Nytt hem nytt liv!!

God kväll!
 
Igår var det den sista dagen med storstädning i den gamla lägenheten. Vi håll på till 00.30. Vi hade verkligen lust att bli färdiga så vi slapp gå dit och städa idag igen. När vi äntligen blev färdiga släpptes en tung börda i våra kroppar.
 
Ännu mer släpptes en stor börda när vi idag fick godkänt i vår städning. Det var nu ok att fytta ut från helvetet.
Det skulle bara fattas.  En ända negativ kommentar om städningen skulle jag ha brast ut om hur fruktansvärt jag faktiskt har mått i deras möggelhus.
 
Nu äntligen. Jag befinner mig ett ett möggelfritt ställe och jag har ingen hosta, inga täpta näshinnor, ingen huvudvärk. Det är helt sjukt om man tänker på det. Jag var hos läkaren förrra veckan. Han påstod att det garanterat  var möggeln som gjorde mig sjuk. Och att det absolut skulle gå över om jag flyttade därifrån.
 
Och för att få min fruktansvärda natthosta så fick jag med mig morfin medicin som smakar gammal lakris och nu är det TOTALT borta.
Tack för att jag är frisk igen.
 
De närmaste dagarna för mig är uppackning av kläder och skor som ska sättas på plats.
 Och självklart sömnåterhämtning. Det är gott och få sova ut ibland.
 
 
Städ kvinnan!
 
God natt!! hörs snart igen.

Besök till storstaden!

God kväll och god söndag!
 
Tänkte lägga upp ett snabbt inlägg eftersom det nu var en stund sedan. I helgen har jag vart i Oslo och besökt vänner och bekanta.Jag har firat Svensk midsommar och Norsk midsommar.
 
Det var skönt att komma bort från alta en stund. Och vi hoppades på att få uppleva sol och värme för en gång skull. Men den lyckan fick vi inte uppleva. Det har varit regn hela helgen.
 
Och för att göra historien lite mer irriterande så har det varit värme och sol i Alta istället. Det verkar som att jag absolut inte kommer att få uppleva nordisk sommar denna sommar.
 
Hur som helst vi har haft väldigt kul. Vi har festat och bara njutit av våra lediga dagar. Men tyvärr har det varit tidiga mornar. På grund av olika projekt som vi har vart tvungna att utföra. Och det har inte blitt tidiga kvällar heller.
 Sådan är det när man är på besök i storstaden.
 
 Jag, Aisha och Vanessa. Det var Aisha vi var på besök hos.
 
 
Efter full rullle i oslo så var det dags att resa tilbaka till Alta.
 
Imorgon blir det storstädning i den gamla lägenheten. När allt är klart är det full fokus på den nya lägenheten.
Min hosta är på bättringsvägen. Just nu är det bara sömn jag behöver.
Jag behöver ladda upp sömn energin. God natt! Hörs snart igen.
 
 
 
 

Äntligen!

Då har man flyttat ut från möggel lägenheten. Vi har flyttat hela kvällen, innan Jacob var tvungen att sticka till nattvakt. Jag ska få äran att inviga natten i den nya lägenheten.
Ligger just nu i den nya sängen i den nya lägenheten. Ni anar inte hur skönt det känns. Jag har många förväntningar nu. Den första är iallfall att jag nu ska kunna bli frisk.

Just nu är jag genomförskyld och hostar men jag ska se om en vecka. Trötthet, huvudvärk och täta näshinnor skal då vara borta.

Jag ger en vecka för återhämtning i kroppen men om det inte går över blir det läkarbesök. Något som jag helst inte vill gå till.

Har ingen bilder idag men det kommer.

Nu ska jag sova, jag är dödstrött. Det är inte lätt att flytta när man mår dårligt. Plus att man jobbat sedan klockan 8.30 imorse.

Imorgon har jag sovmorgon!!

God natt!!6 månader med sjukdom har inte varit en saga´!!

Flytt dagar!

Hej! Det var några dagar sedan men har inte haft någon somhelst lust att blogga om min dårliga form.
Har vart extremt sjuk de senaste veckorna.

Jag blir bara dårligare och dårligare ju mer jag befinner mig i detta hus. Vi räknar med att flytta in den nya så fort som möjligt. Kanske torsdag. Vi packar för fullt och vi har inte mycket kvar att packa.

När jag känner att jag fått min kraft tillbaka idag så ska jag börja packa ner det mesta av mina saker. Jacob är nästan klar med alla hans saker.

Ja detta fick jag syn på jobbet på fredagen när det var min födelsedag. Och en annan arbetskamrat hade också födelsedag. Så det blev ett extra firande till oss.
Och tårtan de hade köpt var kanon god.Dagen började med en stor frukost överraskning av min kära pojkvän. Det var den bästa frukosten någonsin.
sorry om jag ser ut som ett spöke på denna bild. Men sån ser jag ut!!!Och fler överraskningar blev det under dagen. Han kom med sju röda roser och överraskade mig på jobbet.
Jag blev väldigt överraskad. En känslig kvinna som mig älskar blommor;)Sedan fick jag det jag önskade mig. En helt ny klocka. Den gamla har gått sönder och jag bara måste bära en klocka. Känner mig helt förlamad utan en klocka på mig.  Nu har bär jag världens finaste klockan;)

Tack Älskling! <3

Och tack PAPPA för lapparna jag fick. Dem ska användas till något bra!!Då har man blivit 25 år gammal. Nu är jag spänd hur mina 25 åriga dagar kommer att bli.
Hoppas de blir bättre än mina sista 24 års månaderna har varit. PISSS

Jag hoppas på friska dagar med humor, glädje och nya utmaningar så som det brukar vara.


Nej folkens nu ska jag ha krafter att orka packa. Ha en fortsatt fin söndag och vi hörs snart igen!

Heja Svergie!

God kväll!

Jag räknar med att ni också sitter framför tvn och ska se Sverige vinna mot ukraina.
Hos oss hemma i Sverige så brukar pappa sitta med en skål med jordnötter och ett glas wiskey, om han inte jobbar dagen efter. Volymen är på max och pappa sitter insjunken i förtöljen med ena benet över den andra. Ögonen och koncentrationen är bara på matchen.

Det är den fotbollskänsla jag får när jag tänker på fotbolls EM.
En bild från en gammal fest i Alta. Jag och Anti=)


Eftersom jag är övertrött idag så ligger jag i sängen och lyssnar på matchen från min telefon.
Jag kan ju nämna att jag försov mig idag. Trots två alarmer på så lyckades jag slå av dem bägge två.
Började jobba klockan 10.00 och vaknade upp 09.38. STRESS.

Jag försover mig aldrig!!!!Nu vidare till matchen. 0-0 fortfarande. KOM IGEN NU SVERIGE!!!

G NIGHT!!!

10 JUNI!

Hej hej!

Hoppas allt bra med er. Här är det lungt som bara den. Idag ska jag bara vara hemma och göra hemma sysslor.
Diska, tvätta, städa och laga mat. Efter det tänker jag köra en lätt hemmaträning för rumpa och ben.

Om jag har ork så ska jag börja plocka ner tavlor och packa ner dem i flyttlodor. Den 15e juni kan vi som sagt börja flytta in i den nya lägenheten.  Det känns helt underbart.Eftersom det är min vilodag idag så ska jag först se på en film. Den heter Snow white.
En äventyrsfilm som jag känner att jag behöver se just nu.

Ha en fortsatt fin söndag allesammans!

åhh yeha

Hej hej!

Snacka om att köra hårt. Idag har jag vart i varv sedan klockan 0600 i morse. Jobbat 8 timmar på H&M och sedan att köra MRL klockan 18.00. Efter timmen körde jag stenhård ben träning.
Nu ligger jag med träningsvärk ända upp i rygg märgen. Nu hoppas jag att jag ska kunna hålla mig frisk så jag kan komma igång med min sommarträning. Man blir så peppad när man får tillbaks energin.


 
My goal is your goal....Nej då! Jag ska inte bli så här. Men jag tror om man lurar hjärnan lite.  Så tror jag att man kan åstadkomma långt inom kroppsbyggning=).

Jag vill mest se ut som den där GULD POKALEN där nere;)

När jag får mina första riktiga Biceps så ska jag måla dem med GULD.Imorgon blir det gymmet igen. Biceps, tricep och rygg.

God natt!


Grattis Sverige!

God kväll!

Och grattis Sverige till nationaldagen. Idag var det kramkalas med alla svenskar man såg i Alta.
Jag sitter ensam hemma och äter nötter. Imorgon börjar klockan 8 på morgonen. Och frågan är hur jag ska kunna klara av att komma upp så tidigt. Jag är så trött nuförtiden. Igår kom jag hem vid 17 tiden och somnade klockan 19. Jag känner mig fortfarande inte utvilad.Idag var det första gången under min arbetstid på H&M jag fortfarande hade känsel på fötterna efter 6 timmar arbete. Det har vart helt dött på centrum idag. Jag ska nu erkänna att det var skönt att softa på jobb för en gång skull. Det har jag ALDRIG upplevt tidigare. Men när klockan lyckades närma sig 20.00 så lyckades två kunder förstöra all den lungna stämningen. DE KOM IN 5 minuter i 20.00 och skulle titta runt och jag var F*N tvungen att ta fram pinnen och jaga dem ut.

*Några har ingen respekt

Nu är det bedtime, god natt!

4 JUNI!!

Hej! 4 dagar sedan sist. Vad har hänt!!? Jo väldigt mycket. Sommaren är här. Vi har skrivit kontrakt till den nya lägenheten och vi kan börja flytta in den 15 juni. JIPPI

Det är en lättnad!

Vill bara också påbörja med att gratulera min kusin Martin på sin födelsedag idag. Ett stort ´grattis till dig.
DU ÄR GULD VÄRD
Idag har det varit en lång dag. Skjutsade Jacob till flygplatsen där han skulle ta bussen till Lakselv. På grund av streik kunde de inte flyga direkt från Alta. Han ska tillsammans med en fotbollskamrat resa till Mallis imorgon den lyckosten. Fest och stoj!

 Jag kom tillbaka hem till min säng klockan 8.30. Satte alarm på 10.00. Jag somnade in gott.

Sedan hände det. Chefen från H&M ringer och frågar om jag kan börja 12 istället för 14. Min pengar skalle svarade genast ja. Men kroppen ville bara dö.

Med knappt 5 timmar sömn på grund av hostan så överlevde jag den långa dagen. Ikväll ska jag dricka host medicin som jag har köpt. Nu hoppas jag på en fridfull natt.

Så fridfullt att jag faktiskt ligger ensam i denna stora säng.

Im SO LONLEY!
Nu är det bara två månader kvart tills jag har semester=) Håll i er!!!

God natt på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!