Händelser i Alta!!

Hej hej!!
Nu sitter man här i goshörnan i soffan tillsammans med pojken. Vi tittar på Dexter. Tänkte jag skulle berätta om våra händelser här i alta. Först kan jag börja med Mascara från Loreal som vi NU har på tillbud/salg. Bara 79.50 kr på alla mascarer. Kanske är det du som behöver eller kanske vill du köpa den perfecta julklappen till din bästa vän!!.
Spring iväg till H&M och fråga oss om tips och råd om ni behöver.
Här har ni en klass 1 från min sida. Lätt att applicera på tunna och glesta fransar. Den gör fransarna fylligare och längre på bara några drag.

Nästa händelser är att ALLA medlemmar får en VIP biljett till G-sport på Torsdag klockan 20.00-22.00. Det är 25
procent på alla varer i butiken. Ta med en flaska från actic utan lock och sedan får du locken när du anländer G-sport butiken på Amfi.

åhh yes idag fick jag mina hårprodukter från blivakker.no.
i Vinter ska jag dränka mitt hår med massa bra produkter. Ska nu testa om dessa prosukter skuddar mitt hår mot friss och tårka.

Nu är det en liten nap som gäller sedan ska jag åka och handla mat. Vi hörs!!

Förstehjälpskurs!!

Hej hej!!

Det var inte länge sedan jag kom hem från förstehjälpskursen och hjärt och lugnräddnings kursen. Nu är jag helt slut. Men då har man fått det uppdaterat igen. Sist så var det nog 5 .6 års sedan man var på ett sådat kurs. Det är väldigt lärorikt och väldigt intressant för min del. Han som höll i kursen var hur bra somhelst och man hängde med bra på allt han sa. Ibland kan det vara lite svårt att förstå va norskan säger. Då gäller det att öppna öronen lite extra.


Det blev tyvärr inga spännande bilder från denna kurs på grund av att min mobil valde att dö precis då. Typiskt!!
Men har många roliga minnen och händelser.

Visste ni att hjärtat stannar om man överstiger sin maxpuls????
Visste ni att man inte kan starta upp hjärtat med en hjärtestartmaskin om hjärtat har stannat??
Vet ni vad en hjärtestartmaskin är??

Ja, där har ni lite info på vad jag har lärt mig idag.
Nu ska jag avsluta min dag med att GRATULERA min vackra Vanessa på sin 20 års dag. Lilla skitungen har nådd sitt vuxenLIV;)
Det firar vi med fest i helgen....OOOyehhhh



My liittle baby Vanessa 20 years TODAY!! idag....

Natta<3

Första Advent!

Hej hej!!

Hoppas ni haft en lika skön söndag som min. Jag har badat lagat mat och sett på film.
Ser just nu på film med killen. Vi ser på captain america heter det.  Eter den filmen väntas det att se på Transformers 3.
Det är första Advent idag och då brukar de flesta ta fram sina adventljusstakar som jag inte har hunnit göra.
Men men så småningom ska jag väl ha tid att gräva upp alla julesaker vi har i förrådet.


En sådan vill jag ha!



En blid från omklädningsrummet på nordlysbadet. Jag Aisha är som vanligt bildgalna.


Vadå snyggaste i världen ;)

Nää nu är det dags att se på TRANSFORMERS 3
Optimus PRIME!!!

Film maraton!!

God kvällens det börjar närma sig midnat och jag ficklust att blogga lite. Har nyss sett på två filmer och nu gör vi ett litet break. Nästa film blir den nya Bäck filmen. Vi har hitills sett på Kronjuvelerna, Water for Elephants. Herreguuuud vad den filmen var bra. Den når fan min topplista blanddom bästa romantiska filmer. Kvällen ska bara fortsätta sådan film efter film  tills våra ögon ploppar ut.
Imorgon är det söndag och det innebär en ledig dag. Jag kan göra exakt vad jag vill. Kanske blir det att simma, sola eller träna styrka. Men först blir det fix och grejer här hemma såklart.
Lite extra mys??
Min makeup på Aisha idag. Hon är iväg på julbord med ICA arbetslag. Jag fick äran att göra hennes makeup.
Det blev en guldbrun, koppar och bronze färgarde ögonskuggor. Mixat med svart ögonskugga vid vingområdet. Svart iliner med vinge sedan sotas ut. Det blev otroligt fint. BUT Aisha is ALWAYS FABOLUS!!
Annat som har hänt idag är ju att jag träffat på min nya bästa vän. Världens största och levandes kram kompis.
Man skulle finna på ett bra namn till honom för han hade inget namn. Jag tyckte genast att han skulle heta Elliot.
Åhh visst vill man bara kramas när man ser på han/hon??!

Jaa det händer inget mer spännande en levande gossedjur går omkring i alta;). Julklappshandeln blir bara mer och mer och man kan börja känna stress aoran i varje gatuhörn.
Nu har vi påbörjat Bäck filmen (Levande begravd) så det är bäst att hänga med.
Kram på dokker!

På G igen!!

Hej hej!!
Yes då var man på G igen. Kom nyss hem från min MRL timme. Idag hade jag flera nya kunder som var väldigt nöjda med passet. Det negativa är bara att de gamla nu börjar bli för bra stamkunder. De liksom börjar känna sig bekväma i de övningarna jag kör. Om jag blir uttråkad måste de ju också bli det. Det är tur att jag alltid lägger till något nytt eller byter ut övningar osv. Idag hade jag tillexempel lagat ny musik. Man brukar bli lite mer peppad då.
Musiken kan betyda mycket i samband med träning.

Nu har jag nyss ätit upp min mat och ska hoppa in i ducshen. Ute är det blåsoväder och det ska bli skönt att krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska man börja tidigt igen. Men först ska jag se på Fristet finalen på TV;)
Jag tänkte lägga upp de sista bilderna från helgens Julbord. Hoppas ni tycker det är lika roligt som mig att se på dem;)
"Nästan hela gänget ;) "
Min Aisha!!!
Fina tjejerna=)
Lovley Ladies<3 Bästa chefen till vänster=)
Jag och den underbara goa VM merchen på H&M . Det är hon som har stor koll på hur butiken ser ut=) OM Hur och vart kläderna ska placeras. Så himla duktig. Jag är en stor förebild<3
Jag och MIN Aisha <3
Jaa det var de bilderna=)
Nu tänkte jag lägga upp ett videoklipp på världens kanske hetaste lättklädda damer på jorden!!
ENYOY!!
Dröm sött eller jag menar sexigtt;)

God Torsdag!!

God morgon! Tänkte snabbt lägga upp resten av bilderna från julbord med H&M gänget.
Mer bilder kommer senare idag;)
Det var del 2 från helgens bilder. =) Nu måste jag börja gå till jobbet. Ha en fin dag!

Sena kvällar!!

Hej hej!!
Äntligen kan man sitta ned och slappa av. Här hemma har det vart fullrulle. Laga mat och rakpermanenta håret.
Sitter och kollar på Fristet finalen på tv. Snart blir det läggdags men först ska jag lägga upp lite bilder på helgens julbord med H&M.
Kommer fler bilder imorgon. Nu måste jag sova, börjar 08.30 imorgon!!
God Natt!!

God Morning!!

Godmorgon!!
Inatt har jag sovit väldigt bra. Men det var tungt att stå upp som vanligt. Just nu sitter jag och äter frukost. Lungn och lång frukost. Avslutar min frukost med massa multivitaminer för att jag ska hålla mig pigg och glad hela dagen.
Jag börjar jobba klockan 9.00 och slutar 16.00. Hoppas jag inte behöver gå hem från jobbet idag med, har fortfarande ont magen. Men det ska säkert gå bra det känns ju bättre idag.

Nu är det tid för julklappsköp. Det blir bara fler och fler människor som handlar för varjedag.  Jag själv har inte börjat handla julklappar. Men blir att handla när jag reser hem Sverige. Åhh jag längtar hem nu!!!
Nu måste jag gå och borsta mina tänder sedan är det dags att gå till jobbet. Ha en god Tisdag allesammans!!

Vintersjukan!!

Hej hej!!
Idag mår jag inte så värst bra. Fick gå hem från jobbet på grund av illamående. Det kallas vintersjukan tror jag.
Eller så var det stresmage. Vaknade klockan 08.30 och skulle börja 09.00. Jag hoppade upp ur sängen och slängde i mig frukost. Ingen bra start på dagen och det förstörde hela min dag. Imorgon är jag på topp igen. Jag hatar att må dårligt.

I helgen har vi kört på hårt. Vi var ju på julbord med H&M. Kvällen startade lungt och fint tills den brast ut. På restaurangen slutade det med att vi ropade SHOT, SHOT, SHOT och bankade på bordet. Kan ni tänka er Altas snyggaste tjejer banka och ropa Vi vill ha SHOT, SHOT....åhh det var fantastiskt kul.
Jag kommer förmodlingen lägga upp bilderna imorgon.
Nu ska jag fortsätta att se på Hollywood fruarna på tv och snart börjar dagens MANN=)
Sedan blir det tidig läggning för mig=)
God natt!!!

Åhh Underbart!!

Hej hej!
Då var det Fredag igen. Kan ni fatta det!!?. Dagarna bara rinner iväg. Nu är det exakt en månad kvar tills jag reser hem till Kumla. Det går fortare än vad jag trodde.
Ju mer man jobbar desto fortare går tiden.

Vintern håller sig kvar. Det har nästan snöat hela veckan. Och idag kom det ännu mer. Gatorna känns mer kompakt och husen ser mindre ut. Det är så mysigt se här på bilderna=)
WinterLand
winterSky
En glad wintertjej;)

Igår kom Jacob hem. Jag blev jätteglad. Men idag åkte han igen. Han har "fotbollscup" i helgen. Mest festande men men. Blev inte bara glad för det utan blev också glad för den fina presenten han hade gjort till mig.
Åhhh jag blev så rörd.
=)
En present GULDVÄRD!!!

Nu ska jag göra klart min ekonomi. När lönen kommer så ska man betala räkningar. Det är en regel nummer 1 ;)
Ta hand om er!!
Missa inte min Julbord outfit imorgon=)
Kram god natt!!

pill och plock

Hej hej!!
Då var man färdig med plock här och där i hemmet. Imorgon kommer älsklingen hem och då gäller det att saker och ting är på plats;). Ja han är mer ordningsam än mig. När man har varit tillsammans i nästan fem år tillsammans så kan man reglerna;). Nästan!!!.

Jag ligger just nu i min säng. Aisha och Niklas ligger därute i soffan. Jag är inte så social av mig idag. Jag är som vanligt trött och sliten. Jag skulle ha haft en hudvårdsklass ikväll men den blev inställt. Vi flytta den till på Fredag.
Längtar som fan till det.

Idag har det varit mildväder och snön håller på att smälta. Hoppas inte all snö försvinner. Imorgon är det en till arbetsdag så ska lägga mig tidigt för att få ork och ny arbetskraft.
God natt!!

Nya Träningstajts...CHECK!!

Hej hej!!
Sitter och väntar på att Fristet ska börja på tv. Niklas håller mig sällskap ikväll och Aisha kommer snart också. Hon ska bo hos mig till på torsdag. Det ska bli skönt att slippa sova ensam. Saknar min baby, men han kommer inte hem förns på torsdag.

Köpte mig ett par nya träningstajts idag=). Skönaste träningstajts jag någonsin har köpt. =) Från H&M.
Spring och köp;) 299kr. Idag körde jag hård styrketräning med Ben och rygg. Kändes riktigt bra.

Till alla makeup geeks. Här får ni ett videoklipp på en av mina makeup förebilder. Har lärt mig mycket genom att se på hennes hemsida;)
God luck!
Nu ska jag vara social med mina vänner=)
God natt!!

Winter time!!

Hej hej!! Idag har man skottat snö för första gången i år. Det var ju mysigt. Bilen var nerdränkt i snön så jag fick skotta bort all snö på den med.

Nu sitter jag men mina tjockaste strumper på mig och har sällskap av Niklas och viktoria. Alla vi sitter vid sin varsina datorer. Strax börjar fristet på tv som vi ska kolla på.
Men först tänkte jag att jag skulle lägga upp kvällen roligaste klipp. Få dagens skratt om ni inte redan har fått det;)
KRAM PÅ på er!!!

Snööö!!

Har precis sagt hejdå till mina gäster ikväll. När vi öppnar dörren så är snööö. Det lyser vitt över hela marken och det är så vackert!! Hoppas det kommer ännu mer;). Nu ska jag gå och lägga mig. Tack för ikväll!


Min Söndag!!

GRATTIS ALLA PAPPOR där ute!!




Hej Hej!
Här sitter vi hela gänget och myser framför tv. Vi kollar på TRANSFORMERS 2. Vårt söndags godis är REN kött som Niklas har tagit med sig.
Det smakar faktiskt ganska gott. Det är nog första gången jag äter torkad renkött.

Annars har man inte gjort så mycket idag. Var och badade tidigare idag. Min söndags aktivitet. Har ringt pappa och gratulerat honom på farsdag. Min underbara pappa. Dessutom har han namnsdag på samma dag=)
Det blev extra speciellfarsdag för honom;).


Nu måste jag fortsätta se på filmen så att jag hänger med. Kram på er!!!
Och gosa medmina vänner<3

NattÖppet!!

Hej hej!!
Ikväll har vi nattöppet på AMFI. Det innebär att jag kommer att jobba till klockan 23 ikväll. Jag laddar nu upp med mat och kaffe. Har nyss sminkat min arbetskamrat och blev väldigt fin. Hon blev min fredagsmodell;)
Här får ni se bilderna=)
En liten före bild=)
Efter bild=)
Hon är så FIN;)
Jag trodde att det skulle bli en utmaning för mig att sminka dessa lite små asiatiska ögon. Men det gick väldigt bra en ny utmaning och jag lyckades. Eller vad tycker ni=).
Det jag gjorde med hennes ögon är att använda bruna toner i ögonskugga. Jag plockade hennes ögonbryn bara lite. Sedan klippte jag dem för de var allt för långa;). Annars så har hon naturligt fina ögonbryn.

Modellen brukar ofta inte använda smink. Jag Ville då bara lägga en lätt daglig makeup, men för henne blev det genast fest makeup=). Modellen har sjukt fin hud så jag använde bara lite foundation och lite puder. All hudvårdsprodukt är från marykay men ögonskuggan och rouge är från Loreal. Macara är från marykay och är den bästa mascaran EVER!!

Nu längtar jag till min nästa modell;). Jag älskar att skämma bort alla mina modeller <3

Nu ska jag kila och jobba. Hoppas det är mycket folk på city ikväll, annars blir det långtråkigt!!
Ha en fin Fredag.

Torsdag 10/11

Hej hej!!
En sak är helt säker och det är att det INTE är kul att stå och diska nästan under midnatt. Men måste man så måste man. Jag har vart borta hemifrån sedan klockan 08.00 imorse. Har jobbat dubbla pass. Först på H&M och sedan på Actic. Äntligen så ligger jag i min säng. Imorse när jag klockan ringde så ville jag nästan gråta. Jag var såå trött. Jag lyckades slå av bägge alarmen men vaknade av mig själv 50 minuter innan jag skulle börja jobbet. Jag brukar vakna  timmar innan jobbet. Snacka omen stressig morgon.

Det kan ske det ena och det andra när man är trött och sliten. Gissa vad jag hade ställt in i kylskåpet imorse?? Min kaffekanna. Så kaffet var ganska kall och god. Jaa under mörka stressiga mornar kan roliga saker ske.

Vid min MRL timme idag gick det si sådär. Jag var inte i topp och jag tror det smittade av min kunder. FY FY på mig.
Nej jag tror att det dags med lite ändringar i programmet och kanske lite ny fräsch musik. Nu gäller bara att hitta någon somkan hjälpa lilla mig=).

God natt kära människor! Imorgon ska jag förhoppningvis ha en modell som jag ska sminka. Kommer att lägga upp bilder om det blir bra=). Looking for to do some konstverk=)

Sunshine!!

hej hej!!

Idag vaknade jag med ett glimt i ögat. Det är en ny dag och solen skiner ute. Jag har ätit världens största frukost och nu ska jag välja ut vad jag ska ha på mig på jobbet idag. På jobbet idag ska jag fortsätta med att göra om en ny avdelning. Allt i mina händer och det är fantastiskt kul.






Idag provade jag SATIN LIP MASK. Herregud vilken skön känsla. Man får bort det torra och lösa huden överst på läpparna. Efterråt känns läpparna mjuka och levande. Har du också lust att ha satin lips set??? Hör av dig till mig så ska vi ordna det=).



Synd att inte pojken är här. Han missar många mjuka pusssar;)

Ha en fin dag allesammans <3

Super glad JENTE!

Hej hej!!

Super glad jente. Idag fick jag hem mina produkter från min första riktiga beställning från Marykay. Nu ska mina kunder äntligen få sina produkter. Mina första kunder är ju väldigt unika därför ska jag ordna ett fint leveleringspakke till dem;). Det här kommer att gå supert.



Jag är såå nöjd;)

Också så beställde jag lite makeup till mig själv SÅÅKLart!!=)



Det blev. Satinlips set. Mascara, eye primer, highlight pen, ögonbrynspenna och mineral puder;)
Jag har länge velat prova på marykays mineral puder och hoppas på att den är bra. Längtar nu till imorgon bitti för att prova på allt detta!

A GILRS DREAM<3

Jag ska nu fortsätta att packa upp mina produkter och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag klockan 08.00. Vi ska påbörja med PARTY H&M i butiken. Kanske du hittar party kläningen hos oss. KOM OCH SE!!

Vi ses där;)
God natt!

Min söndag;)

Hej hej!!!

Idag sov jag allt för länge. Har bara gjort en bra insats idag och det är att laga mat och tvätta. Igår kväll var man på alta fest. Lyckades komma hem strax efter klockan 06.30. Då gick jag och la mig på en gång såklart.. Sedan sov jag till klockan 15 idag.


Just nu ligger jag och Niklas i soffan. Vi tittar på tv och slappar av.  Har nyss ätit min Lasange och ska nu koka en kopp te.



Här ligger han i sin fina ROsa fina ONEPEACE;)

Tänkte nu lägga upp lite bilder från gårdagens fest...
























Nya typen av drink glas;)

Lördag!!

Hej hej!! Min lediga lördag har varit fantastiskt bra. Har umgåtts med mormor Erika. Vi lagade tacos som hon aldrig har ätit förut. Vi hade jätte trevligt och hon är världens könaste tant;). Nu ska jag kila på tjej fest. Nu när Jacob är borta så har jag tid att umgås med mina vänner här i alta;). Det är kanon, ha nu en fortsatt fin lördag. Akta er för galnigar btw. Jag var nära på att bli påkörd. Mitt In på övergångs stället kommer en bil som inte stannar. Jag fick stanna mitt i den. Kan ni fatta. Om jag hade gått fortare så hade inte jag suttit här i min soffa nu. Fan vad sjuka människor det finns!!! Hursomhelst tack gode Gud!! Nej nu sticker jag min Vanessa väntar på mig;)


Bokat hemresa=)

YEES YES YEEEES...nu har jag precis bokat hemresa. 19e december är jag hemma hos min bästa familj och släktingar och självklart mina goda vänner. Pratade ganska nyss med pojken på skype och jag blev så avis att han är hemma i Sverige. Har aldrig haft en sådan hemlängtan somjag fick då.

Annars har min dag varit toppen. Jobbat mina timmar på H&M. När jag kom hem så var det storstädning och sedan föll jag bara ner i soffan.  En kopp te i handen så var kvällen complete. Imorgon har jag inget annat än sovmorgon. Jag ska sova som en björn.
Morgondagens planering först träning. Klockan 14.00 ska jag möta upp en lite vän som jag har börjat lära känna. En väldigt speciell vän. Hon hjälper mig med lite inkomst till min mamma varje månad. En snäll och godhjärtat dam. Vi ska kanske laga tacos, OM jag får bestämma;). Vi ska umgås och prata. Trots allt! vi är ju ifrån helt olika världar så det blir mycket att prata om.


Det var den fredagen. Nu ska jag snart krypaner och slå på någon gammal film. Men först ska jag göra fredagsrutinen;) Skrapa en FLAX LODD som det heter på norska.


Och hoppas på att det plötsligt händer;). Om jag vinner vet alla vad jag gör.....
Sticker till Tanzania så KLarttt!!! Jag måste bygga muren NU och skapa en bättre trygghet till mamma och lilla syster keisha. Så håll tummarna för mig folkens;).


God Natt<3

Snöö!!

Hej hej!!

Herregud vilken dag. Kan ma ha dårligare dag som denna. Allting har varit emot mig idag. Det enda positiva var ändå mitt träningspass. Alla var nöjda med passet och likaså var jag.

På väg hem från Actic så skulle jag ta bilen men det gicksåklart inte så bra. Nyckelhålet och hela bildörren hade frysit fast. Vad ska man göra då liksom!!?. JO, GÅ HEM;). Efter att stått där en halvtimme och försökt smälta bilen med mina varma blåsningar så gav jag upp.



Dagen startade jag med den nya energismoothien. Mango, apelsin, banan,ingefära, honung och mjölk.
Den smakade helt ok. Tror att jag ska mer mölk nästa gång. Den blev lite för tjock.
TÄNK VILKEN START PÅ DAGEN du får!!





På väg till jobbet så var det snö. Men inte så mycket att det förblev kvar. Snart kommer en riktig snöbomd.

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas på en bättre dag imorgon. Man ska lära sig av sina dårliga dagar och försöka undvika dem så mycket som möjligt. 
 
God natt<3

Snö i backen!!

God kväll. Skriver bloggen från mobilen ikväll. Ligger och kollar på Dexter som är så sjukt spännande. Ja, snart har vi snö. Idag har det kommit lite men blev inte så mycket att man kunde ta en bild;). Annars så har man lyckas träna idag. Oj vad det kändes skönt!! Imorgon kör jag MRL. Förra veckan var jag i Oslo så en annan fick ta min timme. Men imorgon är jag tillbaks till mina underbara kunder;). Tänkte avrunda nu men först ska jag lägga upp ett energi smoothie som jag hittade på nätet. En smoothie som också ökar imunförsvaret. Du behöver apelsin, mango, banan och ingefära. Jag har själv inte provat denna kur men imorgon bitti ska jag prova den. Jag har redan lagt fram allt så imorgon bitti ska jag bara skära och äta!!!!! Jag längtar,,,, Nu måste jag sova God Natt!


Varetelling!!

Hej hej! Blir bara ett snabbt inlägg. Kom ganska nyss hem från kvällens varetelling.Och imorgon bitti är det dags igen. Nu ska jag bara krypa ner i sängen. Ska räkna från 7-10. Efter det drar jag på träning. Imorgon kör vi ben, rumpa och rygg.

Hörs imorgon!!
Det kommer att bli krig med att komma upp ur sängen imorgonbitti!!!






Hemma en sväng!!

Hej hej!! Då var man hemma en sväng. Klockan 20 ska man tillbaks till jobbet. Idag har jag typ bara räknat varer på lager.Och ikväll ska vi stå och räkna igen. Tänkte att jag först skulle hinna med att handla mat. Just nu sitter jag äter mellis och kväll ska jag laga kött;). Jacob har rest hem till Sverige idag så då blir det mycket kött här hemma;). Nu ska jag kila iväg;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!