Söndag 31 juli

Hej bloggen!

Här ligger vi, ledsna över dagens hemma match. Alta förlorade med 0-2 mot Sanneulf. Ärligt talat så var Alta sämst idag. Inget spel alls. Tråkigt att se. Men men, man kan inte vinna jämt.
Förutom att ha sett på match idag så har min söndag vart som alla andra söndagar. Väldigt lungt.
Har hunnit kört 35 minuters hemmaträning med styrka.  På torsdag ska jag ha mitt första pass i salen.


Jag kan ju fortsätta att berätta om gårdagens födelsedagsfest ute i Bukta. Stället vi var på var ett gammalt fiskebodd som de nu har omvandlat till ett festlokal. Det var välidigt mysigt. Dessutom var det kul att fått lära känna nytt folk.


Vi hade plus med vädret som också var ett plus=)



Min stiliga var också väldigt fin igår;)



På festen bjöd de på välkommstdrink mat och lite underhållning. Och människorna där var mycket trevliga, nästan alla kom fram och presenterade sig själva. Det är något man inte är van till, okända människor kommer fram och hälsar.=). Mycket trevligt!



På vägen hem stannade vi till de här lilla fina vattenfallet. Då fick jag posa lite;).
Jag älskar vattenfall.  Under resans gång fick vi se rävungar på vägen. Vi stannade då också till och tog lite bilder. Men bilderna blev inge bra så jag väljer att inte lägga upp dem. Ni får tro på mig istället.
Det var vårt lilla äventyr igår natt. Det var synd vi inte fick se en Björn eller nåt...

Nu är det läggdags. Ska försöka gå upp tidigt imorgon. Det är första Augusti imorgon, juli månad har bara rusat iväg.
God Natt<3

Grattis Johanna 20 år!!

Hej bloggen!

Idag fyller en underbar tjej. Ett stort grattis till dig gumman. Jag vet att du kommer att ha världens fest ikväll. Njut av din dag, vi tänker på dig<3


20 år och livet har bara börjat;)



Puss på dig!!!

Ikväll drar jag och baby till en födelsedagfest till Jacobs chef. Han och hans fru fyller nästan samtidigt så de ska ha en fest tillsammans. De ska bjuda på mat och grejer. Därför följer jag med;).
Vi ska alldelses strax köra iväg. Jag ska först hinna puffa upp mig lite till sedan kör vi.





Nya röda T-shirt!!
Det blev inget jobb på Hans Sjenke idag. Men jobbade mina timmar igår så jag har inge ångest;)



gårdagens band var från Iralnd och skottland. Ni kan tänka er var det var för musik;)
Ni som vill komma ikväll så är ni välkommna.


 
Kanske landar jag och dansar polka på hans sjenke ikväll;)

Ha en fin lördag<3

Ny instruktör???

Hej bloggen!

Jag tänkte bara skriva lite snabba rader. Idag har jag haft min första instruktör pass och inte för vem som helst. Avdelningschefen över hela landet i Actic var med. Snacka om att jag var nervös. Men herregud det var efteråt när man hade kört hela passet. I made it, tänkte jag bara;)
Eftersom det var mitt första pass så fick jag feedback om hur det var. Helt ärligt så tyckte dem att passet var tråkigt. Det var den stora negativa saken. Jag körde för många lika repetioner.
Stora positiva saken var att jag var en bra instruktör men behöver lite mer GO!! i passet. Jag ska banne mig visa dem GO!!
Ganska direkt efter mitt pass var det snabbt, dusha, äta och byta om. Klockan var 15.30. 16.00 började mitt nästa jobb på H&M.


Jag var helt slut orkade knappt jobba. Från att ha varit spänd hela dagen till att slappna av kan göra att man blir slapp. När jag kom hem nu på kvällen ville jag bara lägga mig ned och dö. Men det kunde jag ju inte, eftersom´jag var tvungen att äta mat och diska.

Nu ligger jag här i sängen, huvudet bultar, mina ögon vill falla ihop. Det ska de få göra nu.
Annars lite nytt om Alta så har det vart strålande väder hela veckan. Imorgon ska det bli över 20 grader i Alta.
Det blir kanon.
Tack för idag<3


sommarvärme!

Hej hej!

Tro det eller ej, idag har vi haft sommar värmei Alta. Det har vart en underbar dag. Jag har jobbat mina 6 timmar på H&M, kommit hem. Tränat och lagat mat. Trots att ha kommit hem vid 17 tiden idag så har tiden bara runnit förbi. Jag tänkte att jag skulle sitta här och läsa lite om bloggdesign, men nu är klockan så mycket att jag inte orkar läsa mer. För bara några minuter sedan knackade det på dörren. Jacob sov som en ko så jag fick gå upp och kolla vem det var. Det var hans kompis från laget. Där stod jag med håret åt alla håll. vad vill du???
SOVER NI svarar han, klockan är ju bara 23.00. Ni är ju som ett gammal par påpekar han.
Vi är inte ett gammal par vi jobbar och sliter this is reality;). Jag sa inte så men hur som helst. Han skulle hämta något som var hans och han bad om ursäkt att han väckte oss. Hahhahahahah


Höstens mode. Den lilla svarta prickiga och varm gröna färgen är tillbaks. kläderna jag har på mig idag är urgamla, har haft dem ett tag och nu är det perfekt att användas;). Tog inspiration från vår höstkollesion i butiken;).

Ni kanske hade förväntat er att jag skulle skriva om hur jag det gick som instruktör idag. Men det blev inget idag. jag måste först visa upp hela grejen till de stora chefen. De ska se och vurdera. Förmodlingen ska jag få göra detta på torsdag. Imorgon blir det att Öva, öva igenom hela passaet hemma och vara helt förberedd.
Jag känner redan hur jag börjar bli nervös. Men samtidigt ska det bli kul.
Vi får se hur det går.


En trött Erica efter ett hemma pass..Styrka. MRL. Mage, rumpa och rygg. Ute i solen och vilar sig;)


God natt!

Vecka 30

Måndag igen. Min måndag började med en lång sovmorgon. Blir lätt så när vi sover tillsammans. Det blev att ordna lunch med detsamma för klockan var så pass mycket. Klockan 13.30 ringer de från H&M om frågar om jag kunde börja jobba klockan 14.00. Halv påklädd och knappt ingen mat i magen tackade jag nej, men sa att jag kunde komma klockan 15. Tiden bara rusade iväg och strax var jag på golvet igen och arbetade. Eftersom vi var en man mindre på min avdelning på grund av sjukdom så fick jag vara själv. Helt själv över hela dam avdelningen. Det var inte så hemskt fick ju en massa hjälp från både barn och herr avdelningen. När de blev färdiga så kom de och hjälpte mig. Bra arbets team.

Efter jobbet vid 20.30 mötte jag upp en av Actic ledaren angående arbetsmöjligheter på träningsstudion. Jag kommer att få arbeta två gånger i veckan. Tisdag och Torsdag. Tisdagar kommer jag att ha min styrketimme och torsdagar kommer jag att få jobba inne på gymmet. Hjälpa folk mm. Spännande. Äntligen ska jag få jobba och träna i mitt så kallade "andra hem";)

Nu är klockan 00.00 och det är dags att sova. vi får se vad dagen har att bjuda på imorgon. Det blir ju vad du gör det till;)
Postiv, negativ, tjurpuppa,rolig, arg, ledsen allt beror på hur man vaknar imorgon bitti...
Vi får se!

God natt!


Pratade med mammsen idag,,,hon sa att hon stod och lagade mat och det fanns om jag ville komma och äta=(
Saknar dem två oerhört mycket!!!

Min helg!

Hej hej!

Efter en lång lördagseftermiddag på H&M igår så har min helg varit väldigt lugn. Lördagskvällen fick vi besök. Vi grillade massa kött och tittade på film hela kvällen ända in till natten. Idag tog vi båda en lång sovmorgon.
När jag hade vaknat till liv körde jag igenom hela mitt träningsprogram som jag förhoppningsvis ska visa upp på tisdag. Spännande!!!

Ikväll har vi matat oss med vofflor och fruktsallad. Just sitter vi och kollar på Swords kode. Väldigt knepig film men helt ok. Yes där tog denfilmen slut. Nu ska vi se på Svina längorna en ny svensk film. En så länge verklar den vara bra. Jag ska nog bara stänga ner datorn och börja följa med på den annars fattar jag ingenting.



Gårdagens grillmästare!!!



Till Norge!

Jag lider med er. Det är fruktansvärt det som har hänt. Idag har alltså 7 + oskyldiga människor dött på grund av fegis terroristerna.
Man kan inte beskriva något värre. Jag har under hela kvällen suttit och kollat på tv. Nästan alla kanaler visar händelsen. Vid 15 tiden hände det. En bomb utlöstestes vid oslo city utanför politikernas byggnad. Det sägs att de var ute efter partiledaren.

Straxt efters det sker det skjutning vid en ö utanför oslo. Skottlossningen sker på ungdomar som var befann sig på ett sommarläger för ungdomar inom politik och demokrati. Mannen som skjuter utses sig vara polisman, som kommer och ger nyheter om Bombningen i Oslo. Men det visades vara fel. Mannen började skjuta ner alla. Ungdomarna sprang för sina liv. En del började simma för att kunna ta sig mot andra sidan ön. Kan ni fatta vilken kaos och vilken chock alla de ungdomarna fick. Det är så fruktansvärt!


God natt Norge!!


Träning!

Hellu bloggen!

Den här veckan har jag äntligen kommit igång med träningen och jag känner mig piggare än aldrig förr. Fatta vad träning ger mig ork och energi. Så himla skönt.
Idag körde jag mina biceps och triceps, mage och rygg.
Nästa vecka ska jag kanske köra mitt första pass som instruktör på Actic. MRL. Mage, rumpa lår;)
Det kommer bli bra tror jag. Kul som bara den iallfall. Jag längtar.


Just nu sitter jag och har precis gjort klart min ekonomi och betalat alla räkningar. Det blev en fattig månad för mig på grund av mina resor hit och dit.
Inget mer resande för min del nu. Nu ska jag jobba och slita.
Jag ska nå mina mål.

tack för idag, nu är det läggdags!

God natt!

Möstmodet är här!

Hej hej!

Jag kan inte sluta kika blant H&M hemsidan med alla nya kläder som kommit in. Man får en sådan lust att få vara miljonär och köpa allting. Längtar tills de nya kläderna kommer in till vår butik i Alta. nam nam nam...
Se på denna snygga kåpe somdet kallas för här i norge.


Ett höstmåste kallar jag det här ;)

Det känns som att det börjar bli roligare och roligare att sälja och jobba med kläder. Dessutom har nu fått reda på vad min stil är. Förut kunde man bladna hit och dit men nu när man har koll kanske man kan hålla sig en eller två:).


Har denna vecka hittils bara jobbat sena pass på H&M. Igår efter jobbet klockan 20.15 kom Jacob och hämtade upp mig. Det väntades tacos och spel hemma hos några nära vänner till oss. Vi var tre par som spelade ett liknade Monopolspel fast det kallades för Miljonären. Lite sämre en Monopol. Därför jag inte vann, men vi hade kul ändå. Alltid trevligt med lite socialitet ilband.


Nu är klockan allt för mycket och jag är inte ens trött. Men ska nig försöka sova nu imorgon börjar man klockan 10.00. God natt daa!!


Det börjar bli mörkt!!

Hej hej!

Det börjar bli mörka tider i alta. Tre tecken till det är, trötthet, depression och huvudvärk. För att jag ska undivika allt detta på ett bra sätt är träning. Träning får mig att orka.
Imorgon kan jag äntligen börja träna igen efter min hårda förskylning.
Blev erbjuden att hålla i ett träningspass igår men det blev inget eftersom jag jobbar hela dagen imorgon.
Fatta vad nära det var att jag skulle hålla ett träningspass. Nu eftersåt tänker man att det kanske vara lika bra. Jag är ju inte alls förberedd. Måste få lära mig mina övningar ordentligt.

Idag måndag den 18 juli har varit tung för mig. Alla på jobbet idag gick med huvuden nedåt. Jag tror att alla börja känna av vädrets förändring. Det var knappt folk som handla, bara ett par ryssar och finskar.
Mina 4 timmar på jobb kändes som 9 timmar.
Imorgon är den en likadan dag. Sova till 9 eller 10 sedan göra bra saker utav dagen innan man börjar jobba igen klockan 15.



Tack för denna måndag. Nu ska jag ladda ner film. Notebok som en kompis rekomenderade till mig. Sedan ska jag läsa vidare runtom i nätlivet;)
Sedan väntas det bästa. Att få Sova....

Sverige Tog Brons!!!

Hej hej!
Det är Sveriges dag. Damerna vann mot Franssiskorna;) 2-1 Vilken match och vilket mål. Grattis Sverige.
Nästa gång tar ni guld.
En liten glädjebild på mig efter matchens slut;)

Just  nu sitter vi och firar med en kopp kaffe och morottskaka här i soffan. Klockan 22 ska jag iväg och jobba. Tänkte jag skulle hinna ta mig en liten nap har fått en frutkansvärd huvudvärk.
Idag har man inte gjort så väldigt mycket. Blev väckt vid två tiden av min pigga pojkvän. Hur länge ska du sova igentligen???? säger han.
Till slut kom jag mig upp ch då var det fulltfart med grillningen.

Dagen har bara gått så himla fort. Ska nu passa på att njuta i några timmar till med min älskling innan jag sticker iväg igen. Innan det ska jag lägga upp Årets låt med snoop dog.
En riktigt bra låt som får dina dans nerver att röra på sig. Kommer den här låten upp på krogen så vet ni vart jag finns......ON THE DANSE FLOOOOOOR!!
Den är så sjukt bra att jag får ONT i magen;)
Har ni inget för er idag kväll?? Kom till Alta och titta inom Hans sjenke så ska jag laga dig en god drink;)


Harry Potter!

Hej bloggen!
Har nyss vaknat upp från min värdelösa nap. Kunde ej sova. Börjar snart mitt nästa jobbskift på Hans sjenke.
Känner att jag igentligen bara vill ligga kvar i sängen. Men men i have to work.
På söndag får jag vila ut.

Efter jobbet idag drog vi och kollade på den sista Harry potter DEL 2. Jag måste bara få säga, vad fan hände med Harry potten filmerna. Filmen började bra och var väldigt bra flow under hela filmen sen måste de avsluta det på det sämsta sättet ever. Jag blev besviken för jag trodde Harry potter skulle dö. Men istället blev det Happy ever after. Han gifter sig och skaffar unge och skit. Disepointed!!!

Nhää mina damer och herrar dags att ta på sig den sexiga Hans sjenke jumpern och knalla iväg snart. Smila och vara glad mot gubbarna. Här ska det lagas drinkar till var och en. GE mig drinks, Gubbbe!!
Nej då jag ska ha det mysigt.
Ta hand om er!!
smokey eyes. vi ser ut som två råtter;)

Bilder (Bulgarien)

Hej hej!

Igår landade vi i Alta vid 09.00 tiden. Sov 3 timmar sedan var det jobb klockan 14 på H&M. Snacka om att jag var trött på jobbet. Plus att jag var genom förskyld och hade ont i magen. Fick en magbakterie samma dag som vi skulle resa hem. Jag vaknade vid 06.00  och var tvungen att spy. Hela min sista dag gick åt att spy ut all mat jag käkade. Värsta dagen i mitt liv. Ringde mina kära pappa och bad om råd om vad jag kunde äta. RIS sa han att det skulle vara bra, KOKT ris. Köpte mig först ett par bulgariska mag tabletter sedan gick vi till en restaurang och beställde kokt ris. Pappa hade rätt inget ris kom ut igen;).

Snacka om att vara sliten. Inte konstigt att mig kropp slutar fungera med all sprit som jag drack under den veckan. Mer tacksam är att vi åkte hem den dagen. För tjejerna på stan delade som vanligt ut flyers om fest här och där. Och på en flyers stod det FREE BAR 22-24 på klubb BONKERS. Fatta vilken tur att vi inte var kvar den dagen. Jag hade säkert supit skallen av mig. Nu ska man inte dricka förns till NYÅR. Jag är så trött på sprit nu.
Fokus på jobb, träning och min hälsa;).

Innan jag lägger upp världens sämsta kvalitets bilder från min Iphone så ska jag nämna att min camera blev stulen på vägen till bulgarien. På altas incheckning ingången. Jag fattar ingenting helt plötsligt så försvann den. Jag har letat och ringt och ringt och ingen har hittat den. Fatta att jag var ledsen. En resa utan camera.
Men det blev några bilder iallfall med våra mobiler.


Första utekvällen;) pigga och glada..


Efter middagen drog vi tillbaka till hotellet och lagade oss egna drinkar;) och kom igång lite


Dag två, redo för kvällen. Här står vi vid högsta våningen. Kunde man se ut över hela fest staden...


Beställde världens efterrätt=). Det är glass med massa onödigt i...


Bakis dagarna spenderade vi antigen på stranden eller vid poolen....Poolen var bäst. Det var svinkallt att bada i svarta havet.


Dag tre. Laddar först med en eller två drinkar inne på hotellet sedan drar vi ut och jagar något bra uteställe att få dansa och herja  i;)


Älsklingen var på G...


Inget är bättre än en kall sommardrink vid kvällens varma vindar;)




Sitter vid en bar. Vi satt med ett killpar. Jacob trodde de var ett bögpar. Men det tror inte jag. Snälla var de iallfall.



Bakis bakis....och ont i fingret;)


Stranden var fullsmockat med folk. Ni som gillar stringbrudar som går runt och vakkar,vakka i bar rumpa kan ju dra till bulgarien;). Jag fick inte ta blid av Jacob, så ni får inte se. kanske jag ska börja använda string.
 I Will Next time;)


Men hallååååå dääär.... LÄttt snyggast på stranden;)


Jag och min H&M kasse, vandrar tillbaka mot hotellet efter en hel dag på stranden


ojojoj, jag kommer aldrig sluta att älska den här kroppen;).  Hwos that boy, lalallalal


Man kan inte alltid se vacker ut på blid...så jag bjuder på den här;)
Happy wine face.


Näst sista dagen och vi går in ALL IN som vanligt



Såhär slutade alla får nätter i i Goldens sands Bulgarien. Låg döda i sängen, skippade oätbara frukosten och sov som stockar. Öron proppar vart brukbart eftersom det var fest dygnet runt.

Tack för ett liv med bara fest och alkohol. Jag har upplevt det och förstörde mina inre organ. Därför ligger jag här nu här hemma i alta helt genomförskyld. En gång och aldrig mer;)




Bulgarien!

Hej hej!

Nu ar var semster snart over, vi reser tillbaka imorgon:(. Lite trist, men skont att fa komma hem och jobba igen.
Jag har aldrig festat sa mycket i hela mitt liv. Jag ar sa sliten. Tidiga mornar, fem timmars somn, sol, bad och sedan festa hela natten lang. Golden sands har allt man de bjuda pa nar det galler fest. Bra musik och goda drinkar, snygga killar for dem som ar singlar. Kan inte komma pa nagot negativt.
Idag ska vi spendera hela dagen vid poolen. Ta nagra undervattens bilder och ata mat. Ikvall tankte vi ta en lugn kvall. Min kropp pallar inte mer fest och dans:).
Men kul ar det.

Nu ska jag fortsatta ligga i solen och njuta av solen. Lar val inte fa se solen igen pa en stund. Tillbaks till kalla Alta imorgon.






IM black again:)

Packat och klart!

Hej hej!
Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska resa. Jag har packat ner allt jag ska ha med. Det blev mest varma sommar kläder. Nu får vi hoppas att det blir varmt och skönt. Klockan 07.15 ska jag upp imorgon. Jag ska banne mig äta en stor gröt. Kommer säkert inte få äta gröt under min tid i Bulgarien. Det är nog inget dom serverar vid frukosten kan jag tänka mig. Hur som helst nu ska jag lägga mig och sova och hoppas vi inte försover oss imorgon bitti och missar flyget. Vi har tre mobiler på ringning;).
God natt på er och jag hoppas att jag kommer att ha möjlighet att blogga där nere.
Annars så vet ni att jag bara kommer att festa och ha det kul;)
Gårdagens bild. Personalfest hemma hos chefen. Det var väldigt trevligt, skrattade mycket. Hon bjöd på sushi och pasta sallad. Det var min andra gång jag åt sushi och det smakade mycket bättre andra gången. Mums.
Vid ett tiden på natten drog de flesta av oss till krogen och dansade. Mycket trevligt det med;)



Alohaa on the dans floor;)


I bulgarien väntas det mycket dans. Nu ska jag upp om bara 7 timmar. Woohoww

Nu blir det fest!

hej hej!
Nu snart ska jag iväg och festa. Jag ska till chefens hus. Hon ska bjuda på mat och fest hemma hos henne. Det ska bli spännande att gå ut med arbetskamraterna för första gången. Det gäller att inte skämma ut sig på fyllan;)
Jag blir hämtad om 15 minuter. Men jag tänkte lägga upp min outfit för kvällen. Temat är sommar, blomster.
Hoppas ni tycker att var snyggt;)
Nu har min chaufför kommit och ska dra iväg nu.
Ha det bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!