MINUS 20!

Hej hej!
 
Jag fryser ihjäl. Ja ni hörde, det är 20 minus grader ute. Det är fruktansvärt.  Nu när solen är tillbaka så kommer också kylan.  Min vecka har börjat segt och det blir en träningsfri vecka för att jag ska få min krafter tillbaka. Hoppas eran vecka har börjat bra. 



Imorgon är det första Februar och jag har lyckats hålla mig borta från shoppingen hur bra somhelst.
Det har nu nästan gått en månad shoppingFRI.

En annan glad nyhet är att jag och älsklingen har bokat en spa weekend i Tallin. Vi firar snart 5 år tillsammans och vi ska tillbringa tre dagar i Tallin. Bara han och jag. Det ska bli den bästa avslappning och kärleksfulla resan på länge. Jag längtar<3


Jag ska absolut prova på stenarna ifall de har dem.



Nu är det Bedtime. God natt på er och tack för idag. Vi hörs 1 Ferbruari 2012

Avslappningsdag!

Hej hej!

Här sitter jag framför datorn. Har suttit här än lång stund nu. Har sett på 3 avsnitt av desperate Housewives och nu känner jag att det är dags att göra något nytta utav dagen. Jacob är iväg och tränar som jag igentligen skulle varit med på. Men valde att vila idag för att min hosta bara blir värre och värre.
Tror att jag börjar bli förskyld igen som sagt. Idag har jag tänkt att ha en avslappningsdag. Nu ska jag fixa lite här hemma sedan ska jag se en omgång till av Desperate.



Ikväll blir det på bio. Det var ju allt för längesedan jag var på bio. Vi ska se på Mission in possible 4. Det ska bli trevligt. Nu är det dags att sätta igång med diskningen. Vi kanske hörs ikväll<3


The sun makes me shine and so are you;)



SOL SOL, underbara sol. Du är efterlängtad<3

Ja folkens från söder vår efterlängtade sol är påväg tillbaka. Det firar vi med en soldans.

Soldans!

Hej hej!

Sitter i soffan och dricker kvällen te med honug. Jag är helt slut efter dagens pass. Hade 11 stycken på passet idag. Det var bara tryck. Längtar redan till nästa torsdag.

Jag har gjort det igen. Imorgon är det fredag igen och arbetsveckan har åter igen rullat på.
Det känns riktigt skönt. Solen är här mer och mer för varjedag. Så fort jag ser solen så vill jaga bara dansa soldansen.

Imorgon börjar jag klockan 14. Men ska försöka vakna tidigt och dra och träna på morgonen. Om min huvudvärk slutar att banka.
Nääj nu är det filmdags. ( Midnaight in paris) heter filmen.

God natt folkens! Ta hand om varandra<3


Dagens namn (Erica)

Hej hej!

Jag har precis gjort mig färdig för kvällen. Lagat världens bästa lasange och känner mig som en riktig hemmafru när jag lyckats. Har jobbat och tränat mina sparriga ben. Pumpat dom rejält. Jag har dessutom besökt läkaren idag morse.  Fick tyvärr inga direkta svar idag. Han tog lite fysiska tester på mig och de visade inga fel på mig. Men därför fick jag också ta physiska tester som blodprov. Jag blir helt svimmel när jag hör ordet blod. Läkaren sa, det är bara et litet stick. Shore bacon!.
Det var den största nålen någonsin som dessutom skulle fyllas i två glasburkar.
Jag
- är det klart nu?
Läkaren
- Nej ska bara fylla ett glas till.

Medans jag blev tömd av blod kunde jag se mina stunder i livet. Min hjärna ville bara springa därifrån mens kroppen var tvungen att sitta alldeles stilla. 
Sjukhuset är det ända stället jag känner mig maktlös. Hopplöst.

Läkaren trodde ej att jag led av migrän utan att min typ av problem lät mer som ett stress moment. Eftersom när man lider av migrän så vill man helst lägga sig i mörkret. Och jag vill ju ungå mörkret. Mitt huvud trivs bäst i ljuset. Vi får vänta på svaren helt enkelt.

Nu är det läggdags. vill avsluta med att tacka allasom MINNS mitt namn idag. (ERICA) som är dagens namnsdagsbarn. Tack till till er som kommit ihåg att gratta mig;)

God natt<3

One love one heart!

Hej!

Ett snabbt snabbt inlägg. Idag har man inte gjort mycket bara jobbat. Vaknade klockan 0700 imorse. Nu är jag klar trött. Längtar tills imorgon för då ska jag åå läkar undersökning. Men det konstiga är att huvudvärken nu har gått över de senaste dagarna. Det blir kanske bäst med en check ändå. Får se vad resultaten blir

Imorgon börjar man tidigt igen och imorgon ska jag påbörja veckans styrketräning. Först ska vi pumpa ben. Jag skulle ha vart och tränat fotboll idag men hade verkligen ingen energi att springa efter boll idag. Men nästa gång ska jag inte komma undan.


Idag hade jag allt för mycket ekonomi arbete att utföra. Skicka bland annat pengar till mamma och Keisha. Och det känns gott varenda gång och mitt hjärta pumpar extra mycket när jag kan få göra en sådan sak.
Hon mår annars bra och huset står fortfarande. Hon räknar bara ned dagarna tills hon får se sina döttrar igen. Brukar mamma säga varenda gång vi pratar i telefonen.



A family band is forever strong. The distans can never destroy what a mother and daughter have for eachother.
THE ONE HEART!



Min helg!

Hej hej!

Min helg har gått fortare än förväntat. Igår hade jag och Jacob tacokväll tillsammans med Vanessa och Niklas. Efter taco så drog vi på fest hemma hos Jacobs lagkamrat. Där blev vi nästan hela kvällen innan vi sedan drog på krogen. Det blev en tidig natt eftersom jag skulle på KickOff idag klockan 13. KickOffen håll på i 8 timma. Jag var helt slut när jag kom hem nu vid klockan 20.00. Sista timmen körde vi genomgång på alla olika gruppetimmen där alla hade 5 minuter att presentera sin sport. Och alla skulle vara med och prova på. Det var väldigt, väldigt kul.  Men man blev helt slut.


Nu ligger man med träningsvärk från topp till tå och snart är det läggdags. Imorgon är den en ny arbetsvecka och då kör vi hårt igen. En dag i taget.
Jag har denna vecka tränat varjedag förutom måndagen. Och jag har absolut undangått att shoppa kläder ect.
IM GOOD!


Vanessa and me yesterday =)


Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i soffan med älsklingen. OBS Grattis Farfar 75 år idag.
God natt!

Comeback!

Hej hej!

Ikväll har jag haft en comeback på fotbollen. Min dag har börjat bra men slutade lite illa. Fick en smäll på näsan så nu har jag ett fint rött märke på näsan. Min första fotbollsträning började ju bra. Men jag hade skit kul.
Har tappat stinget såklart. Men jag kommer att köra så gott jag kan under de få träningar jag kommer att kunna utföra.


Vi ligger just nu och kollar på film på TV. 40 years virgin som den heter. Super bra film och jag bara älskar den.
Imorgon är man ledig så det är lov att ta ett glas vin.
Har inga direkta planer för imorgon bara att jag ska utföra lite saker här hemma, städa och plocka undan.
På kvällen blir det en liten partykvaäll med Älskling och hans fotbollsgäng.



Jag innan träningen. Redo för kamp och roligheter;)



ajajaj. Skratta inte....


Fick mig en frispark iallfall;). Nu ska jag krypa ner och gosa och njuta av mitt glas med rött<3
Ha en fortsatt fin kväll!

Mot ljusa dagar!

God kväll!

Nu längtar nästan hela Alta efter solen. Man fungerar inte längre. Jag känner inte igen mig själv. Kanske blir det solarium imorgon.
Imorgon är det redan fredag och jag har åter igen en ledig helg där jag bara kan vila ut.
Äta en massa mat och ta hand om mig själv. Har beställt en massage av Jacob min älskling så det längtar jag till nu.


Det här tar en super glad Erica som ser en glimt av solen vid  lunchrummet;)

Idag har jag haft min första MRL timme som aktiv ledare. Det gick väldigt bra, men blev inte riktigt nöjd med mitt nya program. Den måste jag se mer på och ändra lite. Men kunderna var nöjda som vanligt. Körde hårt med kunderna idag så hoppas de vågar komma tillbaka nästa gång. Annars är det kört.

Jag själv har fruktansvärt träningsvärk från veckans all träning. Imorgon tänkte jag hoppa in och köra lite fotbollsträning. Måste bygga upp konditionen lite. Kondition är ett måste för att orka träna.


Och självklart är energi en rikitgt fokus om man ska orka få kondition.
Fick mina tabletter idag. Dessa tabletter ska ge dig den lilla extra energin. Jag ska nu testa ut dem.
Om de funkar så är de min räddning;)


Fick också den efterlängtade mini rakapparaten från en FHM tävling som jag svarade rätt på.
Lite, flexibel och lätt att ha med sig. Perfekt till en resande fotbollskille som behöver raka sig i farten;)
Den får min älskling<3 Men tidningen, den får jag;)



Såhär såg man ut imorse klockan 08.00. Precis ankommet till jobbet!



Och såhär ser jag ut just nu.....tröttt!
god natt<3

p-möte

Hej folkens.

Idag har jag haft en lång dag. Var uppe ganska tidigt och drog iväg till gymmet. Jag övade bland annat in mig på mitt nya träningsprogram som jag ska ha imorgon. Först ska jag visa upp den för chefen och se om hon gillart.
Sedan så har jag tränat upp mina Biceps idag och kört armhävningar. Det kändes riktigt skönt att få pumpa mina biceps igen. Snart ska man kunna se skillnaden mellan min överarm och underarm igen.
Nu har jag så kallade orm armar. Jag har mina mål.

Jag har jobbat från 14-20. Och efter det hade vi personalmöte. Kom hem ganska nyss och nu är jag väldigt trött.
Imorgon ska man åter upp tidigt och börjar jobbet 08.30.
Personalmötet gick bra men det finns alltid saker man måste tänka på och förbättra.
Alla ska trivas.

Nu ska jag avsluta min Onsdag med att gosa med Älsklingen <3
God natt Gott folk! Stå på.

http://www.lennartmsjoberg.se/models Här har ni en länk till min super snygga lillasyster som har blivit fotad av en riktigt modell fotograf. Kika in om ni har lust!

God morgon!

God morgon!

Min dag har börjat bra. Vaknade som planerat och har ätit en bra frukost. Gröt, ägg, kaffe och ett äpple.
Nu hoppas jag att dagen bara fortsätter att vara bra.
Har läst och sett runt i många bloggar denna morgon. Och alla har en sak gemenskap. Träning och äta sunt.
2012 blir det nya tränings året ser det ut som. Det innebär fullt på alla träningscenter och tomt i grönsakshyllan på ica.

GO FOR IT och LYCKA TILL ALLESAMMANS!


Nu ska jag ta på mig mina kläder och dra till jobbet. Sedan ska jag handla mig en kaffe latte med Irish för att vakna upp riktigt ordentligt.

Ha en fin dag allesammans!<3



Läggdags!

Hej gott folk!

Idag har jag äntligen bokat läkartid. På torsdag nästa vecka. Då ska jag äntligen få höra vad som är fel på mig.
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg eftersom jag ska upp klockan 06.00 imorgon.
Nu när min förskyldning är borta ska jag påbörja min muskelbyggning 2012. Äta en massa mat och träna bara tunga vikter. Tänkte påbörja träningen imorgon efter jobbet. Jag kommer att börja med benen.
Nu är det dags att sova. Sömnen är också viktigt för musklerna.

God natt!


NU KÖR VI!!!

Söndagsmodell 2012

God kväll! Nu har jag och alla fått nog. Imorgon ska jag ringa till läkaren angående min konstanta huvudvärk. Snart får vi svar på problemet. Sitter just nu och kollar på Sverige och MKD i handboll. Fan kom igen Sverige.
Idag har jag haft min första söndagsmodell för 2012. Denna gång var det en arbetskamrat. En tjej med utstrålning och karisma. Dessutom så har hon Altas längsta hår.



Dagens verktyg och färger. 1) Brun iliner pen från marykay. 2) Ögonskugga brun och svart
Änvänds med en rund vinkel spetsig borste. Applicera först penseln vid ögonfranslinjen. Sota ut med den bruna färgen. Sedan ha den svarta färgen över detta och ut mot ögonkanten.


Vertyg nr 2. Grönglitter makeup vid ytterkanten på ögat sedan den översta beige rosa ögonskugga över detta. Applicera över hela ögongloben. Och sist men inte minst den vit shimmra ögonskuggan som appliceras innerst vid ögonlocket och längst upp vid ögonbrynet.




Pose 1




Pose 2


pose 3


pose 4


Pose 5


pose 6




Visst är hon vacker. Och henne kommer ni se mer av i sommar;). Visst har man lust att ha så långt hår.
Tack för idag och tack Modell Hege. Det var kul att jobba med dig<3

Nu är det läggdags.
God natt<3

Tjejkväll!

Hej!

Idag har jag absolut inte gjort någonting. Var förbi en snabbis på Stan och tog en kaffe med en kompis. Jag är så rastlös trots att jag är sjuk. Ikväll ska jag dra till en kompis och se på film och mysa. Hon ska också bjuda på mat.


Imorgon är det dags för söndagsmodell. Det var längesedan nu och det ska bli skit kul. Denna gång är det en arbetskamrat som jag ska sminka och fota. Hon är absolut vacker.
Ser framemot det.




Min söndags middag blev

lövbiff med kalkonfile....


 snabbt och enkelt och nyttigt=)




steks direkt från frysen



Blanda ihop en sallad sedan äter du med tacobröd som jag gjorde eller så köper du hamburger bröd.



Sen är det bara att äta och njuta.=)

Nu väntar min vän på mig måste kila iväg. Ha en fin kväll! kram

Min Fredagskväll!

Hej hej!

Här ligger man i stugan och är genomförskyld. När jag pratar så kan jag faktiskt höra mig egna jobbiga röst. Eller det känns mest som att jag pratar genom näsan. Idag på jobbet höll jag många gånger på att nysa på kunderna och det hade inte varit särskilt populärt.


Nu har jag hela lördagen och Söndagen att hålla mig varm och ta det lungt. Jag är nämligen ledig hela helgen.
Det känns väldigt skönt. Mindre skönt att jag är alldeles ensam. Jacob är på cup hela helgen. Jag får ta hand om mig själv.

Denna vecka har jag hela tiden fått en extra energikick så fort jag tänker på att solen närmar sig. Det blir lite ljusare för varje dag. Jag kommer att vara som en lite energiboll när solen är tillbaka, får vi hoppas. Herregud vad jag längtar.

Nu tänker jag avsluta min fredag och gå och lägga mig. Men ni får ha en fortsatt fin fredagskväll.
Här kommer en bild på min snygga lillasyster som har varit model.


Hon är min lillasyster..<3 Visst är hon vacker



Hittade den här på humor24.se

George W Bush och Tony Blair står i en bar. En gäst kommer bort och
frågar vad dom pratat om.

"-Ååå, vi lägger planer för 3:de världskriget" säger Bush...

"-Å jäklar" säger gästen. "Hur tänker ni göra?"

"-Vi tänker döda 1 400 000 muslimer och en IT-konsult" säger Bush...
Gästen blir bara stående som ett frågetecken.
"-En IT-konsult...?" säger han. "Varför det? Varför i all världen
ska ni döda en IT-konsult?"

Då klappar George W Bush Tony Blair på axeln och säger:
"-Vad var det jag sa? Ingen kommer att fråga om muslimerna..."


Early in the morning!

God morgon!

Idag gick jag upp klockan 0700. Har nu käkat frukost och ska nog gå lägga mig igen. Har huvudvärk.
Jag börjar inte jobbet förns 14 idag så det är ingen stress.

Igår körde jag mitt första MRL pass för i år. Eftersom att jag är hostig och förskyld så ordnade jag olika tränings stationer till mina kunder. Det var grymt kul. De hade 1 minut på vare station sedan rolerade man.
Imorgon ska jag försöka köra passet tillsammans med dem. Annars blir det att köra detsamma.

Nu är klockan 07.45. Ska nu ta en huvudvärkstablett och gå och lägga mig igen i en liten stund.
God förmiddag!


Shopping fri!

Hej!

Ligger just nu i min varma säng och försöker hitta nya övningar till mitt nya träningsrpogram. Det är ju nytt år och det är dags för förnyelser. Imorgon kör vi MRL igen. Jag brukar ju köra Torsdagar med ska byta med en tjej för en liten stund. Blir att köra mitt nya program på Torsdag också om jag hinner bli färdig. Jag kommer inte att förändra mycket. Bas övningar kommer jag nog behålla. Alla ska ju kunna köra övningarna inte bara jag.
Hoppas min hosta också försvinner så att jag inte hostar under hela passet. Idag har det gått ganska bra på jobbet. Har inte känt mig helt på topp. Jag vill absolut inte bli sjuk igen.

Har jag talat om för er att jag har shopping förbud i tre månader?. Till att börja med.
Jag behöver ju spara allt jag kan. Det börjar ju närma sig mamma resa till Tanzania i sommar. Och jag ska påbörja min insamling så fort jag har blivit helt frisk och har krafter igen. Jag har massor med ideer inför insamlingen. Häng med så får ni se;)


Hur som helst SHOPPING FRI I TRE MÅNADER. Kommer jag att klara det!?. Det har redan gått 9 dagar utan shopping. Jag och min kompis hittade en blogg om just detta och bestämde oss för att göra detsamma. Bloggen handlade om just sparing och ingen shopping. Hon lyckades spara i ett år. Hon sparade ihop ca 80,000 och det är mycket i Sverige. I tillegg hade hon barn och grejer. Klarar hon så klarar vi.
Jag får bara handla MAT en massa mat och hudvårdsprodukter om jag behöver. Tillexempel duschtvål.

Nu är det först 3 månader som gäller. Det känns skönt, jag behöver inte köpa den där tröjan. Men ska inte ljuga, det är väldigt svårt. Dessutom jobbar man i stor klädesbutik som H&M. Phuuuu



Nu är det läggdags. Tack för idag god natt <3

Vägen till Lycka!

Hej bloggen!

Hur har eran söndag varit. Min har varit lugn och fin. Sitter och kollar på film på tv. Den med Will smith. Vägen till lyckan tror jag den heter. Väldigt bra film.


Vår söndagsmiddag blev en god köttrulle med sallad.


Har också sysslat med det jag älskar MAKEUP;)
Idag blev det Light green..




Fräsht och enkelt...


Nu ska jag hämta en toalettrulle för att torka mina tårar för denna film är allt för bra sorlig. Sedan blir det läggdags. Imorgon ska jag upp klockan 07.00.

God natt<3

Min Lördag!


God kväll allesammans! Då var det helg igen. Ligger i soffan och ser på Dexter. Har idag jobbat från 10-18.  Efter lördagens arbete brukar man vara ganska färdig. Såg premiären på Gladiatorerna på tv ikväll. Det är riktiga monster de där. Sjukt vältränade kroppar att man nästan får lust att träna upp sig sådan.


Ikväll har vi inte gjort något annat än att äta och äta. Nyttig eller Onyttig. Varför inte bägge delarna det är ju trots allt Lördag.




Eller fruktsallad med bär och Vaniljsås....


Kanske lyckan är på min sida ikväll;)


Nu ska jag tyvärr avsluta min kväll med gos och kärlek. God natt!

Drömmer om Våren!



Hej!

Idag har vi haft full planering inför VÅREN 2012. Det känns nästan som att Våren kommer till oss redan imorgon men här i alta är det typ 5 månader kvar. Deprimerande va!?.
Kylan har nu lagt sig lite men imorse var det ingen dans på rosor att gå till jobbet. Det kändes nästan som att man skulle frysa till is i vilken sekund som helst. Det var fruktansvärt kallt.

Det är tur att jag bara har 5-6 minuter att gå till jobbet. Just nu ligger vi i soffan och kollar på film på tv.
Jag har druckit en kopp te och ska snart hälla upp en till kopp.
Imorgon börjar jag jobba klockan 10.00. Då ska jag upp klockan 07.00. Det är ett måste.


Sollampan är min bästa skönhetsprodukt under lunchen........


Föressten har ni sett hur håret blev när jag klippte mig hemma i Örebro. Det blev väldigt kort igen. Men med mina Hårkur piller ska jag få långt igen inom kort.


Nu blir det kram i soffan. God natt!!

En glimt av solen!

Hej!

Idag lyckades man INTE komma upp klockan 07.00. Sängen var allt för go idag och ute är det kallt.
Jag ska snart gå mot jobbet.
En glad nyhet att jag såg en liten glimt av solen idag som nu är påväg tillbaka till oss.
Jag längtar till våren.



På tal om våren. Ni har vä alla fått H&M nya katalog. Det var lite av varationstilar i den. Gott och blandat.
Vi har fått många av kollektionerna i butik, men det känns lite tidigt att handla nu.
Men vissa får ju våren tidigare än oss här uppe.



Nu är det jobb som gäller. Ha en fin dag gott folk!


Jobbliv!

God kväll. Bättre sent än aldrig. Idag har jag jobbat mina 7.30 timmar på H&M och tränat mina BICEPS första gången i år. Det gick hur bra som helst, kändes som att jag aldrig hade varit på semester. Precis som vanligt och det är ju bra. Idag insåg jag mer vad mycket jag vill lära mig inom H&M kedjan.


Jag vill kunna allt. Ibland kan jag hata mig själv som aldrig är nöjd. Vill bara ha mer och mer. Men det känns som man inte kommer någon vart när man inte provar på nya saker och utmaningar. Det är som en fisk i ett akvaruim. Fisken bara simmar och simmar hela tiden och kommer ingen vart. Jag vill inte va en fisk.
Det är skönt att vara tillbaka till mitt hektiska jobb. Men idag var det inte så hektiskt, folk har inga pengar kvar efter julen kanske Det är lugna tider nu. Jag var glad över att se alla. Nu kör vi.


Imorgon är det fredag då jobbar jag inte förns klockan 14. Tänker ställa min wake up lampa på 8 timmars sömn sedan är det nog. Upp och göra sysslor imorgon bitti.
Jag har 6 långa What TO DO Listor som ska göras innan denna månad är slut.


En sexig tjej med ett sexigt glas...Och en social kille on the back;) Hej på dig Henrik!!
En bild från nyårsminglet...


Nu ska jag lägga mig och sova . Ute är det MINUS 20 grader om ni vill veta. Jag ska drömma om varma sommardagar. God natt!!


Torsdag 5/1

God morgon!

Idag lyckades jag komma upp klockan 07.00. Min WakeUp lampa gör succe. Har nu ätit min frukost och känner mig laddad inför jobbdagen. Ute är det mörkt och kallt att man inte har någon lust att gå utanför dörren. Jag tänkte gå lite tidigare till jobbet så att jag kan få en översikt om vad som hänt och händer på jobbet. Det ska bli så kul att träffa alla arbetskamrater.



David Beckham ska posera på H&M. Vi tjejer kommer ju att drägla på jobbet;)

Nu är det dags att gå till jobbet. Ha en fin dag!


Im back in Alta!

Hej!

Det var inte så många timmar sedan jag anlände Alta. Här är det mörkt som vanligt och minus 3 grader.
När vi kom in i vår lilla källarlägenhet var det bara på tal om att värma upp stugan så fort som möjligt. Iskallt var det. Jag tog genast på mig mina varamste kläder och la mig en timme eftersom jag knappt fick någon sömn i bussen. Det var proppfullt med människor på bussen. Men resan gick allafall bra.

Jag har nyss vart och handlat in lite mat. Kylskåpet var helt tomt. Nu är stugan uppvärmnd och jag sitter och äter fruktsallad som jag lyckats tillaga till oss.
Snart blir det att packa upp det sista ur resväskorna sedan blir det film. Imorgon börjar man jobba igen. Och ja jag ska lyckats med mitt nyårslöfte. Att klara vakna upp klockan 06.00 eller 07.00. Tror ni att jag klarar det.
Vi får se.

 Jag saknar redan min familj och vänner. Men nu är det dags att köra hårt igen.
God natt folkens och STÅ på!!


En sliten Erica:)

God Fortsättning!

Hej på er!

Hoppas alla har fått en bra start på det nya året. Livet går ju vidare  det är bara siffran som är annorlunda. Mitt nyårslöfte vara att försöka vakna tidigare så man hinner med sin egentid lite mer. Skulle börjat idag men det var lite omöjligt. Klockan slog i alarm 08.00 men lyckades snoosa till 09.30. Hur lyckas man komma upp.

Idag är min sista dag här hemma tillsammans med familjen. Inatt drar jag mot Alta igen och på torsdag börjar man jobba igen. Jag är laddad och är redo för att jobba.



Idag tog jag en promenad till F&F och blev bjuden på kaffe och fika. Farfar och Farmor är mina stora förebilder. Två starka och kunniga männiksor som har upplevt mycket i sina dagar.

Nu ska jag göra en stor ära för min familj och laga lite god mat. Alltid sorligt att resa bort från dem igen.
Det blir kött och ris eller pasta.


Ha en fin dag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!