På väg till gymmet!

Hej hej. Har nyss kommit hem från Örebro. Var där och tog ID bilder till visum blanketterna. Sedan hämtade jag upp syrran. Nu tänkte jag dra till gymmet och träna lite. Idag blir det att träna ben.
Måste sticka nu snart för att jag ska hinna hem till Anna Anka klockan 20.00.
Tänkte lägga upp ett jättegott recept på maten jag lagade igår kväll. Ni som älskar torsk så mycket som jag gör kan ju laga den. Det går snabbt och enkelt.

RECEPT

Torskfile med stekt potatis

Tina upp torskfilen ordentligt och dela upp den i fyra bitar salta och peppra. Lägg dem i en ungsformad fat.
Laga såsen som man ska hällas över på filerna.
Använd dig av turkis yougurt eller vanlig yougurt. ca 2 dl. Blanda i lite cirtonsaft från en halv färsk citron ha i lite mjölk för att späda av lite av den hårda yougurten. Ha i lite Basilika . Sedan häller du bara över såsen på torsken. Sedan ha dem i ungnen med 200 grader i 20-25 minuter.

Till detta steker du upp kokt potatis i bitar. Ha lite spenatsallad, morot eller lite mosat avacado till.
Denna måltid är väldigt nyttig och går snabbt att göra.



TISDAG
DAGENS TRÄNING BEN

Nu ska jag iväg till gymmet och träna ben

rumpa, bakisida, framsida och vader

Jag har en kompis som kallar mig slappröv så jag måste träna upp den ordentligt;)


Vad tycker ni, det där är väl ingen slappröv;)


Julpynt!

tjohoo i kylan. Hoppas ni haft en fin dag. Sitter här med pappsen och tittar på fotboll Barcelona och Real madrid. Barcelona leder med ett mål. och ni skulle ha sett målet så himla snyggt var det.
Annars så har min dag varit ganska lungn. Jag har julpyntat här hemma varit på mitt gamla jobb och sökt lite extra arbete. Jag är så himla rastlös att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag räknar ner dagarna till Tanzania och det ska bli skönt att komma bort från vintern. Jag har bara en positiv sak med vintern att man får tända en massa ljus i huset. Väldigt mysigt. Kommer ni på andra saker som man kan gilla med vintern så säg till mig. Vill också tycka om vintern.
När jag sitter och tänker så är det bara negativa saker som ploppar upp i skallen, tillexempel att jag fryser ihjäl när det bara är -5, det blir mörkt fort, man fryser i hemmet ibland, man får ta på sig en massa kläder, skotta snö, ja jag kan bara rabbla på hela kvällen. Men vill inte vara negativ det är väl vackert med snö också ibland. Jacob ska ta med mig min fjällräven jacka från Alta när han kommer hem i nästa vecka.
Nu ska jag ta och dricka mitt te och fortsätta och njuta av resten av kvällen.

Vi hörs<3

DAGENS TRÄNING (RYGG)

10 min uppvärming, Rygg, 300 situps















Oslo = Mimmie

hellu! äntligen har jag fått lite tid att skriva några rader ikväll. Just nu sitter vi och dricker både rött och vitt vin i Mimies lilla krypin i oslo. Ikväll är vi bjudna på en fest en kompis till Mimie fyller 25 år och har hyrt ett uteställe på stan. Vi tänkte sticka dit senare och se om det är en bra fest, annars drar vi vidare. Jag vill bara nämna en sak, DET ÄR SVIN KALLT HÄR vill helst bara stanna inne och krypa ner under täcket. Men det kan jag ju inte göra när jag är på besök. Annars har dagen vart att sussa runt i staden och kollat runt lite. Jag har knappt gett ut så många RÖSTA PÅ MIG visitkort för jag frös så mycket. Men några röster fick jag till mig. Ska forstätta att dela ut dem ikväll, hoppas jag blir lite piggare för just nu är jag inte på topp. Kanske med lite ny makeup på ansiktet och sexiga kläder så känns det bättre. Jag längtar inte tills vi ska gå ut till tunnelbanan...BRRRRrrrrr

Ha en fin kväll<3


Jag och Mimie
Vi åt ute på Restaurang Oliver...Men Jag blev inte ens  mätt=(

Red red vine!

Hej hej. Nu har jag landat hemma hos Kingdao. Vi sitter och dricker ett glas rött tillsammans och ska snart kila till middagsfesten. Hon och hennes jobb ska ha nån fest tänkte att jag skulle följa med och käka lite. Inatt drar jag och Kingdao till Oslo med nattbussen, skönt att ha ätit nåt då. I Oslo ska vi träffa vår underbara kompis, ska bli  så himla kul att se henne. Sist jag såg henne var i sommras. Tänk vad tiden går fort.
Nu ska jag fiksa mig lite sedan bär det av till festen...

Ha en fortsatt fin fredagskväll.....<3


Lite småsaker inför Tanzania resan;)



Kvällens bild<3

snart plåtning!

hej hej. Min tid för plåtning blev ändrat till klockan 16.00. På ett sätt var det en bra nyhet för jag var lite stressad imorse när jag vaknade vid klockan 9.00 och skulle vara klar med allt vid innan klockan 12.00.
Det är skönt att ta god tid på sig. Men tiden är aldrig knappt, tänkte jag skulle dra dit en timme innan så ja kan se mig runt lite på det stället vi ska vara på. Jag kollade upp på kartan och det ska bara vara 3 km dit. Platensgatan 25. Känner mig lite nervös eftersom han fotografen är lite mer erfaren än vad jag är. Om ni vill se hans hemsida så är det Photosessionmedia.com. Ska slänga i mig lite kyckling bröst som jag har tillagat sedan ska jag snabbt hoppa i dushen och när klockan blir 15.00 ska jag ringa en taxi. Tänker inte gå till bussen, det skulle förtöra allt mitt smink och frisyr. Ni ska se snöstormen här i Linköping. Stormen har hållit på hela dagen.
Men vi hörs mer ikväll om hur det gick..

Ta hand om er..


Min sminkning idag=)


Stakars duvor, gömmer sig för stormen utanför fönstret=(


Sitter i Linköping!

Hej hej! nu sitter jag hemma hos kusinen i Linköping. Hon är förvånad att jag hittade hit. Men jag är bästa på att hitta nya ställen. Jag älskar ju äventyr så resan gick väldigt bra. Jag fick byta tåg två gånger. Först i Hallsberg sedan i kristinehamn. Sedan tog jag bussen från Linköping C till rusthållargården.
Nu sitter vi här och pratar och myser. Imorgon är det en stor dag för mig. Jag ska ta modellbilder igen. Det är en fotograf jag har känt ett tag nu som erbjöd mig en foto session. Det kommer bli jag och en till som ska fotas imorgon vid klockan 12. Vi ska ta underkläder, bikini och festbilder. Nu ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig så jag får en ordentlig beauty sömn. Sov gott!


söndagsmys!

Godkväll! Sitter hemma hos Kingdao och Henrik och har lite småfeber så jag tänkte inte köra hem till kumla när jag har feber. Vi har ganska nyss käkat  en jättegod fruktsallad som vi har lagat åt oss. Nu kollar vi på film
(Scott pilgrim) väldigt bra söndagsfilm. Lite smårolig sådär.
Jag var ju och tog bilder imorse. Sliten som jag var så gick det väldigt bra och vi fick lite bra bilder. Vi tog bara ansiktsbilder idag. Kändes faktiskt skönt att vara lite mer påklädd på fototagningen. Han som tog bilder var      jättetrevlig och han ville gärna jobba med mig igen i framtiden. Jag ser framemot det.
Ska lägga upp en liten bild på dagens arbete och sminket har jag gjort helt själv.
Nu ska lägga mig och sova tror jag känner mig så himla tung i huvudet.

God natt...Imorgon är det en ny vacker dag som väntar!






fun with lashes








photo day!

God förmiddag denna söndags dagen. Ute är det grått och tråkigt väder. Har ganska nyss klivit upp och nu sitter jag och dricker kaffe och äter en äggmacka hemma hos Kingdao och Henrik. Jag fick ju sova här inatt för igår var vi på fest i vivalla. Ganska kul var det, kom inte hem förns halv fem inatt. Jag drack bara ett par drinkar eftersom nu idag så är det Photo day. Tänkte ta lite nya bilder igen med en fotograf som är ifrån örebro. Ska snart börja sminka mig ska möta upp han vid klockan 12.30 cirka. Tänkte lägga upp ett videoinlägg som jag skapade igår kväll men hann inte läga upp den. Den handlar om att änvända dom små små lashes. Det är väldigt petigt men det blir ju as snyggt till slut. Nu måste jag sminka mig videon lägger jag upp strax...

Makeupen som jag tänkte hittade jag inspirtion från youtube, får se om jag klarar av att sminka så snyggt.
wish me luck;)



Fredagsmys!

Det är redan fredag och här sitter jag ensam i soffan. Pappa har redan krypit ner han kände sig inte så bra.
Så nu sitter jag här ensam och myser. Fick nyss reda på att vårt flyg till Tanzania blir ändrad till en dag senare. Den 22 istället för den 21 december. För mig spelar det ingen roll när vi åker, bara att vi kommer iväg.
 
Jag fick dessutom reda på att Alta posten tidningen ifrån alta vill ställa upp med sponsring till mig och Tonje. De vill bland annat följa oss med att vi bygger hus till min mamma och när Tonje träffar sitt fadder.
Visst är detta underbart och det betyder väldigt mycket för mig att göra detta. Jag kan inte fatta att vi reser om en cirka en månad. Det ska bli så underbart att träffa min mamma som jag inte träffat på mer än tre år.
Framför allt lära mig Swahilli så at jag kan komunicera med henne bättre. Just nu kan jag inte så värst bra Swahilli, bara några få ord. Som tillexempel: Hej, hur mår du,  jag vill ha vatten osv. Jag har ju pratat swahilli sen barnsben så jag tror att allt kommer tillbaks när jag bor där nere. Min pappa som är helt jävla svensk talar helt flytande Swahilli. Idag fick han ett samtal från Tanzania och han pratade swahilli. Så himla coolt att höra han. Fan! jag ångrar att jag vägrade prata swahilli när jag flyttade till Sverige. Jag behöver ju kunna det.
Får ta igen allt när jag reser dit.

Nu ska jag fortsätta att gruppla och titta på Spiderman 3 som går på tv. Ikväll bli det att sova i syrran stökiga rum.
Men mycket bättre än att sova i en säng med massa äckliga småkryp.....VILL HA EN NY SÄNG
Vill avsluta med att säga DU ÄR UNIK;)

GOD NATT!


Träning utan mat!

God eftermiddag! Min natt har varit en katastrof. Jag sov nere i den kalla källaren men det gick inte så bra.
Värmeluftaren lät så mycket att jag inte kunde sova. När jag stängde av den blev det bara kallare och kallare.
Sedan började det klia i hela kroppen. vet inte om det har bildats en massa djur där nere när jag har vart borta. Tänkte iallafall kasta sängen efter jag har vart och storhandlat med pappa på willys idag.
När klockan blev 10.00 så vaknade jag upp och drack en kopp kaffe sedan stack jag  till gymmet. Träningen gick inte heller bra för jag var as hungrig. Träna aldrig med tom mage, fy fan vad jobbigt det var.
Joggade i 30 minuter sen drog jag hem och åt en massa mat.
Just nu sitter jag och kollar på en ny säng och väntar in att frysen ska frostas av. Det tar ganska lång tid.
Längtar efter storhandlingen, kul att handla en massa god och nyttig mat.
Ikväll ska jag kanske åka in till Örebro och vara med mina vänner. Får se vad som händer.

Ta hand om er...


Saknar fotbollen och alla i gänget!


Nya bilder;)

Tänkte lägga upp lite nya bilder på mig innan jag hoppar ner i sängen;)













puss och god natt;)

Dady is home!

Hej hej. Nu sitter jag här hemma i soffan. Kom hem från en stund sedan. Resan för att hämta upp pappa i bromma gick väldigt bra. Jag hittade faktiskt helt själv med en karta. Körde i 2,5 timme dit och 2,5 timmar hem. Med 5 timmars körning blir man trött. Fick dessutom kramp i stjärten när jag körde. Det var inte skönt. Nu ligger pappa och vilar ut, han har haft en tuff resa från libera. Resan gick ju annars väldigt bra och det är skönt att ha han hemma igen. Han har jobbat i Libera i mer än ett år nu. Så det blir en stor förändring att flytta hem till lungna Sverige igen.
Min dag idag blir väldigt lungt. Jag ska försöka vila i några timmar för at sedan orka att träna ikväll. Ska nog dra till Gymmet. Idag blir det 30 minuters löpninglöpeband för att komma igång igen efter 4 dagars förskylning.
Sedan blir det att bara ta det lungt här hemma med pappsen. Jag ska flytta ner till min källare inatt..brrrr. Har lagt en värmeluftare så vi hoppas det blir bra.

Här kommer lite bilder från igår när jag om mina kompisar bakade världens goaste lussekatter;)


Kingdao var noggrann med jäsningen;)


Man måste se sexig ut när man bakar;)


Jag är så duktig;)


Se vad goda dom ser ut, Jag vet att du vill ha en;)


mmm det var så gott;)

Dagens Videoblogg


RÖSTA PÅ MIG!


hahhaa jag försöker iallafall;)

ZLATAN är en kung!

Hej hej. Vill börja med att säga fy fan vad Zlatan är en kung såg på fotbollsgalan igår hemma hos underbara Lotta som bjöd mig på god mat. När vi hade käkat den goda maten satt vi som klistrade framför tvn och såg på fotbollsgalan. Man rös i hela kroppen när Zlatan gick fram och tog den sista Guld Bollen. Vilken känsla, vilken makt, vilken utstrålning han har. Grattis Zlatan, du är världens bästa fotbollspelare.

Tillbaka till verkligheten, här sitter jag i kökssoffan och känner mig lite sjuk. Tänkte snart börja lite mat.
Idag tänkte jag prova att laga nåt afrikanskt som jag åt i helgen hemma hos den där göteborgs tjejen. Får se om jag lyckats med det. Sedan tänkte jag kanske städa lite, pappsen kommer ju hem på torsdag.
Det blir ingen träning idag heller, farligt att träna när ma har ont i halsen. Nej nu måste jag börja med maten.
Tänkte också lägga upp et videoklipp som jag gjorde igår när jag tog nya bilder till FHM tävlingen. Det gäller att ligga i nu om man vill komma bland topp 10. Håll tummarna och snälla skratta inte åt mig;)
Ni som kan rösta, Jag ber er RÖSTA PÅ MIG. Det betyder allt för mig.

Ta hand om er....


Måndag!

Hej!
Herregud vad skönt jag sov inatt. Tack för den. Har nyss tagit en kopp kaffe och ätit gröt. Tänkte gå ut och jogga lite men här ute så regnade det. Får träna senare ikväll. Nu ska jag snart börja fixa mig och åka till Örebro. Lämna cv till intersport och gå in på Subway där jag jobbade förut och fråga om de vill ha mig tillbaks kanske;)
Sedan vid fyra tiden ska jag och en till kompis ta lite bilder. Jag tänkte ta lite nya bilder till FHM tävlingen, så folk röstar på mig. Får hoppas att bilderna blir bra bara. Nu ska jag logga in på youtube och kolla lite på olika sminkingar man kan göra till fotosenssionen idag. Man får många bra inspiration där om man söker på makeUp.
Ha en fin dag<3

Lite bilder från i helgen






Relax i Badkaret

God kväll. snackade precis med min älskling på skype. Saknar han mer och mer nu. Jag känner mig inte så väldigt utvilad efter helgens festande i Göteborg. Så därför tog jag ett bad med levande ljus och satte på lugn musik när jag kom hem. Det var precis vad jag behövde.
Helgen i Götebrog blev inte så himla kul som jag hade förväntat mig. Men det bästa med kvällen var att jag fick vara tillsammans med mina kompisar. Vi drog ut på helt fel ställe. Nästa gång blir det inte det stället iallafall. Det positiva var väl att de hade bra musik så att man kunde dansa. Trycket var väldigt dårligt och det var många konstiga människor förutom mig Aisha och Kingdao då , vi var  konstigast.
Men det är skönt att äntligen vara hemma i kumla. Nu ska jag sova och väck mig inte.


Grattis VÄRLDENS  BÄSTA Pappsen på FARS DAG

God natt...


hahaha jag sitter i Badkaret;)

Göteborg!

Nu var man vaken efter en tröttsam dag. Vi kom fram vid klockan 11 till Göteborg central. Vi virade oss runt en stund i staden tills vi äntligen kom fram till tjejen vi ska bo hos denna helg. När vi kom fram i lägenheten så var det att slänga av sig alla sakerna och hitta en sovplats. Vi var alla as trötta. Jag hann sova i nästan en timme när det var dags att röra på sig mot Göteborg city. Där mötte jag upp min lillasyster och hennes pojkvän. Vi gick runt på staden en liten stund. Men jag kände att jag inte riktigt var med i svängarna, kände mig trött och sliten. Så jag tog spårvagnen för andra gången helt själv och åkte tillbaka till Lägenheten. Slängde i mig ett par brödskivor som jag hade köpt och la mig oss sov i soffan, mellan mina två kompisar som satt och kollade på tv. Jättemysigt var det.
Men nu när vi är vakna ska vi ta och laga lite mat och fixa oss till kvällen, för ikväll blir det fest.
Ha det bra, kommer att visa lite bilder senare

Fredag!

Hej!  Vaknade av att jag hade huvudvärk. Klockan var halv elva. Nu har druckit kaffe och ätit lite. Ska snart dra till gymmet. Jag känner mig lite seg och hänging med bli nog piggare efter träningen. Idag blir det Axlar, rygg och mage. Snön smälter här borta, idag är det + 2 grader ute.
Senare idag drar jag till Örebro igen, det händer lite mer inne i staden. Det blir den lugn fredag för imorgon drar vi mot göteborg, jag och mina tre kompisar. Jag ska träffa syrran och hennes pojke, sedan blir det att träffa en gammal kompis som nyligen har fått en baby. Älskar bebisar. Sedan blir det väl att besöka Göteborgs uteliv på kvällen med dans och tjohej.
kommer att bli väldigt kul. Nu ska jag åka och träna hörs ikväll! Ta hand om er.


Mys i Örebro

Hej hej! Nu är man trött och sliten efter en timmes spinningpass tillsammans med en kompis. Just nu sitter jag och myser i deras soffa och vi ska snart sätta på en film. (CopOut ) med Bruce Willis. Min frisörtimme hos frisören gick väldigt bra. Mitt hår blev verkligen så himla mjukt, rakt och lent. Innan den hårda spinningpasset besökte vi saigon med med en annan gammal kompis. Saigon är ett känt ställe här i Örebro med asiatiskt mat. Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag skulle på på spinning med en som aldrig har gjort det förut? Ska jag vara ärlig så gick det väldigt bra för henne. Dessutom så lurade jag henne på ett medium spinningpass. Jag är imponerad. Idag var vi och tränade på den nya lokalen öster. Jag är nöjd med min dag idag, är du!? Nu ska jag vara social med folket här. God kväll.

Dagens träning

Spinning 55 min




Örebro city

hellu! Nu sitter jag och käkar min lunch. Risotto med kycklingfile. Har nyss kollat på två avsnitt av Desperate housewives som är så himla bra. Annars så har jag tillbringat morgonen med att ordna ett nytt abenemang på telefonen. Ska nu kamma hem den nya Iphone 4 som jag har hört så gott om överallt. Ska bli spännande att va inne som alla andra;). Snart bär det åt till örebro. Ska till frisören klockan halv två. Blir en klippning och rakpermanent. Solen skiner, ska bli skönt att komma ut lite idag. Igår var jag inne hela dagen, känns inte helt bra. Men idag blir det fullfart. Ska dessutom köra spining idag med en kompis. Det blir hennes första gång, då får vi se hur det går. Kommer nog att bli bra.  Nu måste jag fortsätta slänga i mig maten sedan sticka, ska hinna med att slänga lite gammalt soper och tanka. Hörs ikväll!


GoD Förmiddag!

Hej hej. Vaknade för en stunde sedan. Man sover länge när man har semester. När jag kom ut från rummet lös det helt vitt ute. Det är nästan så att man har lust att  springa ut och kasta sig i sen vita snön.
Jag såg att nån av grannarna har krattat min sida av dörren. Det var snällt. Då kan jag komma ut och hämta posten. Idag blir det en hemmadag tänkte ta en storstädning över hela huset, iallafall övrevåningen. Får bli lite hemma träning senare. Typ lite situps och armhävningar. Ni får ha en fin dag hörs senare. Ta hand om er!

Igår kväll kunde jag verkligen inte sova log och vände på mig. Det var en sak som störde mig som jag och min kompis pratade om igår. Andledningen varför jag tar upp detta är att jag kanske kan påverka eller att jag kan göra någonting åt det. STOPPA VÅLDEKTEN I ÖREBRO. Vi kan inte ha det så här. Jag eller du vill inte bli nästa offer efter en kul utekväll i örebro. VI MÅSTE STOPPA DET ÄR PÅ NÅGOT SÄTT!? Det förstör unga liv, vissa som har blivit ett offer har idag ingen framtid på ett normalt sätt. OM jag skulle få en chans till att förändra denna situation i Örebro city skulle jag ta den. Vi kan inte ha det såhär?!




stoppa våldäckten!

Snöstorm!

God kvällens! Nu är jag äntligen hemma efter att ha kört i ca 50km/h på vägen hem. Det var så mycket snöstorm att man knappt såg nångonting. Jag vågade inte köra fortare.
Idag har jag vart inne i Örebro nästan hela dagen. Innan jag körde in till örebro blev den en sväng till farmor och farmar och försöka skriva ut ett cv ialfall. Jag lyckades med att skriva ut ett CV bara och det blev Bianco. Eftersom farfar skrivare var nog från 70-talet. Den var så himla seg och lät som den skulle gå sönder närsomhelst. Men jag tackar han så mycket för att jag fick låna den. Det var dags att sätta sig i bilen och börja köra mot örebro. När jag kom fram gick jag in till Bianco och lämnade in mitt CV. Hoppas det gick bra, men såg ut som ett troll bara efter att ha gott i snöstormen. Nu får vi bara vänta och se om de svarar. Vill bara säga en sak, GUUUUUD vad fina skor de har!

Strax efter det träffade jag min gamla gymmnasie polare Jasmine. Hon var väldigt hjälpsam vid den tiden.
Hon hjälpte mig mycket med att förstå saker och ting på skolan. och det är evighet tacksam för gumman.
Vi satte oss och fikade i den mysiga krämaren och pratade gamla minnen från gymmnasiet. Vi kom fram till att jag var ganska fjortis vi den tiden. Men det är jag väl inte nu längre va?!
 Efter vår lilla fika stund var det dags att röra på sig. Hon stack iväg till sitt möte och jag gick till Biblioteket för att skriva ut resten av CV. Men det gick ju åt H.L.V.T.E.. Alltså förr så kunde man man bara logga in med sitt kort sedan skriva ut, och sedan hämta ut det man hade skrivit ut vid kassan och sedan betala. Nej nu var det en massa krångel orkar inte en skriva ner det ens. Gick bara därifrån. Får lämna in mina andra CV på torsdag.

Efter min frustation drog jag till gymmet och började snabbt att slappna av och började fokusera på träningen. Började med att springa 15 min  och sedan cykla i 15 min. Sedan var det igång med pumpningen. Körde ca 1/2 timmes pass idag. Avlutade med skön dusch och bastu.

DAGENS TRÄNING

Triceps
Mage
Ben

Nu blir det mys i Snöstormen;)

SNö!

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost och ser ut genom köksfönstret, snön bara forsar ned. Vilken tur att farfar böt däck till vinterdäck igår kväll. Ska snart åka iväg till Örebro och träffa en kompis. Och kanske försöka skriva ut mina cvn på biblioteketet så att jag kan gå runt och lämna dem idagar. Har bara ca 45 minuter på mig och göra mig färdig. Klockan 16 ska jag dra till friksis&svettis  och träna triceps om mina ben. Det ser jag framemot. Vi hörs sen. Ha en fin dag!


Min goda frukost. 


Snö ;)

Inte min dag!

God kväll. Äntligen har tid att blogga lite. Dagen har gott i ett. Jag hann inte med nån träning eller att träffa en kompis inne i Örebro. Jag har suttit mycket vid datorn och skrivit mina cvn som jag tänkte åka och lämna in imorgon. Har sökt till Intersport, Bianco och Bikbok. Men det blir nog att söka till fler ställen. Det är ju rena madrömmen att få jobb här hemma i sverige vad jag vet. Efter att ha strävat efter att få skriva ut cvn så verkar det som att ödet inte vill att jag ska kunna skriva ut nåt idag.

Var hos farmor och farfar tidigare ikväll. Farfar skulle byta ut däcken till vinterdäck. Medans han höll på med det skulle jag passa på att låna deras skrivare. Men självklart var det helt fel filformat så det gick inte att öppna.
Efter den goda maten farmor bjöd på tog jag bilen och körde hem för att försöka skriva ut på pappas dator där nere i källaren. Där var det också fel filformat.
Till slut såg jag att pappa hade en gamal MicrosoftOffice skiva som jag sedan laddade hem på min pc. Då gick det genast bättre. Gjorde om cvn till microsoft word istället och det gick väldigt bra att öppna. När det var dags att skriva ut så  fanns det SJÄLVKLART  ingen papper kvar.
Nu sitter jag här i soffan och det känns som jag inte fått nånting vettigt gjort idag, förutom tvättat och lite städning. INTE MIN DAG.
Dessutom så drog syrran till sin pojkvän i göteborg, så man är helt ensam. Kommer att sakna henne.

Det positiva är att jag har lyckats tändt en brasa där nere i källaren så det är lite varmare i huset nu. Det andra positiva är att jag har lyckats fått en stor förändring på mitt cv. Jag har fått så mycket erfarenhet där uppe i nord norge. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade ner dit. Nu får vi hoppas att mina cv nappar och att folk gillar mig. Önska mig lycka till. Nu vill jag bara gå och lägga mig. Imorgon är den en ny dag;)

God natt!


Här får ni en puss av mig allafall;)

SyskonDagen!

Hej hej! Idag har jag och syrran umgåtts hela dagen. Morgonen började med att vi drog till gymmet i kumlahallen och vi körde 30 minuter jogging och 30 minuter biceps och mage. Det blev bara en timmes träning idag med det var gott och lagom. Efter träningen stod marieberg köpecentrum på dagens chema. Vi satt och pratde om det igår kväll att vi båda behövde nytt smink. Vi båda var väldigt intresserad av att prova den nya BareMinerals. BareMinerals är ett foundation i mineralform. Jag har tidigare testat det i ett litet provsett. Och det var något jag verkligen fastande för och bestämde mig för att köpa det när jag kom hem till sverige. Minerlar pudret ger mig ett naturligt look och jag känner mig len och fräsch hela dagen. Känns nästan som att inte ha något smink alls på sig. Och jag som är väldigt torr i hyn, speciellt nu i vinter så hjälper den mitt ansikte med att ge fukt och näring.
Jag har tagit före och efterbild på syrran när vi provade här hemma alldelses nyss som jag ska lägga upp till er. 
Om ni är osäkra på vilken färg ni ska ha så är det bara att gå till närmsta butik som kicks eller där de säljer bareMinerals. Jag och syrran gick till kicks utan foundation för att lättast testa ut våran färg. Och hjälpen får ni om ni frågar dem som jobbar där. Jag och syrran fick bästa hjälpen ever;).
Syrran köpte hela startkittet men jag höll mig bara till foundation eftersom jag har alla penslar och sånt.
Men det är igentligen billigare att köpa hela startkittet. Sedan köpte jag SPRAY CLEANER som man ska rengöra alla penslar och ta bort alla bakterier med. Sedan blev det en sväng till BODYSHOP. Syrran köpte shampo, balsam och mango BodyButter. Jag köpte mig en ny flaska hårmousse som börjar ta slut.

Efter den underbara timmen inne på Marieberg så drog vi till min faster som bjöd på världens godaste mat. Lax, lax ,lax, rökt lax;). Nu sitter jag i soffan har nyss kollat på toppmodell så himla bra. Emma är i fullgång med packninken. Imorgon drar hon till Göteborg. Hoppas det går nån bra film ikväll så kan vi sitta och skratta ihop. Eller gråta som vi brukar göra när det blir sorligt;). Ska kila och laga mig lite mer varm te,och linda mig med filtar och checka in min facebook och chatta med folk på msn=) God kväll!




Syrran före bild.....


Syrran efterbild......ni ser vad jag menar;)

gäsp i soffan!

Hej hej. Ligger och slappar i soffan och kollar på toy story 2 med syrran. Idag har dagen varit väldigt slapp. Vaknade upp i Kingdaos och Henriks soffa som de hade bäddat så fint till mig. Jag tackar så mycket att jag fick sova där inatt. Det blev en lyckad fest igår att jag var helt död när jag vaknade. Jag var inte så bakis som jag trodde att jag skulle vara. Ni vet som när man mår illa att man måste spy och den sprängda huvudvärken som man brukar få. Jag var bara mest trött eftersom vi var tvunga att gå upp vid 10.00 för att sedan åka ner och städa lägenheten. Herregud vad det såg ut, men vi lyckade att få lokalen skinnande ren efter en timmes städning. Vi var fem stycken så det gick bra. Efter att vi hade städat ut lokalen började våra magar att kurra. Ialfall min, var hungrig som ett djur. Jag var sugen på en riktig stor frukost, ingen himla bakis fet pizza som de flesta vill ha en sådan bakisdag. Jag och kingdao drog till ica och handlade oss världens bästa frukost. Nybakat bröd, skinka, räkor, äggmacka med kaviar, salladsblad, tomat, gurka, drickyougurt och en stor kopp te. När vi hade ätit oss mätta blev det att krypa ner och sova i några timmar. Vi låg först och mysprata, så som bästa vänner gör. Sen somnade vi ganska snabbt. Vi var båda nöjda över gårdagens fest. Det var många trevliga människor och bra musik. Vi dansade hela natten lång. Efter några timmars sömn så var det dags att köra hemmåt till Kumla. Med detsamma jag kom hem stallde jag mig och lagde lax med pasta och till det hade vi skalade morötter med dipsås. Blev väldigt gott.

Fick en förfrågan att hänga med ut ikväll med, med tackade nej till den saken. Vill hellre vara hemma med syrran eftersom hon åker snart till Göteborg i tre veckor.
Ska avsluta för kvällen med att tacka för festen igår. Nu ska vi se en syskonfilm som heter (I Hennes skor) och njuta av resten av kvällen. Ta hand om er!










Its party tonight!

Hej hej! Nu är jag äntligen iordninggjord för festen ikväll. Har inte gjort så mycket annat idag med ändå så har dagen gott så himla fort. Fick besök av en av mina bästa kompisar idag. Vi satt och drack kaffe och såg på roliga filmklipp på nätet. Nu ska jag strax börja köra mot Örebro. Ska lägga upp bilderna imorgon till er. Hoppas verkligen det blir kul ikväll. Jag ska dansa som bara den;) Ha en fin kväll!


Kvällens makeup;)


;)

God natt!

Blev ett väldigt sent inlägg idag. Men min dag har varit som en semesterdag förutom sol och bad. Vaknade klockan 11 på morgonen. Tog mig en kopp kaffe och sedan stack jag iväg till den närmsta uppförsbacken och sprang tio gånger uppför den. Det var en liten konditionsövning, men den kändes väldigt bra. Solen sken och luften var frisk. När klockan började närma sig två var det snabbt i med mat i magen och sedan köra in till Örebro. Tankade bilen först för att ens komma fram till marieberg. Jag hämtade upp mitt lilla tjejgäng och sedan drog vi till ÖBO. Vi handlade lite saker till festen de ska ha imorgon fredag. Gud vad det är billigt på ÖBO. Försökte kolla om de hade en värmeluftare med de sålde inte sånt där. Behöver verkligen en till mitt kalla sovrum. Just nu ligger jag uppe i pappas rum. Men pappa kommer ju hem snart och då blir det att sova där nere i den kalla källaren.
Efter ÖBO blev det marieberg. Åhh herregud va det blev shopping. Inte alls bra. Men jag blev nöjd med det jag handlade såklart. Ni ska få se lite av det imorgon;).
Runt åtta tiden åkte vi alla hem. Jag skjutsade alla hem och sedan körde jag hemmåt. Gissa vad som hände när jag kom hem. Precis när jag skulle sätta på tekokaren så gick hela strömmen i hela huset. Som tur är har jag en duktig lillasyster som bara vred om på en knapp och all ljus sattes på igen. Vilken tur att hon var här.
Just nu ligger jag i sängen och ska sova. Pratade nyss med älsklingen på msn videocall. Saknar han redan.
Nu är det nog dags att sova. God natt! Imorgon blir det party;)


Dagens träning!

Nu sitter jag äntligen i soffan och dricker min te. Både jag och syrran är nöjda med matlagningen som vi lagade ikväll. Det blev ris med kycklingwok. Woken inhehöll, bambuskott, små majskolvar, championer, purjolök, gul lök  Finbladigt Mache och en matsked kokosmjölk. Recptet är inspererat från Johanna.
Snart blir det film,(Grown ups).
Vi var ju på det nya gymmet idag jag och syrran. Det var nytt och fräscht. Ni som är sugna att träna där så är det gratis hela veckan där nu. Ska kanske åka ner dit imorgon också. Men Om det inte regnar så blir det joggingtur utomhus. Nu ska jag se på film, syrran orkar inte vänta på mig mer. Men ta han om er och godkväll.

DAGENS TRÄNING BEN

 Framsida Ben
 baksida Ben
 rumpa
 mage


Kram i soffan=)



Överraskningen=)


Passade på att filma händelsen. Om ni tittar noggrant så ser ni att  hon ser lite chockad ut;)
hahahha

Hemma i kumla!

Hej hej! Nu sitter jag här hemma i kumla. Det är min andra dag hemma i kumla. Kom hem förrigår natt. Jag blev hämtad av min kära farafar klockan 04.00 på morgonen. Tack farfar.
Igår på den hemliga dagen så handlade det om en överraskning till min bästa kompis Kingdao. Hon fyllde ju 22 år igår. Hon visste nämligen inte att jag skulle komma hem igår. Jag och min kompis Aisha tog bilen vid halvåtta tiden på kvällen och åkte hem till henne och överraskade henne. Så himla kul var det. Sedan tog vi med henne ut. Men eftersom jag inte drack nåt så blev det inte lika kul. Men på fredag har hon fest då blir det kul.
Nu är jag och syrran snart på väg till den nya gymmet friskis&svettis och ska träna. Jag har fått två gratis prova på träning. Då tar jag med mig syrran. Ikväll ska jag bara ta det lungt här hemma, kanske packa upp lite kläder från resväskan som jag inte hunnit göra än. Men ni får ha en fin dag ni med.

OBS. PRATA ELLER SMSA EJ NÄR NI KÖR BIL / OPRHA


Hemlig dag!

Hej bloggen...ojojoj just nu har det vart dårligt med bloggandet. Im very sorry. Men nu är jag igång igen.
Vill inte berätta vart är just nu. Men det är ingen snö i backarna iallafall. Ska snart kila och handla lite och ikväll lägger jag upp en ordentlig blogg till er. Ni som bor i alta (Finnmark) kan köpa Finnmark Dagbladet och se att jag är med i den från intevjun om FHM tävlingen. Jag blev nöjd om vad han skev om mig. Jag hoppas det hjälper mig till att få röster. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan åka iväg. Vi hörs mer ikväll!


SNÖ!


Såhär ser min drink ut ( Erica special)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!