Tre dagar utan blogg!

GOD kväll! Äntligen kan jag sitta vid datorn och blogga. Ligger nu just nu i den nya dubbelsängen som jag har legat i nu de senaste tre dagarna. Jacob har laddat ner Beck som vi ska ligga och titta på nu.
Det har varit tre tuffa flyttdagar ska jag säga er. Snön föll ned precis den dagen vi skulle flytta. Så just nu har vi en hel del snö på vägarna. Ikväll var det snöstorm ute.
Idag har jag spenderat hela min dag att städa den gamla lägenheten och dessutom hunnit med att gå på bio med några vänner. Vi såg på (The Kid) Jag älskar verklighetsbaserade filmer. Den handlade om en pojkes  fruktansvärda uppväxt i england. Sorlig, brutal och dyster film men väldigt bra. 

Jag har inte hunnit med nånting de senaste tre dagarna. Ingen träning, ingen ordentlig mat och ingen sömn. Men nu är allting klart. Bara lite uppackning kvar. Det lämnar jag det mesta till Jacob och Johanna eftersom de är dom ska bo här det här närmsta tiden när jag är borta.
Just nu är jag väldigt trött, ska försöka hänga med i Beck filmen nu. Men glöm inte att skruva tillbaka tiden, för imorgon får vi sova en timme längre. Sov gott, det ska ialfall jag göra. Hörs imorgon.

OBS! Ni som kan rösta på mig till FHM tävlingen....RÖSTA! Jag blir så glad då;)

stress!!

hej bloggen. Nu är det fullt fart med flytten. hela förmiddagen har gått åt att flytta över alla saker till den nya lägenheten. Nu sitter jag äntligen och slappnar av med en kopp kaffe. Ska snart börja packa om i min resväska. Köpte en lite större väska idag med lås. Blir ju perfekt att ha med den till Tanzania så att jag kan låsa in mina värde saker. Nu måste jag sätta igång med att packa igen.
Förresten idag ringde altaposten mig,  Altaposten är en tidning här i alta.
De frågade om han kunde prata lite med mig om FHM tävlingen. Så vi bokade in en tid på måndag klockan 11.
Jag undrar vad han ska ställa för fråger. Får berätta allt sen.
Nu måste jag verkligen packa sen blir det gymmer om jag hinner. Glöm inte och rösta ni som kan;) mina pengar är slut på mobilen för jag har röstat så mycket.
Ta hand om er!


Jag i plattat hår;)

Min Ledig dag!

God kväll! Idag har jag njutit av min lediga dag. Det börjar närma sig slutet för mig här i alta. Har bara jobb imorgon och på fredag sen på måndag flyger jag hem till sverige. Det är ju väldigt mycket just nu med flytten och packningen och allt. Vi måste vara ute ur lägenheten på söndag och allt ska vara städat och utplockat då.
Vi tänkte flytta in redan nu på torsdag till den nya lägenheten. Sedan är det bara att komma hit på lördag och städa hela lägenheten så det ser rent ut. Ska bli så skönt och slippa våran galna granne.
Tillbaka till packningen, jag har ju hur mycket kläder somhelst. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kommer bli att jag får lämna kvar ganska mycket träningskläder. Men det är ju tråkigt använder ju typ nästan allt. Sista valet blir att betala övervikt. Men det får bli så! Känner mig så stressad med allt just nu men jag vet att det kommer att bli bra till slut! Imorgon ska jag åka och kika på en resväska på Europris som jag hoppas är gigantiskt och kostar bara 499kr.
Annars nåt kul som har hänt!?  Tjatar ju fortfarande på alla om att de ska rösta på mig till FHM och det går faktisk ganska bra, tror jag!. Jag fick en komentar tidigare idag från en tjej från facebook om att jag är en idiot som gör reklam för mig själv om att folk ska rösta på mig. Jag säger bara en sak. -Lilla gumman, du fårtsår dig inte på sånt! Orkar inte med sådana människor.

DAGENS TRÄNING
ben, mage och lite cykel.
Körde på ganska hårt idag, känns väldigt mycket på rumpan och just en nu, precis som det ska göra.

God natt gott folk. Imorgon är det ny dag att skapa!
OBS: Bry dig aldrig om folk försöker trycka ner dig. De är bara idioter!

00.16

Hej bloggen! Sitter här i min fåtölj klockan är snart halv ett på natten. kan inte sova. Loggade förut in på facebook och där har mina kära vänner skapat en gupp till FHM tävlingen. Helt underbart. Jag kanske har en chans att komma bland topp 10 till nästa nummer. Man får hålla tummarna. Kom igen, rösta på mig alta! Nu måste jag lägga mig och sova. Imorgon ska jag upp och träna. Tog förresten ledigt imorgon med. Ska börja flytta in saker till den nya lägenheten. Men god natt får skriva mer imorgon. Min hjärna håller på att smälta härborta!

God natt!


Försöker ordna en ny header!


Söndagsfix!

God söndag! Vaknade klockan 14.00 idag och mår toppen. Blev en bra sitsa arbetshelg på Hansjenke inatt. Gick hem med 180kr i driks. Dom pengarna ska gå till film ikväll. Har nyss lyckats raggat upp 5 röster till fhm tävligen på facebook.
Kommer ni ihåg att jag nämde att jag skulle ge ut små lappar på jobbet igår natt... Jamen det är ju självklart att jag gjorde det, galen som jag är. Gick fram till några grabbar och gubbar och pratade lite med dem och fick mina röster.
Idag blir det en väldigt lung dag. Tänkte att jag kanske skulle spendera en timme på gymmet för avslappningen skull. Jag blir bara så slö att bara vara hemma hela dagen. Ska köra lite lätt cykel, axlar och rumpa idag. Sedan blir det tvätta kläder städa lite och mys resten av kvällen. Nu ska jag kila men ni får ha en super bra dag!


Jag och mina lappar;)



Johanna bakom baren;)


FHM topp 50

God kväll. Har ganska nyligen vaknat upp ur mina tre timmars nap. Helt underbart var det att få sova lite.
Idag har jag bara tänkt på hur jag ska få in mina röster för att jag komma med topp 10 finalisterna till nästa nummer. Känns lite dumt att tjata på folk, är ingen sådan person direkt. Men ska man komma nån vart så måste man ju göra vad som krävs. Har kanske tänkt att skriva små lappar och ge till bekanta människor och be dem att rösta på lilla mig. Blir nog att jag gör det ikväll till de härliga fulla gubbarna på jobbet. Blir ju perfekt. Frågan är om jag får mina modiga gener till att göra det. Det är lätt att säga att man ska göra det men sen är det att göra saken också. Har ju med mig Johanna ikväll med hon får nog mig till att utföra saken. Wish me luck.
Idag var jag på jobbet i ynka 3 timmar. Kunde fan lika gärna gjort jobbet i sängen;). Men jag fick gjort lite jobb på avdelningen för joggingskor som är mitt favvoritställe. Nu är det dags att sminka sig och göra sig snygg för gubbarna ikväll om jag nu ska få mig röster. Men ni får ha en fin lördagskväll.

OBS jag som är OPRHA fan;) INGEN SMS ELLER PRAT I MOBILTELEFON UNDER BILKÖRNINGEN. Ni kan skada andra och er själva.


RÖSTA på mig;)

Godmorgon Lördag!

Godmorning! Sitter nu äntligen och äter frukost i min onepiece. Jag är väldigt trött kom hem vid 05.00 idag morse. Johanna var med mig på jobbet igår natt. Det gick väldigt bra och hon fick med sig 100 kr i driks. Får hoppas hon får hoppa in och jobba nu när november börjar närma sig. Jag flyttar ju hem den 1 november så de behöver säkert en ny svensk efter mig;). Nu snart blir det jobb på intersport börjar inte förns 12.00.  Ska jobba järnet idag eftersom det är min sista helg på Intersport. Efter jobbet blir det att komma hem och sova väntar en till hård natt.
Angående den där FHM tävlingen så kan man inte rösta från Sverige. Så jag ligger lite illa till att få röster=(.
Då gäller det att de vänner jag har i Alta sprider runt till alla om att rösta på mig;) Skulle vara kul att komma bland dom topp 10 ialafall;) Nu ska jag borsta mina tänder och snart åka och jobba. Ha en fin lördag och ta hand om er!


Naturbilder är vackra och naturliga;)
SEND: FHMJAKT14 till 2242 och få bilden;)

FHM tävling i fullgång!

God kväll! jag försökte videoblogga men videon verkar inte fungera. Ska skriva lite snabbt eftersom jag börjar jobba om 20 minuter. Ville bara tala om att jag kom med i tävligen så nu står allt på er. Rösta på mig!
SEND sms till FHMJAKT14 till 2242 och få bilden=). Ha en fin kväll ska springa nu!

ha det bra!!

Lägger upp bild imorgon och video förhoppningsvis!


I like!

God kvällens!  Just nu sitter jag vid datorn, Jacob ser på film på tv och Johanna skriver ett personligt brev till Carlings. Hon var och sökte jobb där idag och imorgon ska hon lämna in sitt Cv till chefen. Hoppas hon får jobb där, hon skulle passa perfekt. Idag när jag kom hem från jobbet fanns det mat färdigt, tvätten var upphängd och disken var diskad. Vi har fått en super Johanna från Örebro;). Vi är väldigt tacksamma för det hon gör;).
Imorgon är jag fri hela dagen på grund av min mini migrän jag haft nästan hela veckan. Istället blir det att jobba natt på Hans sjenke klockan 21. Min sista helg som bartender. Kommer verkligen att sakna hela gänget där.
Blev ingen träning idag för huvudvärken men har ju hela dagen imorgon att träna.
Har skickat 150 dollar till mamsen idag hon har tjatat länge på sina pengar denna månad. För mycket bussresa till banken kanske;) hahhah. Ska bli skönt att snart åka ner till henne och lilla Keisha.



Nu ska jag hoppa ner i soffan och ha en supermysig torsdagskväll om det inte redan är för sent nu;)
God natt!



I like av Keri Hilson, gör mig glad i denna mörka höst tiden;)

Johanna är i alta=)

God kväll! Kom nyss hem från träninigen har inte duschat än. Så skriver bara ett snabbt inlägg ikväll.
På gymmet idag körde jag Armar och 15min kondition på löpband.
Johanna är nu hos oss. Hon har hunnit vart på jobbintervju, kört våran bil och tränat fotboll med alta damlaget.
Hon är i fullfart med en gång=). Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag äta. Ha en fin kväll!

Dagens träning!

Biceps
Triceps
mage
15 min kondition








Hoppa ner i min bodysuit!!

God kväll! Sitter och pratar med syrran på skype bland annat om den äckliga våldtäcksmanen i Örebro. Tänk att han gick på min gamla skola på karolinska. Dessutom så bodde han granne med mig på lövstagatan. Där skeddedet det fan det flesta våldtäckten. UsCH FY FAN säger jag bara. Hoppas han fängslas för livet.

Över till något roligare. Imorgon kommer Lilla Johanna hit, Jacobs syster;). Hon ska jobba lite här uppe och tjäna några norska pengar. Ska bli riktigt kul att se henne.
Nu ska jag diska lite och sedan ska jag krypa ner i soffan och se på nån bra film.
Har glömt att nämna att min kära Jacob fick gipsa handen idag efter att röntgen visade att han hade brutit den.
Detta skedde på matchen i söndags. Som tur är var den den vänstra handen. Allt kan ske!

Men hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart lite seg men jag överlever ju!
God natt!


Gissa vem det är;)

Ecco kurs!

GO KVÄLLENS!  Kom nyss hem från Ecco kurs jag hade med Skoringen. Lärde mig en massa nytt om Ecco skor. Hur de är uppbyggda och vad de har för kvalitet. Ecco skor är störst i norden med sprider sig ganska mycket över hela världen. Jag personligen tycker att Eccoskor är väldigt bekväma.

Det gick ju väldigt bra att lägga upp min videoblogg igår som ni ser;). Fick lite hjälp av min älskade Tonje;)
Under de galna omständigheterna igår kväll så kom vi på många bra saker som vi ska ta med. En av de sakerna var:

Förstahjälp kit
En bra ryggsäck
myggmedel
Ficklampa
magväska
hatt
simfötter
snorkel
Sölglasögon
solkräm
joggingskor
gnagsårplåster
klorexidin

Det var en liten del;)


hahaha seriös jag var;)

sjuk!

God kväll. Idag fick Jacob komma och hämta mig för jag blev sjuk på jobbet. Först hade jag huvudvärk tog två tabletter med det hjälpte inte. Tror jag har fått migrän. Har sovit lite och nu känns det lite bättre. Ska lägga mig ganska snart igen och föröka att kanske komma upp och jobba imorgon. Efter jobbet imorgon är jag helt ledig hela helgen. Ska bara slappa och ta hand om mig själv;) Ska kanske börja Videoblogga lite;) Ska laga ett inlägg i helgen så får vi se hur det blir. Nu ska jag fortsätta se på filmen 10 000 BC som går på tv sen gå och lägga mig.

God natt!


Se så skönt det ser ut att ligga på stranden;) ( ZANZIBAR)

Fredag!

Hej! Här är det snö på backen;)
Idag var jag helt slut när jag vaknade. Kom hem vid 03.30 igår natt. Det var hur mycket folk som helst ute igår. Dessutom var vi för lite folk på jobbet så allt tog ju dubbelt så lång tid att städa upp. Nu sitter jag och äter laks och pasta. Börjar jobba klockan 14 och efter jobbet blir det bara fredagsmys här hemma.
Idag och imorgon blir det två lediga dagar från träning. Men på söndag kör vi igen;)

Hoppas ni får en fin fredag!


Här har ni en trött bild på Erica;)

MOT GYMMET!

God dag bloggen. Har ganska  nyss klivit upp ur sängen. Börjar inte förns 16 på jobbet idag. Sen ikväll blir det natt jobb. Yepp ska jobba på en torsdagsnatt;). Det är Karoeoke kväll. Här i norge har de lilllördag på en torsdag medans vi i Sverige har lilllördag på Onsdagar.
Efter att jag stoppat i mig min frukost blir bär det av till "mitt andra hem". Idag blir det Biceps och Triceps.
Nu drar jag. Hörs snart igen. Ha en fin dag!



"Mitt andra hem;)"

Sitter och pratar med syrran på skype och samtidigt kollar jag på Bartenderskolan som är så himla roligt. Idag har jag jobbat och vart på "mitt andra hem"= gymmet;). Hade först 10 min uppvärming på cyckel sen blev det rygg och mage med fria vikter.
Imorgon börjar jag inte förns 12, så det blir lite sovmorgon. Ska bli gött. Nu ska krype ner i sängen fick en liten sträckning vid nacken, så jag har ganska ont just nu. Vill bara avsluta denna kväll med en superkul berättelse som jag läste i FHM tidningen. Om ni orkar läsa så läs;)

LILLE PER

Lille Per gick i första klassen och hade en kanonfin syster i nionde klass. En dag skulle Per ta sig en dusch, och syster kom ut av duschen med handduken runt sig. Per bad syster och ta av sig handduken.
-Näämen Per, vad är det du frågar om. Du har ju sett mig naken förr du?-sa systern.
Per insisterade på att hun skulle ta av sig handduken och till slut gav hon upp. Hon kastade av sig hannduken och där stod hon helt naken. Per såg väldigt nervös för ett ögonblick, men det känslan försvann ganske fort. Han suckade av lättnad: PHU! Roger i klassen sa att du hade fått pick i helgen!

Hahaha;)

God natt!



Bedtime!

Idag blev det väldigt sent. Har varit på jobbet sedan klockan 12-20 och sedan drog jag till gymmet. Dagens träning blev Ben och mage. Körde väldigt tunga vikter idag.
När jag gick hem efter träningen så var det snö och halka ute. Det första jag tänkte på att vi måste byta däck på bilen;) Vintern är här nu. Dessutom så var det norrsken i himmlen. Kunde inte ta nån bild för min kamera hade slut på batteri. Typiskt.
Det var grönt och lila ljus, väldigt vackert. Ni som inte har sett norrsken nångång tycker jag ska komma hit upp och se och uppleva det.
Klockan är nu 23.40 och imorgon blir det lång dag igen 10-20. Så låt mig få sova;)
God natt!


Nu var det tre års sedan jag såg lilla söta Keisha=(. Ska bli skönt att få träffa henna igen.
Hoppas den lilla söta katten finns kvar där;)


Lyckad helg!

Hej hopp! Det var inte längsen jag vaknade upp. Vi sov som stockar efter gårdagens festande. 
Vi firade en underbar tjej Katrine. Hon fyller sina 20 år idag. Grattis! Vi var först ute och åt mat på Alfa. Jag beställde entrecote. Åhh det var så gott.
Sedan drog vi på förfest och där drack vi och spelade Alias. Det var väldigt kul men jag kom tvåa bara, så det var ju mindre kul. Senare på kvällen drog vi till slut till utelivet. Först besökte vi min arbetsplats Hanssjenke. Vi dansade lite, men sen blev det för mycket knuffing av gamla kärrringar som inte kan hålla sin plats. Vi fick nog och drog till nästa pub som heter Barilla. Men där har de ingen dansgolv. Folk pratar med varandra och glor mest. NO NO inget för mig. Till slut landade vi på krogen. Där var lite mer folk och lite bättre musik i min smak. Men det kan aldrig bli toppen här i alta. Hittade min kära pojkvän på dansgolvet sedan var kvällen i full fart;)

Idag blir det bara mys med film och mat. Nu ska jag börja med maten.
Ha en fin dag!


Vid middagen!


Under spelet Alias, här är min ena konkurent;)


Många som känner mig vet att jag är lite rädd för hundar. Men den här hunder var ju bara så stor och go!

Höstmörker!

God kväll bloggen!  Känner ni som mig att man börjar bli ganska deprimerad av denna höstmörkret. Försöker äta mina björnvitaminer men det hjälper ju inte. Får hoppas jag har råd att ta en sista minuten med Jacob nu i november. Så man kan känna sig normal igen, ska ju som sagt vara hemma tills December innan jag åker till Tanzania. Bara två månader kvar nu gott folk.
Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar i ungnen, är hungrig som en ko. Sen ska vi kolla på en film som vi har hyrt. BadLIEUTENANT med NICOLAS CAGE och Vackra EVA MENDEZ;).
Nu känner jag att det luktar klar kyckling, ska äta nu.

Ta hand om er,  Hörs imorgon!

Dagens träning BEN

30 min jogging
Rumpa 3x10
Framsida ben 3x10
Baksida ben 3x10
Vader 3x10
Mage 4x30


Fina va! Prinsess skor jag alltid velat ha, får se om jag får råd till att köpa dem.
(skoringen)

Hemmaträning med bra musik!

God kväll!  Har nyss avslutat min hemmaträning som bestod av benfall 3x10 och mage 3x30;). Nu ska jag stänga av musiken och sedan få i mig nåt att äta. Sedan blir det lugn och sansad kväll tills jag sommnar.
Imorgon är det 12-20 på jobb igen.
Fick nyss reda på att  DESPERATE HOUSEWIVES börjar i Sverige idag. Jag galen i DESPERATE HOUSEWIVES.
Längtar hem till hemma mysiga kvällar i kumla, när jag och lillsyrran sitter och skrattar och gråter framför DESPERATE HOUSEWIVES. Nej nu kurrar magen ,ska äta nu. Ha en fortsatt fin kväll!


Jag är hård som sten;)


Köra situps och smile samtidigt;)

Träning är igång igen!

God kväll! Denna vecka kan jag äntligen börja träna igen. Har knappt tränat i förra veckan för jag hade min huvudvärk hela tiden.
Efter jobbet idag stack jag till gymmet och körde 30 minuter jogging sedan blev det Biceps, Triceps och mage. Kändes riktigt skönt med och träna igen. Nu blir det träning hela veckan gott folk, peppa peppa!!!

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon är det ny dag och nya möjligheter!
God natt!





Mys Söndag!

God kväll bloggen. Idag har det inte hänt så mycket. Hade världens sovmorgon efter gårdagens festande med mina vänner. Hade riktigt roligt faktiskt. Dansade som fan. Har vart och sett på när Jacob spelade match mot Sogndal. Det blev 1-1. Dårlig kamp idag=(. Alta kan ju spela bättre.
Nu har jag precis lagat kycklinglfile och vi ska stax sätta oss i soffan. Jag måste ju blogga först;).
Efter maten blir det filmkväll. Är riktigt filmsugen ikväll. Hoppas eran söndag blir lika bra som min.
Nu bli det mat. Ha det bäst!


Blev lite höstmakeup idag!




Vad syns?!
bronz guld, ljuslila, ljusgrått och mörkgrått;)


FILM KVÄLL!!

God helg! Jajamänsan denna helg är jag fri från natt jobbet. Sitter nu här hemma och har film kväll med älsklingen. Vi har hyrt tre filmer för 30 kr.  Det är en speciell helg alla filmer kostar 10 kr.
Annars har varit i den nya lägenheten idag. Vi har flyttat över lite saker och packat upp saker som vi ska ha. Får bli mer flytt nästa vecka. Nej nu måste jag hoppa ner i soffan och se en till film. 

God kväll!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!