Träningsglad!

Hej hej!!

Idag hade jag nästan fullt med träningsglada damer och tjejer på mitt pass. Alla var fulladdade med träningsenergi.



Ok nu kommer dagens bästa.
-Aisha (Ericaa har de mikrofon här??)
-Erica ( Nej tror inte det, vad ska du ha det till.
Ska hon börja sjunga tänkte jag????
-Aisha ( Tänkte att jag skulle kanske kunna värma min mat åsådär)
- Erica ( hahahahahahahaHahahhaahah, du menar väl micro Aisha!!???

Det var fan med dagens roligaste. Jag ser mig själv i Aisha varjedag. Jag sa också fel, mikrofon till micro en gång.
Men anande inte hur kul det faktiskt låter. Tummen upp för den;)

God natt Gott folk<3

Jobb på actic!!

Hej hej!!
Ligger och ser på Fristet på tv. Vid sidan av mig har jag min vän Aisha. Yes hon ska sova hos mig idag. Det är skönt då blir det inte så ensamt. Jacob och laget är på väg till Oslo. Imorgon ska se spela mot HamKam. Hamkam är et bra lag och vann över oss förra gången. Men de ska inte vinna denna gång. Alta tar hem segern.
Senaste hemmamatchen i söndags vann Alta. Alla poäng är viktiga just nu.

Efter jobbet på H&M drog jag och jobbade på Actic. Det var en stund sedan man jobbade i receptionen. Märkte att det har blivit många nya medlemmar hos oss. Positivt positivt!!
Jag och Örjan....


Inget kan vara mer roligare än att reta upp chefen på jobbet, tycker grabbarna iallfall


Pratade nyss med min älskling. Han var NU framme och han var laddad för matchen imorgon. Matchen spelas klockan 1900 imorgon. LYCKA TILL och KÖR HÅRT Alta IF!!!

Inspiration!!


Sitter och kollar på Desxter. En serie man inte får nog av. Plötsligt får jag denna bild från min vän. Det ska bli mitt nästa inspirations bild till nästa makeup. Tycker hon!! hahah jag ska fan göra makeupen på henne. eller vad tycker ni??;)

Hoppas ni haft en bra dag idag. Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt. En ny dag, nya möjligheter.

Söndagsmodell 3

hej hej!!

Dagens modell heter Viktoria. Idag var jag både fotograf och makeupartist;) Det var as kul ju. Här kan se se hur resultatet blev.


Förebild.  Som ni ser så har hon otroligt vackra gröna ögon. Självklart ville jag framhäva dem ännu mer.



















 TUSEN TACK BRUDEN. DU var kjempe flink och super HOT;)




Det kunde nog inte bli bättre;) Nu är jag sugen på att sminka fler modeller<3
God natt!!

Festar med mina stjärnor!!

Hej hej!!
Nu sitter jag med mina tjejer. vi leker JAG HAR ALDRIG!! den har nog alla lekt. Man får ut det värsta ur sina vänner;)
mohaha. Senare ska vi ut och dansa hela natten lång.
Ha en fortsatt fin kväll!!

Energy!!

Hello!!

Hoppas ni haft en fin dag. Jag har jobbat som vanligt. Efter jobbet idag drog jag och en arbetskamrat till det nyöppnade KIWI. KIWI är en så kallad "billigare" nOT matbutik. Men den viktiga poängen är att KIWI ska ha öppet på söndagar. Whoohoo för oss svenskar;). Blir nog bara svenskar och pundare som kommer att handla på söndagar. Annars så reser ALLA alta folket till HYTTAN på helgerna. HYTTA betyder typ sommarstuga på svenska, ni som inte visste.

TRÄNING! japp idag är det torsdag och då brukar jag köra mitt pass. Idag var det en kanon dag i salen. Alla kämpade på som bara den.


REKOMENDERAS!! Jag brukar ta en bar när jag känner mig hungrig och vill ha något snabbt i mig. Också så brukar jag ta en bar efter träning. Jag älskar smaken. Finns i vanlig chocklad och caramel.
Ni kan beställa dessa bars på gymgrossisten.no




REKOMENDERAS! Vill du att ditt hår ska växa snabbt. Gör som jag använd den stora hårkuren. Funkar iallfall på mig. Ett minus är att håret växer fortare överallt. Så det blir mer använding av rakblad;) Men håret på huvudet blir ju längre....KANON tips till er. finns inne på www.shopping4net.no



Jag ska avsluta min dag med att hälsa till min vän Aisha. Jag är glad och stolt över dig. Du har rest ända hit från Sverige bara för att du har viljan. Viljan att förändra ditt liv. I mina ögon har du förvandlas till en stark och ambitös tjej. Fortsätt så, håll huvudet uppe och va fokuserad så kommer allting att gå bra. Jag lovar dig!!
Im pride of you my SISTHAAAAA!!


Älskar dig <3

Goodlife!!

Hej hej!!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag kom ganska nyss hem från jobbet och nu sitter jag och käkar lite kvällsmat. Te, majskolv och en chokladbulle;). Klockan 22.10 ska jag hämta upp Aisha från jobbet. Går tyvärr inga bussar på kvällen hem till aronnes. Så ibland får vi vara flexibla nu när hon jobbar i Bossekop. Vi ska imorgon eller på fredag försöka hitta ett jobb vid stan då blir det lättare att ta bussen. Jag håller nu tummarna.
Imorgon öppnar en ny matbutik som heter KIWI. Där ska vi söka jobb.

Vill också passa på att nämna att jag har sökt till avdelningsledare på H&M och jag fick jobbet. Ni anar inte hur glad jag är. Jag är redo att göra allt jag kan för att bli en bra ledare. Jag är väldigt tacksam för denna möjlighet. Hade jag någonsin fått denna möjlighet hemma i Svergie. Nej!! hade väl förmodlingen fortfarande varit arbetslös och levt av att panta burkar varje helg. Eller nåt=).




Som ni kan se att det inte går många bussar i Alta. Iallfall där Aisha bor.


Aisha bäddar upp sin nya säng;)


Igår hann jag också med att få en klippning av en kompis. Det var dags att klippa sig som ni ser.
Nu ska man spara ut håret igen;) Ska beställa hem hårkurpiller igen så jag kan börja äta så mitt hår växer snabbt.



Nu ska jag åka och hämta min bästis. Hörs imorgon GOD NATT!!!

Höst och mörker

Hej alla glada!! Börjar ni också känna av höstens mörketid. Jag känner mig seg och trött.
Jag har nyss kollat på kvällens sesong av Fristet och där var en från alta med. Dessutom har jag kollat på en annan serie på tv som handlar om dejting och också där var det en från alta. En av killarna kände man ialllafall igen. Tufft;)

Nu snart ska sova. Imorgon är det en hektisk dag. Efter jobbet ska vi flytta Aisha till Aronnes. Hon ska få bo i en liten hybel. När vi har gjort det kommer en vännina till mig på kvällen och ska klippa mitt hår. Herregud vad mina toppar är slitna, när jag kammar känns det som att kamma i taggtråd. Här ska det klippas.

När jag vaknade imorse så blev jag väldigt sugen på att leka lite med makeupen. Och det blev lite höst inspirerat.
Ni får se vad ni tycker;)







Höst babe;)



My weekend!

Hej hej!!

Äntligen har jag fått tid att blogga. Det har varit en kanonhelg. Igår jobbade jag hela dagen på actic vi hade öppet hus som faktiskt blev ett succe. Många glada folk och många nya actic medlemmar. Efter dagens succe så hade vi personalfest på kvällen. Personalfesten startade nere i källaren på actic, landade på Alfa Omgea pub&bar och avslutades på dansgolvet inne på Studenthuset. Det var massa folk och en god stäming. En av mina bästa ute kvällar här i alta.
Vill tacka alla som gjorde min kväll, ni är bäst.


Vad har vi mer gjort idag. Jag och Aisha sov som två barn vaknade vid cirka 14 tiden. Klockan 16 drog vi och kollade på hennes nya hybel som hon måste flytta in i på tisdag. Den är perfekt förutom att den ligger så långt bort från där hon jobbar. Men det finns bussar så jag tror att det inte kommer att bli några problem.


Alta IF förlorade sin borta match med 3-0. Fatta vad tungt det känns. Nu ska jag se på film sedan är det att hoppa i säng tidigt. kan man bli tröttare.
Hoppas ni haft en fin helg!!




Inne på Alfa Omega;)

Träning!!

Hej hej!!

Just nu ligger vi i sängen och vi är helt slut efter dagens arbetsdag. Aisha har jobbat hela dagen på ica och jag hela dagen på H&M. Idag gick det åter igen väldigt bra på mitt pass MRL. Vi körde på hårt till och med JAG blev sliten. Kunderna verkade också förnöjda när vi var färdiga. Fy vad mycket en torsdag betyder för mig. Det känns så skönt att få vara delaktig i andras träningsliv.


En REDO och hoppande Erica!!


BenBöj ett,två, tre sitt som på en stol!!! 12 st


Kommer ni ihåg UUUppp och KICK och sakta ned;)




Öppet hus på Actic!!

Hej hej!!
Har nyss försökt att förstå mig matten men jag fattar ingenting. Resten av kvällen blir att höra på föreläsningar som jag har missat. Just nu sitter jag väntar på Aisha som strax kommer hem från kvällsjobbet. Jag undrar hur det har gått för henne idag. För cirka en timme sedan fick jag ett sms från en som erbjuder henne ett jobb. Fatta vad glad hon kommer att bli. Lätt att hon ska ha två jobb;). Men att hitta en lägenhet är en annan historia. Det är verkligen svårt att hitta. Men något måste vi hitta. Jag har åter igen ringt och ring överallt och vi har kanske ett ställe. Jag ska ringa ägaren imorgon. Hoppas hoppas...

Ni som bor i Alta. Ni glömmer väl inte att komma till Öppet hus i alta på lördag??. Det blir ZUMBA, LatiniMix, MRL, Puls och en massa annat. Kom och prova på de timmen vi har och se vad du syns. Kom i form i helgen, ta med dig vänner och bekanta. Det kommer att bli väldigt kul!!!

OBS glöm inte mitt pass imorgon klockan 19.45 ;) Mage, rumpa och ben.



Vi ses ;) God natt!

Old people goes crazy!!

Hej hej!!

Vilken avslutning det blev av denna kväll!!. Hyresvärden har blivit galen. De är ine nöjda med att min vän är på långtidsbesök. Inte ens tre veckor. Max två veckor. Om hon inte är ute till nästa tisdag blir vi alla kastade ut. Jag förstår inte vad deras problem är. Jag har under hela sommaren talat om för dem att en vän ska komma och bo hos oss under tiden som hon söker jobb och boende. Hur kan de tro att man hittar boende och jobb på 7 dagar. Hur som helst vi är i knipa. Vi har en vecka på oss att hitta ett litet boende till vår vän.

Kommer jag någonsin smile och vara glad fö våra hyresvärdar igen. NEJ!!. Kommer att bli en jobbig tid framöver tills vi hittar något nytt ställe. Jag vill vekligen inte bo kvar här nu, dessutom är det möggel i hela huset.
Jag ber till att vi hittar något annat snart!. Hela kvällen blev förstörd och jag sökt och sökt med det är inte det lättaste att hitta lägenhet i alta just i denna period.
Jag ska nu försöka släppa det här och försöka lägga mig och sova snart.


Nu till lite mer positiva nyheter. Aishas jobbpremiär på Ica supermarket gick väldigt bra. När hon kom hem sa hon att i hemma i örebro hade hon sökt jobb i 9 år utan att fått något jobb här i ALTA tog det bara en vecka att få sig jobb. I alta så ser folk dig om du verkligen vill jobba. Aisha är som många andra tjejer i örebro som inte kommer in i arbetsmarknaden. Norge är bäst, här blir vi sedda och får vår livs erfarenhet.



God natt!!

Yeeesss!!

Hej hej!!

Jag har väldigt  goda nyheter. Minns ni det jag skrev igår?? Att vi idag skulle leta jobb till min vän. Gissa vad!!?? vi hittade ett idag. Och imorgon ska hon börja provjobba. Snacka om att mina böner kom i uppfyllelse. Det blev Ica supermarket i bossekop. Ni anar inte hur glad jag är för hennes skull och vilken lättnad. Jag som har dragit upp henne ända upp hit. Nu väntar jag till morgondagen när hon har spenderat sin första dag på jobbet och hon kommer hem och berättar hur allting har gått osv. Den gladaste är nog hon själv.

På tal om något annat. Idag följde världens sötaste katt med mig hem. Han sprang efter mig och till slut bärde jag upp honom i mina armar och han kurrrade som bara den. Åhh han var så söt. När jag öppnde dörren hem till mig så sprang han in och hälsade på alla där hemma. Sedan sprang han ut igen. Alltså jag älskar katter.
Ok då vet ni det;).


Just nu ligger vi i sängen. Aisha är lite nervös inför morgondagen och jag är svintrött. Vi har dessutom en jobbig fluga här inne som håller på att göra oss galna. Snart tror jag att jag dödar den.
Hur som helst nu är det läggdags.  Håll tummarna för Aisha imorgon;)

Natta!!<3



Min helg!

Hej hej!!

Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Jag tänker alldeles för mycket på att imorgon måste vi hitta jobb till min vän. Hon har nu vart i alta i 4 dagar och det ser mörkt ut. Men imorgon tänker jag vara med. Hon har under sina dagar här sökt jobb under sina egna händer och hon har varit jätteduktig. Snart ska väl lyckan träda fram, det är ju därför hon är här. Det är därför jag är här. Hemma i Örebro är det svårt att få jobb. En gång fick jag en möjlighet att resa hit och skaffa mig jobberfarenhet och nu är det hennes tur. Håll tummarna för henne nu!!

Annars då, hur har eran helg varit. Min har inte varit så bra efter gårdagens utekväll. Har under hela förmiddagen haft huvudvärk och spytt. Det kallas bakis. Drack 4 glas med sprit och sprite under hela kvällen och ändå mådde jag som jag mådde. Det måste vara något fel på mig. Tål ingenting.

Nog med fyllesnack. Alta IF vann idag med 2-0 hemma mot LÖV-HAM. Det var en skön seger. Det innebär nu att Altas placering klev upp från strecket. Tack för det.
Nu är det läggdags imorgon är det dags att leta JOBB  till min vän. God natt!!



Oooohh YEHAAA!!


Fredagsgos!!

Hej hej!

Då var det fredagsgos. Har precis pratat med syrran på skype och det börjar bli dags för att avsluta kvällen. Idag har jag lyckats laga en video till er. Träning nummer 3 ännu mer rump övning. YES!!




Kör 12 stycken vanliga. Sträck ut benen och kör 12 st snabba, upp och ner. 6 korta sakta, sakta. Sedan tar ni in benet och kör 12 TISSEHUND. Efter det går ni tillbaka och sträcker ut benet och sträcker också ut vänster benet. Jogga på plats. Jogga en liten stund sedan vila. Sen är det nästa ben. Bra JOBBAT!
Bara fråga om det är något du undrar;)

Maten jag lagade idag var ju som jag nämde köttgryta med lammkött. Jag har ALDRIG tidigare lagat köttgryta med lamm eller något annat. Ikväll blev maten inget succes. Jag lagade en helt vanlig gryta med salt, peppar, morötter, lök och små potatisar. Det smakade helt ok, men köttet vart inge bra. Nästa gång ska jag göra ett till försök men ska laga med vanlig kött. Tack och lov imorgon lagar vi Tacos;)

Nu måste jag gå och lägga mig! God natt Folkens!

Miljöansvarlig??

Hej hej!!

Då har man avslutat dagens arbetspass på H&M. Känns i fötterna ska jag tala om för er. Igår blev det tyvärr inget inlägg. Jag hade ett äntligen mitt första Marykay möte med mina tjejer. En konsult kom hem till mig och vi fick prova på Marykays bästa hudvårds produkter. Det var otroligt kul. Snart är det min tur att komma ut och börja jobba som konsult. Jag längtar.


En till positiv sak är att jag har en av mina bästa vänner här nu. Hon har länge varit på gång att komma hit men det har liksom aldrig blivit av. Men nu är hon äntligen här. Hon anlände till vackra Alta igår och idag har hon redan varit på sin första intervju. Man kommer bara till alta för att söka jobb;). Nu får vi hålla tummarna att hon får sig ett jobb så hon snabbt kan komma in i arbetsmiljön.

På tal om miljön. Idag fick jag äran att bli miljöansvarlig på självaste H&M. Det ska bli spännande;). Det är viktigt att tänka på miljön, Eller hur folket!!?.


Det var allt att ge för idag. Imorgon är det Torsdag och då är det dags för MRL. Mage, Rumpa och lår. Om jag har tid ska jag spela in ett klipp till er på en av övningarna. Då kan ni alltid prova på hemma.
Nu blir det tjejsnack i soffan med min gäst;)
God natt KRAM


En gammal bild och suddig bild.
Aisha till vänster och det är hon som har flyttat till oss och söker nu jobb i alta;)

5 september

Hej hej!!

Kollade nyss på svenska idol. Herregud vad många bra unga människor som kommer fram. Det gillar vi.
Idag har man inte gjort mycket. Vaknade upp vid 10.00 och passade på att se på en gammal matteföreläsning som jag missade förra veckan. Det gick ganska bra idag. Börjar komma in i det nu.

Efter matten så passade jag på att packa upp min nya hobby. Jag ska nu på min min fritid börja jobba med det jag älskar. Hudvård och makeup.





Under gårdagens fotografering så använde jag bland annat de nya makeupen som jag fick med från marykay och blandade det med en grön shimmer ögonskygga från Loreal.



Greeen eyeSS


Ni som tittade på gårdagens bilder kanske vill se flera bilder från igår?? Här kommer dem;)












Så himla snygg bild ;)


Letar bär i skogen;)


Lost in the woods;)





THE END!!

Dagens Fotosession nr 3

Hej hej!

Äntligen får jag nu tid att lägga upp lite försmak från dagens Fototaging. Idag var det dags för min andra vän att vara min  modell för en dag. Hon gjorde ett kanon jobb. Och det kan ni se på resultaten. Herregud vad hon är vacker. Är ni beredda för en utstrålning!!??



Innan vi sätter igång är det påfyllning av makeup, speciellt lipgloss för att få de sexiga ylliga läpparna.


Första tagningen....



The girls in nature...


Självklart skulle jag också posa lite;)


Det var fruktansvärt blåsigt och kallt..Brrrrrr




Lite gympa för att värma upp oss=)








 
Det var en av mina favvorit bilder jag la upp idag. Men finns många fler bra bilder.
Måste ju välja de bästa;).

Hoppas ni gillade bilderna. Makeupen kommer ifrån Loreal och Marykay. Grön brun sotig makeUP.
Tyckte det passade modellen väldigt bra eftersom hon har bruna ögon. Tusen, Tusen tack för att du var min Modell Vanessa. Du var het;)

Nu ska jag se på film som vi nyss har påbörjat på. BÄST SOMMAREN heter den. God natt!

Älskling 24 år!!

Det var ingen vanlig dag, det var älsklings födelsedag. Hurra, Hurra, Hurra , HUURRRRAAAAA!. Min morgon började med att sjunga Jag må han leva och ge ut mitt lilla paket. Mitt sjungande blev uppskattat och det tackar jag för. Ja, vad gör man kärleken Jo ALLT.
Itsället som många andragör bakar tårta så har jag lagat tacopaj till min kära. Resultatet blev godkänt.

Just nu ligger vi och är mätta och belåtna. Det blev en sen middag idag på gund av jag har haft fullt upp att köra min Tonje. Det är hennes födelsedagshelg som 20 åring. Därmed betyder det att hon festar som  aldrig förr. Det betyder mycket att vara en del av det.

Nu vill jag fortsätta att umgås med min älskling. Har saknat honom under hela dagen på jobbet. Så ska nu passa på att vara med honom innan jag åter igen måste dra och hämta 20 åringarna. Kan tippa på att det blir runt 03.00 tiden. Jag måste hålla mig vaken.
God natt! Hörs mer imorgon söndag.



Erica HJÄRTA Jacob <3

Träningset2

Hej hej!!

Jag blundar medans jag skriver, jag kan inte hålla ögonen öppna. Har nyss käkat lite lätt mat och ska snart gå lägga mig. Jag har jobbat sedan klockan 09.00 imorse. Tänkte jag skulle lägga upp ett snabbt inlägg till er från dagens pass i MRL. Mage, Rumpa, rygg. Jag tänkte jag skulle lägga upp del för del från mitt pass till bloggen såatt ni som vill kan hänga med. Och till slut kan ni skapa ett eget program. BRA VA!!. Tror att det blir kul.
Japp, här får ni dagens träningset. SPENTS med UPPHOPP och BENBÖJ i sidled.
KÖR HÅRT!!



Kör 10 st UPPHOPP Direkt efter det 4 st BENBÖJ i sidled
Upprepa allt 3 gånger.
DU KLÀRAR DET!!
En två TRE!!!!

Nu ska jag sova. Tack för att ni hänger med;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!