Insamlingsprojekt

God kväll. Nu ligger man i soffan och är helt slut. Det har vart en lång dag. Tränat bröst och axlar vid klockan 10.00 . Vid 12 stod jag vid järntorget i Örebro och hade min 4e insamlingsdag. Stod i 3 timmar och fick in 200kr. Tack Örebro.♥


Finns fortfarande några presenthanddukar kvar. Och det blir nog en omgång till på stan;).


Vid 17 så var det dags att se på lillesyrran som gick modell vid våghustorget på stan. Det var kul och lillsyrran var grym.

Nu ligger hela familjen framför idol och hejjar. Hejja Erik som jag tycker är bäst. Tack för idag kram kram

Tisdag 24

Hej hej!
 
Idag började jag tidigt. Det var fruktansvärt jobbigt att komma upp i morse. Klockan 05.00 är det oftast kallt och mörkt vem vill gå upp till det!?. Men jag vet att de finns dem som går upp då, FRIVILLGT. Fattar inte det men det är starkt. Jag vill hellre ligga i sängen och krypa ihop.
 
Jag hade dessutom tandvärk som jag fortfarande har. Nån tand längst bak har bestämt sig för att titta fram och det gör så ont. Jag kan knappt äta ordentligt. Det blev ingen benträning idag för jag känner mig lite lost. Tandvärk, halsont och huvudet känns tungt.
 
Jag håller mig hemma denna tisdagskväll. Ska försöka läsa lite eller kolla på någon bra dokumentär. Klockan 21.00 är det Hollywood fruar som jag inte får missa. Nyheter och Hollywood fruar är det bästa som går på tv just nu.
 
En bild tagen från fotoshoten förra måndag. HOPP och DRÖMMAR för AFRIKA
Fotofraf: www.johanneslarssonphotography.com
 
 
Bli bättre på att bry er om andra!!<3
 
PEACE

vad händer.!

kan man vara mer besviken på världen än vad jag är just nu. Det händer saker överallt. Till och med i lilla kumla. En av de säkraste platserna jag känner mig på. Vad sker, jo rån försök och knivhuggen ung man. jag blir så trött....

Ligger här i min säng. kom nyss hem från filmkvällen hos en vän när vi upptäcker denna händelsen på na. Hela min kväll blev förstörd och jag ville bara hem.

Må denna man hittas och straffas.

Gött att jobba.

God kväll. kom precis hem från jobbet. Ibland är det gött att jobba. Och speciellt nu när det börjar bli höst och mörker. Pappa och jag sitter vid soffan och ser på nyheterna och äter omelett som jag lagade nyss.


Spenat och lök. Blev väldigt god.


Jag längtar väldigt till på måndag då jag förhoppningsvis får fortsätta med mitt insamlingsprojekt. Denna gång ska jag sälja presenthanddukar. Det ska bli kul.

Nu blir det kväll. Ska se klart nyheterna och sedan ska jag hoppa i säng och läsa min bok. . Imorgon börjar jag 0900. God fredag. Ta hand om er.

jobbar extra idag..

God förmiddag. Idag ville jag absolut hoppa in och jobba extra på bauhaus. 11.-20.30. Som sagt nu gäller det att jobba och tjäna så mycket som möjligt innan jag reser.


Då kör vi puss och kram

Sep. 16, 2013

Hej bloggen. Har precis sett klart på kjelles smakresa tv. Väldigt underhållande och Kjell han är en rolig man.



Ikväll har det vart boxning. Det var en ny tränare idag så det var kul. Idag har jag kört 2 träningar. körde ben i förmiddags efter fotoshoten klockan 10.00.



Fotoshot den gick bra alltid kul att jobba med nya fotografer.



Efter träningen träffade jag den här sötnosen på lunch. precis lagom efter träning. Hon ska resa till nairobi nästa vecka så det var kul stt få träffa henne innan.
Imorgon börjar allvaret igen upp och jobba klockan 0500. God natt.

Sep. 15, 2013

God kväll. Ska precis gå och lägga mig, men tänkte först lämna en rapport om dagens insamling vid kumla torg.


Den gick inge vidare bra. Det var dött under stadens torger. Men jag satt där i mina 3 timmar. och precis klockan 15 när jag var klar och satt i bilen så började det att spö regna. Så jag slapp att bli blöt iallafall.

Imorgon ska jag på foto shot så insamlingen får vänta till på onsdag. Får hoppas att det går bättre då. Nu ska jag sova. god natt och tack till er som har bidragit. Ni hjälper inte bara mig och min mamma utan en stor grupp av människor i Tanzania också som kommer att få betalt av era pengar. Allt går runt, glöm inte det. kram



Insamlings projekt.

Hej. Idag har jag påbörjat ett byggproket. Efter att ha bott och jobbat i Norge under 3,5 år så har jag kunnat spara ihop egna pengar till bygg projektet. Allt började i 2011. Sparade först till huset och åkte ned sedan jobbade jag sparade igen. Andra gången blev det mur runt huset då jag dessutom fick bidrag och hjälp från nära och kära. och jag kunde satsa på insidan av huset med mina egna sparade pengar.

Nu tänkte jag att ni som vill och kan ska kunna bidra till mitt 3e projekt då jag ska lägga in el och vatten i huset till mamma och lilla Keisha.

STREET MAKEUP är en ide som jag har kommit på och verkar vara en rolig grej att kunna samla ihop pengarna på. Det handlar om att jag lägger en snygg ögon makeup för 50 kronor.



Idag satt jag och en vän vid Örebro järntorget. Vi lyckades samla in 350 kr . Det var jättettevligt och folk var villiga att ge bidrag utan få en makeup. Det tackar och bockar jag för.



Imorgon blir det kumla torg . kanske går det lika bra som idag:)Nu ska det laddas om slår på någon bra dokumentär sedan ska jag sova. Trevlig lördag kram kram .

Sep. 10, 2013

Hej. Idag har man jobbat och precis som alla andra dagar då jag måste gå upp klockan 0500 så blir hela min dag förstörd. Jag sov i knappt 4 timmar inatt. Efter jobbet idag så drog jag inte hem direkt och sov utan jag träffade en vän på stan. Vi hade inte setts på väldigt länge.

Det var trevligt. Vi satt på gröna grodan och käkade varsin jättesallad. mums mums.


Nu när jag vaknat till liv då jag har sovit i några timmar så ska jag först ta hand om tvätten sen får vi se om det blir ett snabbt besök till gymmet. Behöver köra ett ben pass. will se will se.

nä!! upp och hoppa.

Söndagsmys

God kväll. åhh det är så skönt att bara ligga och slappa i soffan. Jobbhelgen har varit tufft och förskylningen blir bara värre.

Jag tog mig tid att laga mig en smoothie ikväll. Den blev super god. Frysta bär, honung, apelsin juice, lite mjölk och banan.


Igår efter jobbet blev det en hel dag men foto shot med lilla systern. Jag fick vara makeup artist och assistent. Det blev många fantastiska bilder. Grym är du Emma:)

Nästa fredag är det min tur:) Nu ska jag fortsätta att se på fun with dick and jane som går på tv. God natt kram


work friday

Hej. då var det jobbhelg. Jag vaknade med huvudvärk, feber och halsont. Jag slänge i mig 1000 mg alvedon och huvudvärken försvann. Jag ska banne mig jobba:).


Försöker få i mig lite mat innan jag börjar. Idag blev det lax med pesto och pasta.


ja idag är man sliten. och känner mig helt matt av tabletterna. ..Nu sks jag laga mig en macka som jag ska på jobbet sedan så drar jag mot bauhaus. kram ha en fin fredag.

Sep. 05, 2013

Hej bloggen. Just nu ligger jag och syrran och slappar i studsmattan. Vi har haft en hälsosam förmiddag med promenad och benträning.

Jag körde nästan i två timmar på gymmet. Och efter passet var jag vrålhungrig. När jag kom hem var det bara mat som gällde. Jag åt potstis, fläskfile och en STOR sallad med makrill på

Igår hade vi boxningsträning och tränaren körde verkligen hårt med oss. Vi körde fys under hela timmen. Och Emma som bara vart där två gånger blev helt färdig.
Jag och Patrica var också slut körda men vi var sugna på att köra 1 minuts intervaller med hopprep.
Efter det var vi nöjda

vi maxade;).Eftet det bjöd Pstricia oss på kvällsmat. Träning is everything. Nu ska jag läsa lite bok och fortsätta med tvättning av kläder. ikväll ska vi baka äppelpaj mmmm
puss och kram

Yes...bokat.!

God förmiddag. Nu har jag precis bokat biljett till Tanzania. Here i come. Underbart. :)

Då ska jag se till att sätta dit el och vatten. :)

och kanske köpa några möbler också till mammas nya hus. Nu ska jag jobba som fan och spara varenda öre:)

Sep. 03, 2013

God kväll. Jag har nyss vaknat till liv då jag har sovit i några timmar. När jag kom hem från jobbet bjöd pappa och hans vän mig och lillsyrran ut till sjöparken. Det är ett nybyggt ställe i kumla. Det var jättettevligt.

Perfekt day for family day.

Och världens bästa lillsyrran är hemma i kumla.

Jag beställde fisk som var jättegod.

glad och mätt tjej. Just nu sitter vi framför tvn och kollar på idol. Väldigt underhållande. Nu ska jag springa till köket och tillaga mig något käk. puss på er.!!

o timmar sömn.



God morgon.! Jag är trött, har verkligen haft o timmar sömn inatt. Fruktsnsvärt. Nu sitter man på jobbet och här är det inte så mycket action. Tror jag somnar snart.

och det är kallt så jag har på mig den stora tjocka jackan ådådär; ) brrr. Nu måste jag fortsätta att bara sitta här. En bil körde precis in. Han ska nog köpa pellets; )

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!