November!!

Hej hej!!

Imorgon är det första November. En månad kvar tills jag reser hem på semester. Jag ber att november månad ska gå fort. Nu är det ny vecka på H&M och mina dagar som avdelningschef går framåt. Varje vecka är att hålla fokus på vad som ska göras. Denna vecka har vi fokus på varetelling. (Vareräkning). Vi påbörjade lite inne på lager idag. Vi använde oss av en scanner som piper i öronen varje sekund. Men det gick bra.
Imorgon ska man jobba dubbla pass. Först en vanlig arbetsdag och sedan två timmar varetelling på kvällen.
Det blir mycket OB tillegg denna vecka;) det gillar vi!!



Har ni kommit ihåg att skruva ´tillbaka klockan???. BRA!!. Vi skruvar tillbaka tiden för att vi ska få lite dagsljus, men här i alta får vi ingen dagsljus=(. Idag var det extra mörkt när man vaknade och såg inget dagsljus. Nu blir det mörkt hela tiden tills vi får snö. Snön blir vårt ljus i vinter.




H&M is the SHIT;) Alta is a Nightmare!!

God natt!!

Halloween!!

Hej!!

Då var det söndagsmys igen. Just nu sitter man ensam i stugan. Väntar på Aisha som är på middag. Nilklas är och kör en kompis. Senare har jag bägge två hos mig. Jacob är och firar sesongavslutning med laget. Jag och Aisha kanske drar till festen en stund senare. Men först blir det myskväll.


Igår var jag på Halloweenfest. Valde att  vara "motortjejen". Vi hade kul. Men kvällen slutade tidigt för min del, som vanligt. Jag var så trött.
I morse när jag vaknade drog jag och Niklas till Badhuset. Jag lyckades hoppa från 5 meter och det kändes väldigt skönt. Trodde aldrig att jag skulle klara det.

Nu ska jag fortsätta dricka min kopp te och krypa ner i sängen.
Ni får ha en fortsatt trevlig söndagskväll!!




Jag älskar att äta ögon=)



 mmmm;)


Tönten, Alice i underlivett, Batwomen


Vad har vi här då:)


Vackra Cleopatra var där;)






Min heta Aisha var en HET lärare;)


Väntar på taxi!!

God morgon! Här väntar man på taxin mot kursen. Mitt huvud är fortfarande segt. Hoppas jag hänger med idag!! Nu kommer taxin ha en fin dag!


Oslo dag 2

Hej hej!!

Här ligger man mätt och belåten. Vi har nyligen vart och ätit på en restaurang.  Men maten smakade himelskt gott. Min dag började med att sptinga upp ur sängen och käka frukost. Jag tror jag åt mest av alla vid frukosten. Det var så gott. Efter knappt någon sömn inatt var det dags att hitta fram till H&M kursen. Det först att finna fram till tåget som skulle gå till Lilleström. I Lilleström skulle jag hitta fram till rätt buss som sedan skulle ta mig till Lokalen. I bussen så var det bara jag och en till tjej från H&M. När vi var framme hoppade vi av och fick gå längst motorvägen och runt hela lokalbygget för at sedan hitta fram. Kursen blev nästan 40 minuter sent på grund att folk inte hittade fram.


Sliten tjej;)


Jag och den andra tjejen blev bara 10 minuter försent. Kursen varade i 6,5 timme. Snacka om att jag var mosig i huvudet efter det. När vi kom fram till hotellet igen var det bara att lägga sig och sova.  Tog en vila på 30 minuter innan jag mötte upp två av tjejerna från kursen. Vi mötte sedan upp resten av gänget och satt oss på en restaurang.


Jag tror att restaurangen hette ERGO=)

Imorgon har vi en till kurs, hoppas att jag hänger med lika bra på den. Jag ska nu ligga och läsa  igenom häftet lite så att jag är redo.
God natt folkens!!

Kurs i Olso!

Hej hej!!

Då befann man sig i Oslo! Ska sova över hos Thon hotel inatt och imorgon bitti ska jag på kurs. Jag känner att det blir ett snabbt inlägg. Jag är trött oh hungrig. Jag anlände så sent så alla restauranger var stängda. Försökte gå några par meter men vågade inte gå längre i mörker. Jag lilla jentan.
Klockan 07.00 imorgon bitti bjuds det på frukost, jag kommer att vara där 06.58 för att vara prick.


Nu ska jag ta och läsa igenom alla papper information och planera hur jag ska hitta till kursen imorgon som råka ligga i Lilleström. Wish me luck.
God natt!!


Grattis Alta IF!!

Hej hej!!

Idag är det en riktigt bra dag. Det blir Adeccoligan 2012  för Alta IF. Hela Alta firar. Snart kommer segermannen hem och då blir det kramkalas. Sedan drar han och grabbarna och firar.


En stolt flickvän;)

Jag och Aisha ska nu se på Rango och njuta resten av kvällen. Imorgon börjar en ny måndag, dag och vecka!!
Kram och Godnatt!


Lördag 22 oktober!!

Hej hej!

Här sitter man och laddar inför nattjobb på Hanssjenke. Jag börjar klockan 00.00. Sitter och äter daimchoklad och ser på mr Been på tv. Jag älskar mr Been. Man kan inte bli fulare än han. Idag ska Aisha med mig till jobbet och se hur det är att jobba som bartender. Får se hur länge hon pallar stå ut med gamla fulla kärringar och gubbar.

Idag har man verkligen inte gjort något. Skulle jobba på H&M på dagen men fick helt plötsligt feber och var tvungen att sova bort hela min dag. När jag vaknade vid 17.00 tiden var febern borta och kände mig piggare. Jag lagade genast mat för jag var hungrig som en varg. Sedan tog jag och Aisha en promenad till matbutiken för att handla in lite mat.

Nu ligger Aisha och tar en nap och jag ska killa för mig själv. Vill nu inte missa fler roliga scener med mr Been.
Ha en fin lördagskväll.



Gårdagens bild från solariumet. 18 minuters solenergi säger man inte nej till. Svarta behöver  också solenergi. Halååå=)

Kram kram

Löne pils!!

Hej hej!
Kom ganska nyss hem från Lönepils med gänget. Det blev att sitta på Alfa och sedan besökte vi Hans sjenke.
Jag är nu ganska trött och imorgon bitti ska jag jobba. Det blir spännande att se hur det blir att komma upp imorgon. Brukar inte lägga mig så här sent efter att ha gått upp klockan 07.00 imorse.
Det får bli ett snabbis inlägg;)

Igår så besökte man också utestället, men då var jag och såg på den unga talangen konsert. Anne-Gudrun. Hon var verkligen jätteduktig och jag gillar hennes musik.
Där satt jag ensam i baren, med ett glas vatten i handen ocn njöt av musiken.
Efter att hon hade sjungit klart apploderade alla och jag var nöjd liten fisk;)
Tog en liten fanbild såklart;). Bra jobbat Anne. Publiken älskade dig.

God natt folkens!

Träning..... Check!!

Började med 10 minuter cyckling sedan var rygg och mage. Idag körde jag bara ett 45 minuters pass. Men det blev ett noggrant och effektivt pass. Nu har jag laddat på med mat energi som blev ris, köttfärs och vita böner.Till det så äter jag sallad med tomat;)
Det blir att fylla på med mat hela resten av dagen. Börja jobba om två timmar så ska hoppa in i duschen nu.

Måste bara nämna det att idag börjar Aisha min vän att jobba på H&M. Hennes första jobb i en klädbutik. Det ska bli enormt kul.
Näää dusch och sedan te time!!!
Ha det fint<3

GoD Morning!!

Yes jag lyckades lämna sängen för en gång skull. Har nu länge tjatat på mig själv att orka stiga upp och träna börja träna på morgonen. Idag lyckades jag;). Jag börjar klockan 16 idag och brukar vilja sova ut men idag blir det ett morgonpass. Jag sitter just nu och slänger i mig en kopp kaffe och en liten portion gröt, sedan sticker jag.

 Någon som blev nöjd att jag lämnade sängen var ng Jacob. Han brukar ofta ligga som en kung och sträcka ut sig över hela sängen när jag hr klivit upp. Skönt för han;)

Nu blir det träning. Idag kör jag rygg och mage.

Ha en fin dag!!


One day at the time!

Hej!

Det är mörkertid och vi väntar in den vita vintern. Garderoben är laddad med tjocka tröjor. Vinterjackan och skor ska plockas fram. Nu fattas det bara tjocka ullvang skokka så man håller sig varm om fötterna;)



Nu ska jag fortsätta att vara social. Aisha sover över inatt. Just nu ser hon ut som en rödluva eftersom hon färgar håret rött. Vi får se hur resultatet blir;)

God natt!


Two and half men!!

Hej hej!!
Sitter just nu och kollar på det nya two and half men. Det är inte detsamma men lite annorlunda. Kommer att sakna charlie ialfall.

Idag är det måndag den 17 redan. Bara två månader kvar tills jag reser hem till Sverige. Wohoww.
Sitter och äter kvällisgröt och ska snart gå och lägga mig.
Jag mår nu mycket bättre och har en ny energi. Denna vecka kommer att gå mycket bättre.
Snart är solen borta helt i Alta. Bara mörker!!
Längtar inte till Vintern....uacsh
God natt hörs imorgon!!

Långa Ögonfansar???



Nu har drömkuren kommit tjejer och killar=) Värd 795 kr så får du dina dröm ögonfransar. Man får lust att prova den;) Ni som är intresserade gå in och läs mer om mirakelkurengå in på eleven.se. God luck

OBS: Alta vann med 1-0!!! Bra jobbat grabbar...
Snart kommer en glad Pojkvän hem;)
Då blir det kos<3

AMFI FESTEN!!

Hej hej!!

Dårligt med upptatering. sorry.
Igår efter jobbet kom jag direkt hem för att fixa iordning mig inför den "stora Amfi festen". Amfi fest är ett så kallad center fest. Vi firade att vi Alta blev årets finaste köpcenter. Hela Amf  personalen samlades för att festa och fira. Festen var helt  ok.


 Vi kunde roa oss iallfall;)



Vi H&M gänget samlades först på H&M och drack innan vi gick ned för att "röjde" festen. Eftersom många norrmen bara sitter och pratar en massa skit så blevfesten tråkigare och tråkigare. Till slut drog vi till krogen och jag och Aisha kändes oss genast hemma. ON THE DANS FLOOR!



Mingelbid =) fin bild på er arbetskamrater




pose



 pose.....;)


Geo-Leo.....paaard



Nu ska jag ringa Jacob och fråga hur matchen går. Det är hemma match mot Ranheim. Det stod 0-0 i första.
Han spelar inte på grund av tre gula kort. DE måste VINNA IDAG!!! Hejjja ALTA!

En sjukling!!

Hej hej!

 Nu har jag vaknat upp till liv. Har sovit sedan igår klockan 1700. Vaknade med spränghuvudvärk och en mage som skrek efter mat. Nu dricker jag en kopp kaffe och äter rostbiff mackor. Känner mig fortfarande febrig och ska snart gå lägga mig igen.
Det blir ingen jobb för min del idag.





När jag kollade min facebook idag så är jag bombad med komentater av den här bilden som var med i Altaposten igår. Ja, han ni ser i mitten är min pojkvän. Det var ett sponsor uppdrag inom fotbollen.
Jag säger bara en sak, det är kul att pojken visar lite hud också, så slipper bara jag göra det;)
Och nu kommer alla tjejer i Alta att springa efter dig ännu mer....FAN;) hahahhah


Nu ska jag gå lägga mig igen. Huvudet snurrar.
Kanske hörs senare ikväll!!

Jobb är 90 procent av mitt liv!!

hej hej!!
Herregud vad jag känner mig naken utan min telefon. Glömde självklart att hämta min kvarglömda mobiltelefon. Så nu ligger jag här telefonlös. Jag får ta fram en riktig väckarklocka inatt. Sådan som tjuter tills man hoppar upp ur sängen och kastar alarmen på väggen.
Ja det blir en kul morgon imorgon bitti.

Ligger just nu i sängen och är sliten. Tog nyss min puls. Den slog 90 slag på en minut. Är detta normalt?? Kändes som den slog ganska fort för att ligga i sängen liksom.
Hur som helst. Fy fan vad jobb är en livstil. Självklart väljer man ju själv hur mycket man vill jobba. 90 procent jobb och 10 procent för socialitet och träning. o procent tid för sig själv=(. Det är sjukt egentligen.

Man hinner väl tänka på sig själv när man blir gammal;).



Fredagslook 2060...

God natt!<3

Marykay!

Hej hej!!
Idag hade jag min första hudvårdsklass för marykay. Det gick väldigt bra, jag är lite förvånad att det gick bra. Im made to do this. Nästa klass är den 25e. Längtar redan.

Idag har det varit en piss dag på jobbet. Blev inte färdigt med det jag skulle bli färdig med. Jag hatar att lämna halva jobbet. Då tänker man på det hela tiden. Istället för mission complish.

Imorgon börjar jag klockan 12. Det innebär att jag får mig en liten sovmorgon. Men jag har ingen aning om hur jag ska vakna i god tid. Eftersom jag glömde bägge telefonerna hos personen jag hade  hudvårdsklass med. Så jag har ingen alarm imorgon bitti. Får hoppas att jag vaknar upp innan klockan 12.

Nu är det dags att sova iallfall. Jag nyser och jag fryser oj vilken underbar natt det kommer att bli!!!

Söndagsmodell5

Hej hej!
Här ligger vi, jag och Aisha. Ute blåser det starka vindar. Därför kryper vi ned extra mycket i soffan. Vi ska snart slå på en film.
Tänkte först lägga upp bilder på dagens modell. AnneGudrun också känd som en ung talang här i Alta. Hon har en sångröst to die for och hon är bara 16 år gammal. Kolla in hennes hemsida och njut.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fannegudrunmichaelsen&h=PAQCppSf1



Dagens MAKEUP! CatEye















Tack gullet för att du var min modell idag. Det var kul att jobba med dig<3

Hudvård: Marykay
Foundation: Marykay
Makeup: isadora/maxfaktor/byHM
Pälskragen: H&M



Dagens ord!!

(När du är trygg i dig själv blir andra trygg i dig)



Nu ska jag fortsätta Gosa med min Aisha!!
Natta<3

TränigsTipzz;)



Doggystyle med vikt;)
Träna upp rumpan en gång för alla NU!!!!

Dags för benböj!!

Godförmiddag!!
Nu har jag sovit ut och nu har jag ny energi. Jag ska nu dricka upp min kopp kaffe sedan packa väskan med träningskläder. Om cirka 30 minuter är jag på actic gymmet och pimpar mina ben med tunga vikter;). Jag längtar. Jacob har rest till stavanger och imorgon blir det match. Aisha är på jobbet till klockan 14 så jag har ingen ide att sitta hemma ensam här hemma. Är du kanske ledig idag??? Dra och träna vet jag;)
Vi hörs senare!!!
Ha en fin dag!

Im freee!!

God kväll!!
Här ligger man med ryggont och huvudvärk.Tur att man är ledig imorgon. HELT ledig. Jag ska bara sova och träna.
Aisha övernattar hos mig idag igen. Då blir djungeldrömmar inatt igen;).
Mysigt!.

Denna vecka har bara gått från måndag till fredag. Det är helt sjukt vad snabbt det går. Kylan tränger sig på och det har redan börjat snöa på vissa ställen. Snart kommer väl snön till alta skulle jag tro.
Den ska bara komma, jag är redo för kylan.

Jag ska avsluta kvällen med att påmina er om att have2have nu har 20 procent på alla skor. Ni som älskar skor kanske nappar på tillbudet;). Det var första gången jag var inne på sidan och TRO mig, de hade sjukt mycket fint.
Ibland önskar man att man var rik på att köpa skor;)

Hörs imorgon. Om min LEDIGA dag har varit;)
God Natt!!

Onsdag 5/10

Hej mina kära läsare!!
Hoppas ni haft en fantastiskt dag med många nya upplevelser. Jag har haft en mindre bra dag. Trött, sliten och tjurig. Det borde vara olagligt att synas bland människor när man är grinig;). Hur som helst jag klarade mina 8 timmars arbete utan att klicka på någon;).  Nu ska jag snart sova och hoppas på en bättre dag imorgon. Var nyss inne på H&M hemsida och kollade runt. Herregud det är mycket man vill ha. En "inne look" är väl päls vesten som alla bara skricker efter. Jag förstår ju det för det är grymt snyggt!!!
Kollade igenom på H&M hemsida men det var redan slutsålt=(

Har jag sagt till er att jag har påbörjat en insamling till min mamma igen. Denna gång ska jag samla in pengar till muren runt huset. Detta för att hålla bort tjuvarna. Eftersom jag inte vill tigga pengar från folk så har jag påbörjat att sälja MaryKay.  När man handlar går pengarna direkt till mammas hus. Och dessutom får ni som handlar  en fantastiskt bra hudvård från Marykay=).
Är du kanske intresserad av en hudvårdsklass??
Hör av er till mig;)

Natta <3

På jakt!!

God kväll!!

Kom nyss hem från en lägenhetsvisning som ligger nära stan. Den var hur fin som helst. Vill gärna ha den. Nu får vi bara hålla tummarna att vi får den. Nu ska jag bo här ett år till och vill helst slippa all fukt och möggel. Vi har bara bott i möggel, sedan vi flyttade hit.  Vem vet hur vi nu ser ut på insidan av våra kroppar.

Det är tur att ingen av oss har blivit allvarligt sjuk. Än så länge!!. Ute ösar det ned regn och snart ska jag åka och hämta upp Aisha från jobbet. Sedan ska jag köra hem min arbetande kvinna så hon slipper gå hem i detta oväder. Jag är så lycklig att allting går bra för henne.

Nej!! Nu ska jag börja köra iväg klockan tickar. Det ska bli så skönt att få komma hem och lägga sig sen. Man hör regnet utanför och det är mörkt och kallt. Det finns inget bättre än att krypa ner under täcket.

God natt!!


AFRIKA MY MOTHERLAND.....The country in my heart
Vacker bild!!

Måndag!!

Hej hej!!
Sitter nu och dricker te och slappar av. Om 30 minuter ska jag iväg och jobba. Det är skönt att börja sent iband. Då kam sova ut och fiksa och trixa här hemma. Städning är vad som gäller. Men också lite tid för sig själv;)
Dagens makeup. ZeeBraaa
Det var lite pilligt med det gick till slut;). Yes thats it.
Får se vad dom på jobbet tycker om makeupen. Jacob tyckte den var fin iallafall. Men det måste han tycka;)
Ha en fin dag!!

Nordlysbadet!!

Hej hej!!
Min söndag har varit fullspackad. Vaknade vid 12.00 av att jag hade världens energi, trots att jag kom hem vid 04.30 inatt.
Ute var det dårligt väder grått och regn. Det var perfekt väder för att bada vid inomhus badet. Fick med mig Aisha och Niklas. Det blev simmning och avslappning ute vid den varma badtunnan.
Det blev en skön söndags eftermiddag.Vill också nämna att det var mycket folk på nordlysbadet, mer än vad det brukar vara.

När vi kom hem så startade vi igång med makeupen. Idag var det Aishas tur att bli sminkad. Och idag blev det lite grovare makeup. En ide jag länge har funderat på. Jag tycker det blev väldigt lyckat. En perfekt makeup på en perfekt modell.
HERE SHE IS!!! I LOVE AFRIKA!!!

My african guard;)

Hoppas ni gillade makeupen. Tänk inte så mycket på bildkvalitet. Vi hann inte ta bilder innan det blev mörkt. Brukar bli svårare att lyckas ta bra bilder i mörker då. Men vilken kamera lyckas missa att fånga några bra bilder på en snygg tjej;).
Nu äntligen ska jag få lägga mig och sova. Min trötthet har nu hunnit ikapp mig. Behöver sömn.
Hoppas ni haft en bra helg.
God Natt!!

Lördagsmorgon!!

Godmorgon!!
Har nyss vart och hämtat upp Aisha och kört henne till jobbet. Hon började 08.50. Nu sitter jag och äter en stor frukost. Idag börjar jag klockan 11. Jag är laddad för dagens arbete. Inatt ska jag jobba på Hans sjenke. Det var en stund sedan nu och jag saknar det.
Här är en bild från Onsdagskväll!! Nästan hela H&M gänget satt på peppes för en avskedskväll för Anna.
Anna har idag rest tillbaka till Sverige efter ett års arbete i Alta. Jag kommer att sakna den Svensken;) Och nu var man bara två svenskar kvar. Lycka till med allt Anna så ses vi när jag kommer hem på besök i Örebro.
Vi kommer alla att sakna dig god resa <3

Ska försöka njuta av min frukost nu. Ha en fin Lördag och njut av värmen så länge den varar;) Nu börjar det fan bli kallt här och min Dunjacka är hemma i Sverige...Toppen.
CIAOOO!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!