Mot det nya året!

Hej! 

Det ser inte ut som att 2012 blir mitt år. Ligger just nu  i sängen om mår piss. Hostar och har huvudvärk. Jag kan inte få mer otur än att ligger hemma och är sjuk under årets FEST. Snälla hoppas inte det. Jag ska lägga mig så snart som möjligt.  Imorgon ska jag vara superfrisk.

Trots min huvudvärk idag så har jag lyckats hålla mig igång. Vaknade upp hos pojken imorse. Gick en sväng till Örebro staden och handlade in det sista inför nyåret.
Jag gick mest runt och var hungrig så vi stannade till på.....


Kolla in priset. Lunchbuffe endast 49kr Svenska. Jag älskar Sverige;) Gott var det.
Ligger Vid stortorget om ni är sugna;)



Jag blev iallafall väldigt nöjd;)

Jag har lyckats fått kraften att spela den sista Tennis matchen med pappa i kumla. Han slog mig återigen turgubben.


Men lika glad är jag ändå....


Sist men inte minst idag har jag träffat en gammal, gammal vän. Hon är inte gammal men det har gått fruktansvärt lång tid. Vi träffades av en slump och sedan hade vi en reuionion kaffe. Vi pratade om massa goda minnen. Kan ni fatta hur tiden bara kan leda en till olika vägar och världar. Till slut glömmer man bara bort varandra. Tiden bara går och går. Och whops så ses man igen och allting är som förut fast med lite ny historia. Det var väldigt trevligt.

Jag är så glad och tacksam att jag har fått träffat på så många gamla vänner. Igår var jag och fika med min gymnasie bästis och dessutom träffade jag en annan barndoms kompis från kumla. Det är så härligt att se hur alla tar sin lilla väg framåt i livet. Hoppas jag blir att träffa många fler innan jag reser tillbaka till Alta.

Nej nu är klockan är 22.30 dags att sova. Imorgon är det en STOR DAG! hoppas jag hinner lägga upp ett snabbt inlägg. Annars får ni dubbla inlägg nästa år;) God natt!

Storm!

Hej hej!

Idag är det stormväder ute igen. Det är knappt man vågar gå ut. Tänkte ta min en joggingtur imorse men det blev ändrad på grund att deta oväder. Jag körde lite egen träning här hemma.
Jag har lagt ner lite av träning för att gå upp några kilon. Jag har ätit en massa mat och har nästan lyckats gå upp et kilo. Men det är lika svårt som att gå ned i vikt ska jag tala om för er. Nu undrar ni varför jag vill gå upp i vikt. För det att jag behöver det och att jag snart ska börja träna aktivt igen och behöver lite fett på kroppen.
Men som sagt det är en saga i sig.

Idag har jag tänkt att åka in till Örebro och se om det där medlet till ögonfransarna har kommit in. Det har vart fritt nu hela julen. Finns på skönhetguiden i örebro. Hoppas de har fått in medlet nu, vill ha LÅNGA vackra ögonfransar;)






Nu är jag redo att besöka Örebro City=) Ha en fin dag!!


Semester dagar!

Hej hej!

Dagarna går. Snart nyår. Har idag bokat nyårsbord till mig och mina vänner. Sitter nu och försöker hitta den perfekta nyårsmakeupen. Har redan hittat en favvorit men får se om jag ska mer dramatiskt och glamoruöst makeup. Klänningen den är klar men den får ni inte se förns nyårsafton.



Bland annat så hittade jag det här klippet från makeupgeek.com. Super snyggt och kreativt. kanske  blir min nyårsmakeup något i den stilen.
Mina semester dagar rullar på. Igår var jag och tjejerna ute och åt. Det blev att dra till en sushi restaurang East and West sushi.  Det var underbart trevligt och supergott. Jag beställde två menyer. Först en liten meny med blandkött och sedan en liten meny med sushi båtar som absolut är det godaste. 


Jag och Patty! gissa om jag har mat i käften.......



Oksfile, fläskfile och kycklingfile......


Mätt och glad....

God kväll allesammans.
Jag ska nu vara social med pappsen. Ikväll blir det att se klart det Warrior.

Örebro city!

Hej!

Jag ska snart kila mot örebro city. Klockan 18 ska jag möta upp mina vänner. Men först ska jag glida runt. Jag tänkte boka en klipptid som jag fick i julklapp sedan är jag på jakt efter penslar. Ett pensel set som kan göra starten på min ´makeup sysselsättning.



Det är dags att väla outfit sedan gå mot bussen. Ute är det fortfarande storm så jag hoppas jag inte blåser bort.
Ha en fortsatt fin dag.<3




Ljuva juletider

Hej hej!!

GOD JUL på er. Hoppas ni hade en fantastiskt julafton igår. Jag kan inte nämna något negativt om min. Alla i släkten vara samlade precis som det ska vara. Plus att min älskade pojkvän var där också. Vi firade vår första julafton tillsammans. Helt underbart var det.



I år blev det ingen tomte utan vi körde ett julklapps spel. Det var för himla roligt. Vilket gäng och vad kul vi hade. Alla såg ut som att roa sig. Senare mot kvällen avslutade vi kvällen genom att gå till kyrkan, en traditon farmor och farfar brukar göra. Denna gång valde vi att följa med. Det blev en perfekt avslutning på vår julafton. BÄSTA julafton.



När jag vaknade upp idag vid 1300 tiden var jag fortfarande mätt efter gårdagens julmat. Men nu är det dags för julmat igen. Har nu lagat köttbullar, jansons står färdigt och julskinkan står färdigt skuret på bordet. Det och mycket mer.  Vi ska strax äta, väntar in lillsyrran som är och handlar på julrean.


Årets julklapp.Fick en WakeUP call Lampa av världens bästa pappa. Min räddning i vintermörkret;)
Kommer att prova den i action imorgon natt.


Ikväll blir det att gå ut och festa med mina SAKNADE vänner. Har inte hunnit träffa på någon sedan jag kom hem. Håll i er för ikvälll blir det GILRPOWER!!

Den perfekta Julgranen!

Hej! Redan inne på min 2 dag hemma i stugan. Sitter i soffan med pappa och syrran och ser på trav hästar. Jag föröker förstå det roliga i denna sport medans jag surfar på nätet. Jag är helt slut efter dagens utflykt och jakten efter den perfekta julgranen. Till slut så hittade vi den.






Det var nog år och dar jag var här senast....



Här inne på grillkåtan satt vi och grillade korv....





Jakten har börjat.......


Jakten har börjat.....



Ska vi ta den?..............



nej, den här var mycket finare...










Jag hade en lite kul med att åka med spark;)


Fick TALLRIS från farmor...


Det blev korvgrill inne  på kåtan.....


Julmust är den godaste julbrusen i världen..


 Nu ska jag avsluta min kväll. Imorgon ska vi upp tidigt och handla julklappar.
God natt!!


Hämta julegran!

God morgon! Då var man uppe, sitter och käkar gröt. Snart ska vi köra iväg och såga ner årets julgran;). Finns inget mer juligt än det. Vi ska hitta den perfekta julgranen. Vi blir hämtade om tio min ska hinna dricka kaffe. Hörs senare.


Hem ljuva hem!

Hej hej!

Ett glas rött i handen. Ja nu sitter man här med pappsen. Vi båda har nu semester och vi bara njuter. Vi väntar nu bara in syrran ska snart ska komma hem.

Klockan 02.30 var jag hemma inatt så idag har jag bara sovit och slappat. Det blev en lång resa än vad planerat. Bussen som gick från Oslo till Örebro 18.15 visades stoppa i karlstad. I karlstad fick jag vänta i två timmar innan bussen till Örebro skulle gå. I väntan på bussen så gick jag och en till som skulle till Örebro och såg på BIO. Vi såg på den nya Twiligt filmen som var riktigt kass. Usch aldrig mer sådana filmer för mig. Till slut kom jag iallfall fram och det var gott att få komma hem. Tackar pappsen som kom och hämtade upp mig i Örebro mitt på natten. Super pappa.


Nu ska jag laga svenska köttbullar som jag längtat efter. Ikväll blir det bara en hemmakväll, Se på film och prata.

Kram på er!!



MUUUUUMMMSS!!





Väntan!

Hej hej!

Sitter här och äter min stora frukost. Har en ganska lång resa framför mig. Jag har dessutom packat klart och tror inte hade jag har överfullt den här gången. Vi får hoppas på det. Fick nyss sms om att flyget blir sent. Den skulle gå 1255 men ska  nu gå 1310. Det är ju helt ok, bara jag inte missar bussen mot Örebro.



Ska nu fixa och dona sedan ligga och slappna av tills vi rör oss mot flygplatsen. Ha en fin dag allesammans.
Vi hörs!!




Saknar sommar och sol. Jag är ingen vintermänniska och det ska bli skönt att slippa denna mörker i några dagar. Den tar kål på mig!!!

Ha det bra!!

Packning!

Oj. Fyra dagar har nu redan gott. Inget speciellt har hänt. Bara en massa sjukdom och kämpat för att stå i de sista arbetsdagarna. Pratade nyss med pappa i telefon och nu fick jag en riktigt hemlängtan.
Nu håller jag på att göra en bra plan inför packningen. Jag har lovat mig att inte ta med mig allt för mycket hem. Får se hur det går.

Var inom H&M och kramde dom som var på jobbet idag och jag Kommer faktiskt att sakna mina goda arbetskamrater. De gör liksom min vardag. Hoppas ni fattar vad jag menar.
But Im Back soon ladies.

Nu är det fokus på familj och vänner hemma i kumla. Inget är bättre en stor och fet julstämming med dem. Det är vad julen betyder för mig. Att få vara med tillsammans med dem.

Imorgon klockan 1255 går flyget. Nu är det packning som gäller gott folk. Innan jag avslutar vill jag nämna Dagens modell. Äntligen fick jag en makeupday med henne. Hon är fantastiskt söt.
Eftersom hon har vackra bruna ögon ville jag framhäva dem med en blandning av brunt, silver, vit och hudfärgade ögonskuggor. Vit kajal och lösögonfransar.
We love the beautiful girl next door......;)
Tack för att du ställde upp som min modell gullet. Du var kämpeflink!!!

NU lite käk sedan packning!! Vi hörs gott folk!!

Ett roligt skratt!

Hej!!
Då har man fått huvudvärk igen. Fick gå hem från jobbet klockan 16 då jag skulle ha jobbat 12-20. Inga pengar tjänta där inte. Därför gick jag och la mig strax efter att jag kommit hem. Jag ligger i sängen och har på mig min tjocka morgonrock och mina ullsockor. Men jag lyckas fan frysa ändå,hur är det möjligt. Ska nu sätta på värmeljus och titta på någon riktigt bra makeupvideo och sedan lägga mig och sova.

Gillar du roliga skämt. Jag älskar dem. Här kommer några som jag hittade på Roliga skämt sidan på google.
1) En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften...
- Var då?
2) Tjejen - Vilka fina tänder du har
Killen-   Tack
Tjejen - De påminer mig om en låt
Killen  - Vilken?
Tjejen - Black and yellow
Gå in själva så ska ni få ett GOTT skratt  http://www.roligaskamt.se/topplista
Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling..
Ett GOTT skratt gör livet.....

6 dagar kvar!

Hej!
Kan ni fatta att det nu bara är 6 dagar kvar tills jag reser hem. Jag har en tung vecka framför mig men den ska jag banne mig klara av. Sen ska jag ha två långa och sköna lediga veckor. Tillsammans med familj och vänner.

Idag var det 0 grader i alta. Sol och 0 grader i Alta är det vackraste som finns. Solen får vi inte se förns i februari och det är inte långt kvar nu. Och i år hoppas jag att jag få lyckan att få åka med på en skoter tur. Jag kan tänka mig att det bara är roligt att åka skoter när det är sol och en massa snö ute.

På tal om roliga saker idag fick jag min första FHM tiding hem på posten efter att ha vunnit en frågetävling. Svarade rätt på ett par fråger för en stund sedan, jag kommer inte ens ihåg var det var. Vann också en rakapparat som jag tänkte ge min älskling men undrar när jag får den.
Nu blir det att läsa om vackra brudar i tre månader. Vi tjejer är ju trots allt vackrast här på jorden.

Nää, nu är det dags att fortsätta med min quizlek som jag håller på med på jobbet. Jag ska ta reda på fem personliga frågor om var och en på jobbet sedan ska jag ha det som en frågesport. Visst låter det underbart kul. På så sätt kommer man närmare varandra.
Peace AND love
Människor som går och tänker och tänker på nya saker de vill göra eller prova på, så SÄGER jag bara en sak.
DO IT!!. Fungerar det inte??? Då har du iallfall provat!




Söndagsjobb!

Hej hej!!
Jag vart helt slut av att jobba en söndag. Nu ligger jag som en nylagad spagetti i sängen. Människorna handlade som aldrig förr idag. Och man kunde märka att det bara var present fokus. Typ var tredje kund ville att man skulle packa in allting. (Nej säger vi då , men du kan få med en gaveaske..!?.)
Fatta att stå och packa in till var trejde kund. Kön hade räckt ända ner till china då typ.

Under de stressiga omstänigheterna så är vi lyckliga att få vår 30 minuters pause. Då vi kan sätta oss och få i oss lite solenergi så vi kan bli pigga och glada när vi springer ut i butiken igen. Vi får tacka chefen som har skaffat denna saken till oss. Det betyder att hon gör allt för att vi ska trivas. Tummen upp för det.

Det postiva är att den ger solenergi som vi behöver. Det negativa är att den inte ger solbränna.
Japp!! så här sitter vi nuförtiden inne på matrummet och äter och "solar".
Har nu provat den två gånger och jag tror inte att min kropp har riktigt fattat om vad det är som händer. Får se om den blir vant till det snart så att jag kan börja bli pigg igen;)
No SUN no smile;)

Ja folkens det var min obeskrivliga söndag. God God Natt!!!

Julrush!!

God Lördag!!
Ligger och gosar framför en urgammal film på tv. Jacob är en plugghäst och pluggar. Snart ska vi sätta på vår favvorit serie Dexter.
Min dag har varit kaotiskt. Julhandeln har börjat på riktigt.Jag tror att hela Altas befolkning var inne på H&M idag. Helt sjukt mycket folk.

Imorgon ska jag jobba min första söndag i historien här i Alta. Alla butiker har nämlingen öppet imorgon. Vi har söndagsöppet från 14-20. Det blir spännande att få jobba en söndag i Alta. Alla reser ju på hytta?!.
Vi får se hur det blir. Men jag tror knappast det slår dagens folkmängd. Det var faktiskt fantastiskt kul att vara på jobb idag.

Igår mina damer och herrar hade jag en överasskningsfest för min underbara vän Niklas. The swedish king här i alta. ALLA vet vem han är.
Jag lyckade få ihop tjejgänget Niklas brukar umgås med förutom när han är med mig. Vi hade en lite suprisefest som han blev väldigt tacksam för. Det var väldigt kul, för han hade verkligen ingen aning. Han blev väldigt överrasskad då när han steg in till mitt hem och helt plötsligt skriker alla GRATTISSSSS!!!!
En glad och förnöjd födelsedagsbarn och en hungrig Afrikan.
I väntan på tacopajen som jag lyckade laga. Också som lyckades bli riktigt god;)



Nu äter vi=)


Party bordet.......


Smilegoda vänner;)

VAD FICK HAN DÅ??
Förutom pilotglasögon, t-shirt, mössor så fick han något alldelles extra. Ett par sköna kalsonger. Där det står....


Gissa vart Niklas är???



Jaa den humor finns också ;)


Ja folkens slut på det goda. Nu ska jag påbörja mitt goda att se på Dexter. God natt!!

The girl in bed!

Hej!!

Åh ibland så finns det inget bättre än att komma till sin säng. Det har varit en lång dag. Julhandeln är i full gång. Man märker hur det krylar av folk på Amfi centrum. Det märktes ännu mer idag på min MRL timme. Det var få damer som kom och på klassen idag. Jag tycker det var väldigt tråkigt, men sådan är det ibland. Hoppas det är fler på nästa pass annars ska jag dra dem in till timmen min.

En ännu bättre sak är att jag idag fick snacka med syrran och pappsen på skype ikväll. Blev att sakna dem ännu mer ju. Pappa har ätit tårta och hela släkten har varit och firat honom förutom jag. (Jag blir så advensjuk).
Men nu är det inte många dagar kvar och då blir det drama i hemmet igen.

Nu är klockan 23.49 och jag är alldeles utmattad. Mina tankar surrar om dagen som har vart och det upprepas samma om och om igen. Imorgon är det en ny dag. Kanske blir det en vinst på en Fredagslodd.

Nu är det en sak som gäller CLOSE MY EYES!!
Natta<3
Festlig och glad=)


Grattis Pappa!!!

God morgon!!
Jadå. Idag lyckades jag faktiskt vakna up när klockan slog 06.30 imorse. Helt otroligt. Men nu är jag uppe och jag har en lugn och stressfri morgon. Underbart. På grund av det så hoppas jag att min dag kommer att bli bra. Jag hoppas att de blir mycket folk och att alla har en positiv dag. Det ska ju vara kul att handla paket.

Det är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag. HURRA,HURRA, HURRA,HURRRRAAAAA.  Det blir ingen paket för honom idag, utan han får vänta tills jag kommer hem. Det är inte långt  kvar nu.
Jag har inte ringt och grattat honom än, utan jag låter honom ha sovmorgon på sin stora dag. Jag firar dig här hemma pappsen!!

Till  Min pappa .

Snäll, omtänksam, envis, glad, rolig, smart

Finns det något mer man kan önska sig från en pappa!? DU är unik!
Ett stort Grattis
Älskar dig<3




Jag ska nu äta upp min frukost sedan börja gå till jobbet. I have work to do!!
Ha en fin dag!!

sju sovare!!

Hej hej!!

Idag har man haft en ovanlig bra dag. Den startade vid 11 tiden, då jag fick kraft att stiga upp ur sängen.
Vid 12 tiden drog jag till gymmet och körde ben. Efter den korta intesiva passet drog jag och solade.
Jag kände mig som en ny människa. Nytränad och solbränd.
Men just nu är jag trött och sliten igen, jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag börja jobba klockan 8.30.
Om jag fick bestämma skulle jag sova till våren kom...men fatta vilken liv det hade varit. Sova kommer jag göra gott om när jag blir gammal.

Imorgon ska jag försöka göra det jag ofta säger till mig själv nästan varjedag, att jag ska vakna upp minst en timme tidigare än vad planerad. Jag har aldrig lyckats med det. Men imorgon smäller det. Om jag lyckas kommer det att komma ett inlägg i bloggen innan jag drar till jobbet.
Vacker bild som min vän Niklas har tagit....

God natt folkens!!

I cant sleep!!

Hej hej!!
Tänkte lägga upp et videoklipp till er nu vid denna tid. Kan ju inte sova. Tog en lite lång sovmorgon imorse.
Men tänkte iallfall lägga upp den innan jag lägger mig i sängen. Har dessutom kollat in H&M hemsida och har ni sett så mycket salg vi har. Det har också kommit in en massa nytt. Bland annat vårkläder. Kan ni fatta att det redan har börjat strömma in vårkläder i våra butiker. Det är kul men man får en sådan längtan.
Kolla in den här kjolen=) GRYM;)
A bag to die for. Såå jukt snygg. Men plånboken talar för sig själv!! En bondetjejsom mig har inte råd till sådana lyxiga väskor.

Hur målar du din eyeliner?? se hur jag gör;)

Natta<3

5/12

Hej folkens!!
Vart på latsidan med bloggen men sån är det ibland. Ni har inte missat något viktigt, det har bara varit det vanliga. Bara jobb. I helgen var jag på julebord med Actic gänget. Väldig go mat var det iallafall. Jag hoppade på att det inte skulle bli norsk julbord. Jag är inget så nöjd med nors julbord tyvärr.
Istället bjöd de på röktlax, vanligt lax och massa annat kall plockmat. Super gott var det.

Det vara bara inte bara mat, utan vi körde också lekar under kvällen. Tyvärr vann inte min grupp så ska inte tala mer om det. Men kvällen var kul och underhållande.
De som vann fick självklart massage=(
orättvisst;)
Actic jenterna=)
Det var de bilderna jag tog;)

Merry christmas!!=)

Fredag!

Hej hej!! Kan ni fatta att det redan är Lördag imorgon. Det är skrämande vad tiden rinner iväg här uppe. Om ni tycker att livet går sakta sa ni flytta till Alta. Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag reser hem till min underbara familj.

Kan ni tänka er att det snart har gått ett år sedan jag reste till Tanzania. I det går inte en sekund utan att jag längtar tillbaka. Tillbaka till mamma och lillasyster keisha. Två människor som jag vill göra allt för. Nu är det bara att bita i för snart reser jag dit igen. Och då ska muren upp.



Jag drömmer mig bort;)

Nu är det dags att sova. Imorgon ska man upp och jobba igen. Börjar klockan 8.30. Kaffet är laddat längtar nu till alarmet slår och jag vaknar. Sätter på mig min morgonrock, mina tofflor och sedan sätter jag på kaffet. Lukten av nylagad kaffe  på morgonen kan ibland göra det hela. Efter jobbet ska jag på julbord med Actic. Då blir det fest och hoj.

God natt folkens....

Fruktstund!!!

Hej! Kom nyss hem från jobbet. Lång arbetsdag idag. Ska försöka jobba stenhårt de sista 18 dagarna förns jag reser hem!!. Snart ska jag köra Mitt torsdags pass MRL. Jag laddar upp med frukt och mat innan jag drar iväg vid 19 tiden. Idag är jag laddad med gott humör och bra musik till passet. Får se om mina kunder är det också idag ;). Nää nu blir det mys, på med Dexter!! Vi hörs folkens!! Nu ska jag äta upp min mango;) mmmmm


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!