Torsdag

hej hopp!
Hoppas ni haft en lika bra Torsdag som jag har haft. Imorse när jag kom till jobbet fick jag reda på att det var jag som van (Sälja maskara kampanjen). Den som lyckas sälja flest maskara vinner och igår lyckades jag sälja flest.
I det betyder att jag vann två lipp gloss som pris.
så himla AwwsoOOM;)
Inget är mer sexigare än ett pa fylliga och målade läppar på sommaren;)
Are talking with me....

En annan sexig kvinnlig sak som kvinnor kanske mer visar på sommaren än på vinter är nog BH.
Inte vilken BH som helst utan vi kallar den Miracle  brah. En bh som får dina bröst att se dubbel så stora ut.
Se bara på mina tutti frutti mini bröst som förvandlas  till pamela stora bröst;)
Har du också små bröst?????? SPRING till butiken nu och få dröm push UPen:)
Kostar bara 149kr på H&M.



Tillbaka till min dag. Efter en kanon dag på jobbet drog jag till mitt andra hem. Actic. Körde mina biceps och jag kan säga herreguuud vad man har tappat. Orkade ingenting, förr kunde man lyfta 15 stång utan problem. Men idag fick jag börja men ynka 10 kg. Det är dags att få tillbaka mina muskler i armarna.

Kvällen har Jag och min kära avslutat med Tacos. Man brukar ju äta tacos på fredagar men det fick bli idag. Imorgon ska vi bägge två jobba dubbelt. Dag sedan natt.
På Hans sjenke imorgon spelas
Nilsen Southern Harmony spiller på Han Skjenke fredag 1. og lørdag 2. juli.

Kom och lyssna och beställ kvällens Drink. (Erica special en söt, sur drink

Tråkig Onsdag!

Hej bloggen!

När jag var hemma sist nu i Sverige fick jag reda på att bloggarna oftast bloggar när de händer som mest. Tillexempel när de har skett något kul osv. När det är dårliga dagar och man har inget att skriva om, väljer mat oftast inte att blogga. Men jag ska banne mig gör det iallfall. Idag har jag inget roligt att erbjuda, bara en helt vanlig dag.

Det bästa med dagen har varit min tid på gymmet och på H&M. Jag tränade styrka ben med vikter. Idag körde jag intensivt. Jag hade valt mina träningsset och skrivit ned dem på ett papper sen stack jag till gymmet och körde på. Den här gången lyckades jag komma skadefri från gymmet;)


Ikväll sitter man i sin stuga. Min kropp är lugn och min hjärna går i hundra. Ganska irriterande. Men men ska försöka slappna av nu. Imorgon ska man upp tidigt och jobba, efter det blir det träning. Jag ska börja träna biceps och triceps igen. Whohoww



En liten ego bild från vår lilla stuga ;). Jupp finger skyddet är på;)

Känslan för att shoppa!

Hej hej!

Har nu suttit i nästan 2 timmar framför skermen. Vart bland annat inne på nelly och H&M. Jag beställde ingenting. Tro mig lusten var där. När jag tänker efters så behöver jag inte nya saker. Iallafall inte idag.
En klapp på ryggen.


Min dag har varit enastående. Jobbat mina 6 timmar på H&M. Sedan drog jag till Gymmet där jag deltog i ett styrkepass som jag kanske ska hålla i senare i framtiden. Jupp ni hörde rätt, jag ska bli instruktör på actic.
Jag längtar tills jag skå leda mitt eget pass. Då måste alla komma;). Nu blir det att titta på många youtube klipp om hur man ska leda träning och styrka. Kolla in den här tjejen på youtube. Hon är hur het som helst och as stark.
Sexy Beast Workout Tutorial
Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills vi reser till Bulgarien. Det ska bli så skönt. Johanna min kära, reste till Rhodos idag. En annans sak är att hon fick resa samtidigt som den kända Kenza. Coolt va!!

Nu blir det läggdags.
God natt!








Studenthuset i Alta!

Hej hej!
Nu ligger vi i soffan och slappar. På tv går det en bra svensk film VAPEN BRÖDER. Jag har mest legat och fixat bilderna från i helgen.
Idag vaknade jag världens energi. Städade mitt sovrum, tvättade och tog en joggingrunda. Den gick sådär fick så ont i ryggen. Jag tror det kommer bli många timmar gympass framöver. Ska träna upp ryggen, jag är så himla klen;)


En helt utmattad Erica som nyss fått lite massage av älsklingen....men det verkar inte hjälpa=(

FESTMINGEL I ALTA;)









Håll koll på kvällens Tjejmangnet. killen med den vita skjortan. Han ville ha många brudar den kvällen;)









Kvällens Outfit...Samedräkt. Finns bara att köpas i Alta.



Efter festen kan sluta hemma hos någon eller på en blomster kruka ute på stan;

God natt folkens. Hoppas inte allt för många altingar hatar mig nu för att jag lägger upp bilder på dem. Vet att många inte gillar att vara med på bild. Men vem van bryr sig hur du ser ut. MAN ÄR UNG OCH FULL än gång i livet.

Ensamt och tomt.

Hej bloggen!
Idag reste Johanna hem. När jag släppte av henne på flygplatsen tidigare idag kände jag en stor tomhet.
Får hoppas att de går över efter några dagar när man blir van igen. Jag som brukar älska att vara ensam, men nu hatar jag att vara ensam. Man behöver liksom inte snacka hela tiden men bara att ha någon där. Nu är det bara jag och myggorna här hemma. och jag kommer definitivt att prata med mig själv.
Jag kommer att sakna den där tjejen väldigt mycket....<3 Här släpper vi henne, jag ock Niklas.
Goodbye Alta she says...



Tack och hej. God natt imorgon lägger jag upp lite mingelbilder från utgången igår. Hoppas inte Alta befolkningen hatar mig när jag kommer att lägga upp lite bilder på dem;) mohahahah




Att få vara social!

Hej hej!
Hoppas ni hade en bra midsommarafton igår. Det hade jag iallafall. Lagade god mat och vi njöt.
Ni som undrar hur det går med mitt finger så går det väldigt bra. Blir ingen styrketräning på ett tag bara.
Idag har jag avslutat min första vecka efter semestern. Veckan har går väldigt bra och vi har haft bra omsättning.
Jag har märkt att altas befolkning handlar som mest när det är dåligt väder ute. Illafall nu i sommar. En varm ochsolig dag har det inte vart sedan jag kom tillbaka till Alta. Det känns nästan som det vara blir sämre och sämre.

Ikväll behöver jag vara social med framför allt min älsklings Tonje. Hon har en liten tjejfest hemma hos henne. Det ska bli så skönt att skratta och snacka en massa skit;). Man behöver sånt ibland.
Nu ska jag fixa mig och dra till mitt folk.
ha en fin lördag.

Klantskalle nr 1

Det är så pinsamt att jag inte ens vill prata om det. Min dag började kanon. Vaknade vid 9 tiden och träning stod på schemat. Äntligen skulle jag få inviga Actic efter tre veckor. Jag började med 8 min uppvärming på löpeband. Sedan började jag med min favvorit övning. Benböj. Eftersom jag nu ska pumpa tog jag 20 kg stången. Det var fruktansvärt tungt. När jag var färdig skulle jag vara duktig att ställa tillbaka vikt stången. Platsen den skulle vara på var ganska hög och jag tog i som bara den att sätta stången på plats. Men precis när jag stången skulle landa på plats missar jag den andra delen som så faller på mitt vänstra ringfinger.

Jag hörde bara ett ljud från ett sprukel nagel och andra delar som man har inne i fingret. Sedan ser jag hur blodet i nageln börja sprida sig under nageln. Det var två herrar till i lokalen men självklart skulle jag inte visa hur ont jag fick och som att ingenting hade hänt. Jag tog mina saker och gick sakta ut från lokalen. På vägen upp i trappen kände jag smärtan i fingret. Jag trodde att jag skulle svimma. Mitt finger var nu blå och rött.
Tog mig fram till receptionen och tog sakta fram mitt finger och berättade vad som hade hänt.

Den unga killen i receptionen bara skakade på huvudet och sa att det inte såg bra ut. Jag var därmed tvungen att ta mig till legevakten (akuten) för att få bort all blod under nageln.
Han gav mig ett lycka till och knallade sakta iväg med min smärta.
Varför varför varför tänkte jag bara för mig själv. Hur klantig får man vara.

Hela min förmiddag spenderade jag på akuten. Hos läkaren fick jag ta röntgen och det visades att den lilla tuppen som man har längst ut på tuppen var brutet=(. Blodet under nageln fick dom sticka trå hål för att allt skulle komma ut. Herregud vad ont det gjorde, men jag var stark.
Vad har jag gjort för att förtjänat denna smärta=(=(.
Jag kunde dessutom inte jobba idag, fick ringa och sjukanmäla mig. Men jag ska ta mig till jobbet imorgon. Ska göra så gott jag kan.

Nu ska jag tvätta av skiten. Sedan ska jag lägga mig och sova, Jag är fruktansvärt trött.
Men nu till en positiv sak.
ALTA vann cup matchen mot TROMSÖ. Vilken seger det är nu. 1-0 blev det. Det hade varit fullsatt i Alta Arenan idag. Och trycket var högre än någonsin i Alta. Det är första gången Alta tar sig till Kvartsfinal någonsin, kan ni då tänka er vad de firar idag. Jacob stack precis ut genom dörren. Laget ska fira med sång och lite sprit;).
BRA ALTA!!!
Stakars lilla mig går allting nedöver för;) Men jag är glad att det inte var hela fingret.
GOD NATT<3

21 juni =regn

Hej hej!
Sent inlägg idag igen. Jag har lyckast tagit med mig regnet till Alta. Det har regnat hela dagen och det fortsätter att regna. Jag tänkte att jag skulle gå lägga mig nu har lite in planerade saker jag tänkte göra imorgon. Men först ska jag lägga upp lite egoist bilder på mig;).

På jobbet idag har det varit kaotiskt . Folk överallt, kläder överallt. När jag kom hem hade jag några krafter och lyckades ta på mig min träningstopp och tajts. Jag körde ett spents pass, som gick sådär. Jag behöver mer uppvärming, kände att jag var stel i kroppen. Imorgon ska jag banne mig palla mig till gymmet och pumpa. Nu blir det 8 veckor styrketräning. Bara ben, rumpa, rygg och många protein drinkar.

God natt!
RED lips is the CHIC
White skin shorts makes my figure..
Vadå sexbomb;)

Vilken Måndag!

God kväll! Idag blev det ett sent inägg. Har nyss ätit Tonfisk sallad som jag hade kvar sedan lunch. Herregud vilken vattenmat. Man blir ju inte mätt. Imorgon är det dags att storhandla riktigt mat.

Min första arbetsdag efter semestern har varit bra. Det känns skönt att vara tillbaka till jobbet och alla verkade vara glada över att se mig. Jag var mest glad över att se dem;).

Nu är det kaos på jobbet. Massa rea varor ska plockas fram. På sommaren har vi de bästa rea/tillbub om året.
åhh det var så mycket man bara ville handla.
Vilken måndag det har varit idag, kanske än av de bästa måndagarna ever. Det var grymt mycket folk och många turister. Jag är lite förvånad, knappt ingen (jobbig) ryss befann sig i butiken idag. Det kan vara skönt i sådana stressiga dagar eftersom de ofta brukar handla Tonvis med kläder.

Imorgon börjar man klockan 14-20. 6 timmar plus kvälls OB. Klockrent;). Jag ska jobba ihjäl mig nu i två veckor sedan har jag semester igen. Den 4 juli drar jag och gubben till Bulgarien. Vi ska supa skallen av oss typ och festa och bara vara.
Då får nu inte missa att hänga med.

Vädret i alta idag har varit på den sämsta sidan. Varmt men mulet. Ska inte klaga. Nu ska jag försöka lägga mig och sova. Idag har vi bäddat rent, det var kändes att det var dags. Det luktade döden i rummet. Här byts det ut till nya lakan när det är varning för död luckten.
Näädåå det är Jacob som svettas så mycket...hhahhaha..
God natt<3
En gammal bild under min tid i Alta;)

Im back in Alta!

Hej hej!
Efter tio timmars resa är jag tillbaks till Alta. Jag kom fram vid cirka 11 tiden och det vara bara att äta något snabbt och sedan lägga sig och sova. Jag har rest sedan klockan 01.05 inatt så man känner sig fortfarande helt slut.
Jag sov till klockan 16.00 och det var dags att laga sig mat. Vi firade en liten efterskott till mig så det blev grillning.

Det är strålande sol i Alta så grillning passade väldigt bra idag. Här har det varmt sol och varmt sen jag reste. Hemma i Kumla har det bara vart regn. Kanske får jag njuta några dagar i värmen här.

Klockan 18.00 var det att inträda fotbollsarenan. Alta IF mit Bodö Glimt.
Matchen startade i hand på Alta, Vi ledde med 2-0 i första.
Sedan blev sagan bara sämre, 2-2 i andra och snipp snapp slut matchen blev till 3-3 till slut.
VI KAN BÄTTRE ALTA  F-R  F-N

Nu ska jag fortsätta dricka min smoothie och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag äntligen börja att jobba igen;)
God naTT

Sista kvällen!

Hej bloggen!
Då var det sista kvällen med familjen. Inatt drar jag mot Alta. Det är blandade känslor just nu. Före första ska det bli skönt att få jobba igen. Måxte ju jobba och komma igång. Det andra är att jag lämnar min familj igen och det varma stället. Nu ska jag tillbaks till Alta där snitt graderna ligger mellan 10-15 grader.

Idag var det riktigt bra väder under förmiddagen. Vid fyra tiden drog jag in till Örebro och vandrade bland gatorna. Sedan drig jag in till Mariberg eftersom jag skulle hinna handla det ena och det andra inför resan.
När jag äntligen kom hem satte jag på grillen och grilla min godaste köttbit.

Just nu sitter vi och myser igen. Drcker cola och äter ostbågar som man inte gjort på år och dar. Det är fan gott med ostbågar.
KVÄLLEN ÄR VÅR
Sitter väl inte vid kumla soffan på en stund igen. Herregud vad jag vill stanna men ändå inte;)
Ha en fin kväll så hörs vi när jag är i Alta<3

Movie Night

Hej bloggen!
Här sitter man, med ett glas rött i handen och med bästa sällskapet. Syrran och hennes pojkvän. Vi har haft en riktigt hemmakväll. Vi har nyligen lagat varma mackor tillsammans med pappsen och nu är vi mätta och belåtna. Just nu sitter vi och glor på en film med Jackie Chan.

Min dag idag har börjat med att köra pappa in till jobbet vid 10. Sedan körde jag och Emma till mitt gamla jobb, åldersomshemmet. Vi pratade med min avdelningschef om sommarjobb. Allt verkade positivt så nu får vi hålla tummarna att syrran kan få en plats att jobba i sommar.

Efter att vi hade ordnat det drog jag ganska direkt mot Örebro där jag mötte upp min gamla vän Jasmine. Det är alltid lika trevligt att träffa henne så det blev en lyckad förmiddag. Medans vi satt där vi Gröna Grodan i Örebro gick en till gammal klasskamrat från Gymnasie tiden förbi. Hon stannade gärna till och pratade med oss.
Det var hur  trevligt som helst.

Igår vågade jag på mig de hög hälade skorna jag fick av syrran i födelsedagspresent. As snygga var dom och inte alls så svårt att gå i. kanke lite svårt. På väg mot biografen igår var det att gå ordentligt förbi alla gubbarna utanför olerys;). Vara avslappnad i kroppen och vicka på rumpan klarar man alla typer skor...;)

Skål!!!på er alla en sådan fredagskväll. Nu ska jag fortsätta njuta

Då blev man 24 år idag!

Hej bloggen!
Idag fyller jag 24 år. Jag är väldigt tacksam för alla presenter och all uppvaktning som jag har fått av mina nära och kära idag. Nu är jag helt slut och ligger i soffan. Jag fick precis besök av min bästa kompis som ska spendera kvällen med mig. Vi ska ligga i soffan, äta smått och gott och glo på film.
Jaaa man börjar se gammal ut;)


Jag fick bland annat den här bilen......


I mina drömmar ;)



Istället för att jag gick ut på krogen och dricka en massa drinkar och dansa så fick jag en annan tillfredställande;)
Att få åka i en Mercedes.  Vilken känsla vilken makt;)
Kanke man får råd att få ägaen sådan någongång:)

Tack för en fantastiskt dag allesammans!
Nu ska jag dricka te och njuta av mina 24 år
Ha det bra!

I Göteborg

GOD Kvällens Bloggen=)
Nu sitter man hemma hos Elsa hennes kille och lille Nellie som är 8 månader gammal. Jag har mest lekt med Nellie hela dagen. Det var kärlek från fösta ögonkastet.
Aaa kanske mest från min sida. Här ser hon mig för första gången och tänker. Vad är det här för monster;)
Nämen till slut har vi busat och skojat. Det är verkligen en envis, energisk glad liten filur. Visst är hon gudomligt söt.

Efter varv, efter varm med krypandet i hela lägenheten finns det inget bättre ställe än att sitta på mammas rygg medans hon diskar. Här folkens kan ni se hur man bär sina barn på ryggen i Tanzania. Man virrar runt barnet med en (Kanka).

Efter en hel förmiddag med lilla Nellie klarade jag inte av mer;). Då drog vi till stan och träffade på dessa två gamla nära och kära. Leila och Sofia. Två gamla klasskompisar från Tanzania. Det var ju år ocg dar man såg varandra och idag passade det perfekt. Dessutom var det väldigt roligt. Deras liv rullar också på som vanligt. Lever upp till sina drömmar och jag hoppas att allting går bra för dem.

Nu är vi tillbaka i familjens lägenhet. Lilla Nellie är fortfarande pigg och vaken. Vi ska krypa ner och se någon film till Nellie leker sig till trötts;). Får vi hoppas. Ska ta mig en liten tacos bit igen och bara njuta över att jag är här....hahahah. Nellie är världens sötaste. Man får nästan lust att skaffa egna. Men då ska man kunna pausa ungen så att man kan VILA åtminstonde;). Vore det inte fantastiskt att kunna pause sin UNGe;).

Ska inte prata med skit nu. Ha en fin kväll. KRAM

7-12 juni;)

Hej Bloggen!
Im back. Sedan den 7 juni då när jag kom hem har jag haft full rulle hela tiden. Emma, lillsyrran tog studenten. Vi hade då fullt kalas här. Först upp klockan 05.00 för att sminka lillsyrran inför den stora dagen. Klockan 13.00  stod vi utanför Virginska. Det var skyltar, blommor, glada och lyckliga människor överallt. En dotter eller son, syster eller bror mm skulle ta studenten. I mitt fall var det syrran. Jag tror inte jag har sett henne så lycklig förr. Hon stålade av glädje. Hon hade klarat det. Festen och firandet för Emma blev från 04.00 till 04.00 på natten då jag och Patricia fick äran att hämta upp henne. Snacka om att hon var helt slut då när vi hämtade upp henne.

En stolt store syster som fick äran att trycka denna T-shirten;)



Världens sötaste Bebis Emma;) Redan som liten var hon bra på att posera;)


Det var en fantastiskt dag. Både jag och pappa är stolta och kan nu luta huvuden bakåt och slappna av. Iallfall pappa;).
Sen igår var det planerad Barbie fest. Många som inte kom men det var trevligt ändå. Det innbär vi nu fortfarande har en massa käk kvar. Har ni lust på tårta kan ni komma till oss. 5 kr per bit;)

Kvällen ledde till utgång i Örebro. Det blev stömpis som fick äran att se vackra oss. Plus att vi fick komma före alla andra i kön;). Ett minus är för att det berådde på Mimis bror som jobbade där. Men känslan var fint att få komma före den långa långa kön.
Min Barbie Outfit;)



Barbie kake....=) Det skulle vara en mörk barbie men de hade dom naturligvis inte...Fick bli den traditionella.



Vissa tjejer går på toa för att pissa, pudra näsan eller för att ta bilder;)
Detta är jag, Patricia och lilla Magdalena;).

Grym utekväll tjejer. Tack ska ni ha. Nu  sitter jag härhemma i soffan. Pappa kom precis in genom dörren efter den långa arbetsdagen. Jag ska försöka vila lite innan jag börjar packa till Göteborg resan imorgon. Äntligen ska jag få träffa min kompis som har fått barn. Plus att jag älskar Götebrog staden. Here I come.
Ha det bra!



Inför de stora dagarna

Hej hej!

Nu är det bara en dag kvar till Syrrans STUDENT och två dagar kvar till min Barbie Fest;).
Det börjar dra ihop sig. Idag har jag bara tillbringat min dag hemma och städat lite. Har hunnit planerat lite om vad som behövs att handlas in osv. Det här ska bli skit kul.

I övrigt är det väldigt skönt att få vara hemma. Idag var det varmt. Jag kunde sitta ute vid solen och äta frukost.
Vi får hålla tummarna att det absolut inte blir regn på fredag eller lördag. Det får gärna regna imorgon.



På lördag har jag Barbie fest. Beklagar bara de som är bjudna får komma;)


Åhh jag längtar såå, Inte bara till festen utan för att träffa alla mina vänner igen. Det sla bli underbart kul.


Här har vi dom. Mina partypinglor. Ni är världens bästa och MINA;)


Här har vi henne. Tjejen som jag har stått längst med ända sedan mina första år i 7 an;). Det var fotboll, skola och läxor tillsammans. Jag kommer aldrig att glömma våra busiga lekar vi hade. Tillexempel. Vattenballongerna vi slängde på folk i skolan...hahahahhahaha Bästa dagen EVER;)
Du är bäst!


Nää nu är det dags att hämta syrran i örebro, sedan ska jag sova som en stock.
God natt. Sov gott! Hörs imorgon.

Från Alta till Kumla

Hej hej!

Då sitter man här i soffan hemma i kumla igen. Nu var det nästan 2,5 månader sedan jag reste härifrån. Det känns skönt att vara hemma igen. Träffa Farfar, farmor, pappa och världens bästa lillesyrra Emma.
Resan från kalla Alta belv inte som förväntat. Här var det bara regn och den värsta oskan jag har upplevt i min tid i Sverige. Oskan vara rakt över oss så att tvn slogs av. Missade fan lite av Sverige-Finland matchen. Men Sverige lyckades ta hem segern ändå. Zlatan är kung!




En bild från den 6 timmars bussresan från Oslo. Förutom att sova så har man en tid för sig själv. Tänka och fundera. Många roliga ideer får man;) Men ser man till att uppfylla dem?? Hwo knows ;)



Framme i Karlskoga såg vi hur den här bilen stod pakerad. Någon som har försökt att pakera här..eller Vad!??!
Eller så har han glömt backen i och snart rullar den bak mot den Gula fina lastbilen...


Nu ska jag fortsätta mysa med syrran sedan ska jag ner till mitt rum i källaren. Jag ska sova som en prinsessa-
God natt och hej Sverige;)

jobbhelg = pengar

Hej! Min dator har som sagt pajat igen därför har jag inte haft tillfället att blogga. Mycket roligare att blogga från sin egen dator. Just nu har jag lånat Johannas dator.
Nu är det söndag igen och veckan har gott bra. I helgen  har vi haft Blues Festival i Alta. Det innebär att det har vart extremt mycket folk. Jag har jobbat natt både Torsdag, Fredag och Lördag. Nu är jag helt utsliten.
Idag blir det bara att ta det lungt och ta hand om sig själv och äta en massa mat.

Nu sitter vi och väntar på den andra halvleken av  Jacobs borta match mot Lövan på radio. De leder med 2-1 i första halvlek. Innan det börjar ska jag springa upp till gubben och tanten och prata om vår trasiga tvättmaskin. Det är hopplöst att inte kunna tvätta kläder. Bara en massa problem i denna lägenhet. Det är stopp i handfatet och vatten och möggel i köket som vi måste tvätta bort hela tiden. Aja finns väl dom som lever sämre.

Nu är det bara två dagar kvar tills jag reser hem till mitt kära hem Kumla. Back to my family and Gals;)
Matchen har nu börjat igen och måste lyssna.
Ha en fin söndag!

Ledigt!

Hej bloggen!

Idag är det röd dag och det innebär ledig dag. Vid lediga dagar så sover man länge och knappt gör ingenting. Livet är skönt ibland när man gör ingenting. Vi har lagat tacos och jag har kollat på två filmer.
Just nu står min kära pojkvän och bakar en cheese kake och jag chillar vid soffan.
Klockan 21.00 ikväll bär jag mig av på nattjobb. Det är kareoke kväll på Hans Sjenke och jag blir att jobba denna Torsdag. Ser fram emot det..... NOT! Det känns oftast bättre när man väl kommer dit.

Nu ska jag väl bara fortsätta att njuta av kvällen och göra mig iording inför jobb ikväll.
Ha det bra! Förresten pratet md chefen igår gick bra=). Jag platsar väldigt bra, sa hon.Det jag kunde göra bättre var väl kanske ännu mer fokus och snabbhet. I will become A ROBOT!



EYES EYES is the 2 beautiful things we have;)


Make it up;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!