Boxningsträning

hej! idag har man vaknat med världens träningsvärk över hela ryggen. Oj vad jag har längtat efter boxningsträningen. Igår körde vi igång. ;) Vi hade glad energi och alla var grymma. paw paw... Idag blir det lite städ här hemma och fram mot kvällen drar jag mot gymmet. Ha det bra!!jag och Patricia kör hårt;)

Min helg

Hej bloggen! Vilken tråkig måndag. Men tack och lov att helgen var rolig. Vi har firat en vän på 25 årsdagen och vart på kräftskiva.Mitt förra inlägg skrev jag att det var min sista vecka på bauhaus. Glöm det. Jag har fått chema för året ut;) Nu tänker jag jobba tills jag söker till scenskolan i november. Sen planerar jag att åka till Tanzania. Vi kör på vidare. Imorgon kör jag 06.55. Nu ska jag ta mig ett bad och sedan ser jag på någon dokumentär. Kram kram

sista veckan på Bauhaus

Hej bloggen! Nu är jag inne på min sista vecka på bauhaus. känns båda bra och dåligt. Jag får mer tid att fokusera på vad jag verkligen vill hålla på med. Vi får vi se vad som händer:). Nu ska jag ta på mig träningsskorna och ta en promenad till gymmet. Idag blir det armar och rygg. Senare drar jag in till örebro och umgås med frugan Vanessa. Kram ha en fin solig dag;)Måndag!!

God kväll!!
 
Sitter här vid köksbordet och har nyss käkat en stor hemmalagad tonfisksallad. Samtidigt så ser jag på en dokumentär som handlar om världens farligaste ställe att  vara bög på. Och det visar sig vara Uganda. Tyvärr så tror jag att det kommer att ta lång tid innan den afrikanska kulturen accepterar att man är homosexuell.
 
För några timmar sedan så var jag ute och körde inlines med stavar......
Det var det härligaste jag har gjort på länge. Vackert väder, frisk luft och få träna hela kroppen.
När pappa kom hem vid 20.00 tiden fick han se att byggarna  hade byggt klart uteplatsen. Pappa är kanon nöjd med arbetet de har gjort. Det blev riktigt bra. Nöjd pappa, en blå i handen;)
 
Nästa sommar blir det garanterad discodans på den plattan;)
 
Ja folkens ännu en vacker dag som går förbi. Imorgon ska man upp 04.50 igen.
Dags för mig att säga god natt.<3
 
 

Min Söndag!!

Hej bloggen!
 
kom nyss upp från ett långt bad med ljus och relax Music. Det var riktigt behövande inför den tuffa jobbvecka som väntar.
 
Lyckades hitta en badtvål som luktade otroligt gott, så den slängde jag i vattnet=)
 
 
 

Idag vaknade jag upp hos min vän V som jag har spenderat hela helgen med. Det blev en lång sovmorgon efter gårdagens film tittande.
 
Vi käkade en stor frukost/lunch och sedan drog vi till gymmet. Det blev ett kanon pass med ben och mage.
Efter träningen droppade jag V hemma  och sedan körde jag hemåt mot kumla.
 
Först svängde jag förbi mina förebilder farmor och farfar. När jag begav mig hemåt efter en timmes tid vad hungern inne. Jag lagade potatis med köttgryta. nam nam blev det.
 
Helgens utgång med alkoholfria drinkar;) Här är mina vänner Magdalena och Martin.
Efter att ha suttit ute på uteserveringen hela kvällen drog jag och V och rökte vattenpipa hos en kompis.
Vi kunde inte få en bättre lördagskväll en så;)
 

Det var det goda från min söndag och min helg. Hoppas att ni också haft en trevlig helg. Nu ska jag ta och sova imorgon är det dags att ta på sig Bauhaus kläderna igen.
 
Sov gott<3
 
 
 
 
 
 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!