Dag 5



DAG 5

SERENGETTI

Ligger just nu i sängen mitt ute i ingenstans. Stället kallas för Tent camping. Men istället för att man bor i tält så bor man i små små söta stugor. Det är kålsvart ute och man hör alla gräshoppor sjunga och andra otäcka ljud. Just nu hörs det som nån går utanför vår stuga. Läskigt men samtidigt tycker jag att det är så himla coolt att göra en sådan grej nångång. Det är ju värsta madrömmen att sova mitt i det vilda bland alla farliga djur som finns. Men Masajerna klarar ju av att bo så här, varför skulle inte jag klara av att bo så i två nätter. Dessutom med el och vatten som finns tillgängliga.

Ägaren av hotellet är från spanien och har drivit hotellet i 3 år. Så för tre år sedan när vi var här så höll han på att bygga denna Camping. Väldigt mysigt ställe om man vill leva vilt nångång.

Resn hit med Safari bilen tog cirka 7 timmar med alla stopp vi hade för att ta bilder på djuren som vi såg på vägarna. Det var ovanligt mycket djur det fanns denna gång. Sist vi var här såg vi knappt giraffer och dem fanns överallt denna gång. Resan var lång och jag var svin trött, somnade hela tiden.

Efter några timmars bilkörning in på serengetti fick vi punktering på höger bakre däck så vi var tvungna att stanna och byta. Men det fixade vår chaufför väldigt bra så strax efter det var det dags att köra iväg igen. Idag såg vi bland annat Zebra, Eletanter, antiloper, Babianer, Flodhästar , giraffer och mycket annat.

Men imorgon dag 6 väntar det in en massa spännade djur ut i det vilda. Får nu hoppas och se hur natten går här ute. God natt!




Lite Videobloggar


DAG 4

DAG 4

MOT ARUSHA

Klockan 7.30 imorse klev vi på bussen som skulle ta oss mot Arusha. Bussresan tog 9 timmar från Dar es salaame busstation. Känner mig väldigt sliten just nu. Sitter just nu vid hotellet i Arusha. Tur att de hade internet på hotellet så jag kunde hinna ikapp och skriva lite. Resan med buss var iallfall fruktansvärd. Busschaffören körde alldeles för fort och saktade aldrig in vid alla vägbucklorna. Kändes som att mina inälvör rörde sig runt om i magen på mig. Behaglig resa var det inte tyvärr. Dessutom undvek han inte att tuta nästan hela tiden åt alla andra bilar när han kom på vägarna med världens fart. Varje gång man hade somnat in väcktes man med en hjärtattack av hans tutande.

Men när vi äntligen kom fram till Arusha tog vi in på ett hotel. Hotellet heter silver palm hotel. Vi checkade in och sprang till våra rum och duschade. Efter duschen var det dags att få mat i sig efter att knappt ätit nåt på hela resan. Hungern började att smyga sig på. Hotellet hade tomt för mat så vi fick sticka till ett annat område och beställa mat. Där hade det också dåligt med mat. Men jag beställde in Ougali med kött. Det blir ofta att man äter detsamma om man går till små uteställen istället för hotel resturanger. Chips med kyckling eller kött med chips. Chips är alltså pomfritt. Men när man är hungrig så kan man äta vad som helst. När vi var mätta och belåtna var det dags att gå hemmåt mot hotellet.

Yes och nu sitter jag här och Klockan är 23.00. Ska strax gå och lägga mig och sova. Imorgon ska vi ta SAFARI bilen vid klockan 7.30 för att sedan åka 40 mil mot SERENGETTI parken.

Får se hur den resan går. Följ med så får ni reda på det.

ska försöka lägga upp lite gamla videoinlägg som ni kan se och skratta åt.

Ta hand om er och GOTT NYTT ÅR<3


Dag 3 Merry Christmas Tanzania

Dag 3

Vaknade upp efter en tuff natt utan sömn. För det första blev jag väkt av en kissnödig  Tonje. När hon försökte väcka mig mitt på natten genom att peta på mig så hoppade jag och skrek till. Jag blev as rädd. Men vi skrattade som fan efter det. Efter att skrattet höll oss vakna ett tag så somnade vi in till slut. Men efter en tid senare så blev jag väckt av mammas kompis en pastor. Vi skulle försöka ta oss till där mamma bor. Så idag blev den en hel dag med mamma. Vi pratade om mycket om bygget och hur hon ville ha det osv. Jag säger bara en sak, hon har stora drömmar och förväntningar. Hur ska lilla jag ha råd till att ge henne allt. Men jag pratade med henne om det och förklarade situationen. Men jag skulle se till att hon kommer att få ett bättre och hållbart hus med cementmur runt om för alla ovälkommna. Det har skett många inbrott, men mest efter att vi vart där på besök. Och en gång blev hon tillochmed nedslagen efter att hon hade tagit ut sina pengar på banken. Det tog ala pengarna och mobilen hennes.

Kan ni fatta hur jobbigt det känns. I afrika kan man nästan inte lita på nån. Alla vill åt dina pengar. När vi var och åt idag med mamma och lilla Keisha så blev vi självklart lurade på pengar. De hade lagt till en 1000 schilling. Det är ju inga pengar cirka 20 kr svenska,  men ända. De tar varenda tillfälle att tjäna mer pengar.

När vi var på väg hemmåt från en underbar dag med mamma så stannade vi till vid ett hus jag tidigare hade kollat in. Gillade verkligen det enkla bygget och tänker nog satsa på det. Jag tog lite bilder på huset och hoppas det kan hjälpa mig på vägen. När vi anlände till hotellet där Tonje, pappa och pappas tjej vänatde oss så var det rena festen på hotellet. Masser med folk som dansade och musiken spelade högt. Det var julaftons dag i dar es salaame. The Black Christmas. Vi avslutade kvällen med en fantastik jullbuffe med rött vin i handen.

Merry Christmas Tanzania






Trött och sliten Erica!


Enkelt och fint hus;)


Festen var i full gång hela kvällen;)


Videoblogg Dag 1


DAG 2 city dar es salaam

DAG 2

City Dar es salaam

Hej hej
Idag blev det en tidigmorgon med en rejäl frukost. Sedan var det dags att dra båten och åka till city. På stan fiksade vi mobiler och kontantkort. Sedan besökte vi det nya köpcentret som har öppnat. Yes. det fanns en stor supermarket, resturanger som bland annat hamburgare restaurang. Snacka om att Dar es salaam har utvecklats de senaste årena.

Men en negativ sak är det bor allt förmycket människor och det finns allt för mycket bilar. Vi stod i sammanlagt 7 timmar i kö den dagen. Fruktansvärt jobbigt var det. Och varm stekt varmt var det också. Det var underbart skönt att komma fram till hotellet sedan på kvällen. Där väntade den goda julafton buffen. Maten smakade väldigt gott.  Det blev en lyckad julafton i Dar es salaam. Sist jag firade julafton i dar var väl när jag var 9 år gammal.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR<3

PEACE




DAG1 STOCKHOLM, ISTANBUL, DAR ES SALAAM

Dag 1

Var framme vid klockan 05.30 pa South beac hotel i Tanzania. South beach hotel ligger 8 km fran själva city. För att ta den snabbaste vägen akte vi med baten till den halvön. Strax efter att vi hade checkat in var det dags att se sig runt pa hotellet. Alla i familjen gick och la sig ganska snabbt av trötthet. Medans jag och Tonje var hungriga och ville käka frukost. Efter frukosten var det dags att lägga sig och vila lite. När vi vaknade vid 14 tiden var det bara dags att slänga pa sig bikini och hoppa i och bada. Solen lös och det var stek varmt.


Blogg time!

Hej hej! Vilken piss dag. Bara kall och tråkig. Stressad som fan just nu. Blev ingen handel idag. Packningen är inte riktigt klar. Nu ligger jag hemma hos Jacob och känner mig lite rastlös. Känner mig lite små sjuk också, har fått en liten hosta. Ska försöka lägga mig tidigt och komma upp tidigt imorgon bitti för att handla in det sista på stan. Sedan hem och tvätta det sista kläderna jag ska ha med.
Men annars så har vi lagat älsklingsmat idag här hemma hos Jacobs mamma. Tacos.
Sedan blev det en liten julklappsbyte med familjen Nillsson. Jag fick ett rese set och en bad handduk.
precis vad jag behövde. Dessutom så fick vi en liten present från våran Hyresvärdar från Norge. Hon damen hade stickat ett par tummvantar till alla oss tre. Väldigt snällt av dem. Mina vantar får jag använda när jag kommer hem i mars.
Nej! dags att gå och lägga sig och se på nån film. Hörs imorgon<3




TACK LOTTA för julklapparna<3

DEN GRÖNA KUDDEN INNEHÅLLER 3 SAKER!

1) Filt
2) kudde
3) sov mask

Och fodralet använder man till kudden;)
RESE SET från HemTEX

Tiden är inne<3

God afton! Har nyss krypit ner till sängs och ska snart gå och lägga mig. Idag har jag spenderat mesta tiden att handla in det sista inför resan. Har bara några saker kvar. Jag var inne på Marieberg och det var as mycket med folk, men folk var lungna och trevliga iallafall. Dagen har gott så himla fort att jag bara hann med shopping idag.
Önskar att jag hann med träningen idag, med det blev bara inte så.
Jag har kollat på en jättesöt film ikväll. The Karate kid, med will smith lilla son. Så himla söt är han.


Nu är tiden snart inne till jag reser till Tanzania. Åker på onsdag. Jag såg på vädret att på onsdag ska det bli -18 grader. Vi ska självklart få frysa lite extra innan vi sticker till värmen.
Har nästan packat ner alla mina kläder som jag ska med mig. vill inte ha med mig allt för mycket.
Det är cirka 40 grader varmt där just nu så det blir mest shorts och linnen jag behöver packa ner.
Tänkte ta med mig lite kläder som jag inte änvänder och ge till lilla Keisha. Hon skulle nog bli jätteglad.
Ska dessutom köpa nåt fint till morsan, vad jag vet så älskar hon parfym. Det blir bra.

HAKUNA MATATA= INGA BEKYMMER

Tänkte försöka sova och drömma lite vackra drömmar<3
God natt!

julklappsbyte<3

hej hej! sorry att jag inte la ett inlägg från fredag den 17 e. Jag och min Kompis kingdao hade bjudit alla på julmys med plockmat. Och kvällen blev verkligen lyckad. Jag hade iallafall jättemysigt. Fan, vad vänner betyder allt ibland. Tack för att ni finns.

Just nu har jag precis kommit "hem" ifrån en förfest på söder. Jag har vart med min pojkvän på en förfest med hans vänner. Orkade inte följa med ut så för mig blev det hem till hans mamma där vi bor just nu, och sova. Känner mig riktigt trött just nu. Jag hade aldrig orkat hängt med ut och festat och dansa. Men jag har verkligen haft en trevlig kväll. Det är kul att hänga med bara killar ibland. Men det bästa är att hänga med tjejer om man själv är tjej. Ialfalla Mina tjejer;). Nu ska jag lägga mig och sova. GOD NATT!

Lite bilder från i Fredags;) JULMYS + JULKLAPPSBYTE


Kommer att sakna dig Aisha<3


Lite av varje;)




VÄRLDENS GODASTE morotsKaka som Kingdao och Henrik bakade;)


GODASTE KAKAN I HANDEN;)


Det här fick jag i Julklappsbytet;) Perfekt till att ha till resan;)


Svart man med den svart-gula jackan!

hej hej. Nu sitter jag här hemma hos Kingdao och är upprörd. Strax efter jag hade vart och hjälpt till med Galan på club700 så skedde det. En svart man, han var ganska lång förskte ta min plånbok från min jackficka. Med min snabba reaktion så lyckades jag dra ifrån hans arm och skrika " Vad i helvete". En man vid sidan av mig hörde min reaktion och kollade mot den svarta mannen som bara fortsatte att gå som ingenting hade hänt.
TÄNK om jag hade blivit av med allt, just nu innan man reser också. Usch vilken känsla jag fick.
När jag kom fram till Kingdao så ringde jag polisen och anmälde honom och varnade dom om honom.
Jag ber er alla, håll utkick på era plånböcker och reagera snabbt.

Nu måste jag sticka och handla plockmat, Ikväll blir det julfest med brudarna<3

Ha det bra!




Innedag!

Hej!  Sorry det gick inte att lägga upp videobloggen igår. Jag får prova nån annan dag.
Idag tänkte jag bara vara innomhus. Ute är det typ snöstorm och blåsigt. Jag tänkte att jag skulle vara hemma och tvätta och packa lite. Storhandeln som jag tänkte ta igår blev inte av, så jag får handla in mina saker på lördag eller söndag. Nu är det bara 6 dagar kvar till jag reser. Känns både bra och jobbigt.
Men tre månader går ju fort. Glöm inte att följa mig på bloggen men dessutom på Youtube, där jag tänkte lägga upp lite längre klipp. 

Nu ska jag börja med tvätten, packa och sedan laga mat.

Ha en fin dag!

 

Mysig födelsedagskväll!

God kväll! vilken lugn och skön kväll. Sitter hemma hos Lotta som idag fyller år som. Hon har bjudit på en massa gott. Glögg, mat, vin och kladdkaka som efterätt. Det smakade väldigt gott. Nu är jag så mätt att jag inte ens kan röra på mig. Det börjar bli lite sent så vi ska snart lägga oss. Imorgon ska jag upp tidigt och åka och lämna bilen till pappa. Jag la upp ett litet videoblogg om lite små roliga händelser som jag tycker är väldigt roliga.

Vi hörs imorgon sov gott<3


GLÖGGEN satt fint ikväll;)


Dagens MakeUp!





Tänk! vart du O jag i fyra år snart<3



Grattis lotta<3




Lite små roliga minnen;)


Läskig dröm!

Hej. Inatt drömde jag är läskig dröm. Jag åt ju en malariatablett igår och pappa sa att man kan få madrömmar om man äter dem i början. Åhh jag drömde en fruktansvärt dröm. Ni som känner mig vet att jag älskar katter. I drömmen hittade jag en katt som nån hade sytt ihop halsen på. Jag fick panik att sy upp stygnen på katten hals och alla inälvor föll ut. Jag vakande upp i panik och kallsvettitg. Jag hatar madrömmar.
När jag somande om var det ingen mer katt i drömmen.

Nu sitter jag och kollar på toppmodel på kanal 3 och äter mina mackor. Ska snart börja fixa mig och dra till mariberg eller Örebro. Tänkte handla in lite småsaker till resan. Har massor att handla in och jag känner mig lite små stressad.
Ikväll blir det födelsedagskalas hemma hos Lotta. Hon fyller 52 år. Vad ska man köpa!?
Får se till att hitta nåt kul sen när jag handlar.

Ha en fin dag<3


pusspuss<3

Vanligt te med honung<3

Här sitter jag hemma hos Jacob och Lotta och dricker vanligt te med honung. Känner mig sliten och hängig av denna mörka kall vinter kvällen. Väntar in att pappa ska ringa från Gustavsvik. Han är på relaxen med gubbarna. 
När jag kommer hem ska jag lägga mig och sova. Det har varit en lång dag, har vart på stan och fikat med en kompis, tränat med Jacob sedan har jag kört fram och tillbaks till kumla för att hämta upp pappa.

Det bästa med dagen var att jag om min kompis fixade 10 stycken överfallsalarm från ClausOlson till Galan på fredag. Måste nu komma på ett bra sätt att dela ut dom på. Har ni några tips?

Nu ska jag fortsätta att slappna av och dricka mitt te
God kväll<3


Sov för länge!

God eftermiddag. Jag har ångest, har sovit alldeles för länge idag. Men det beror också på att vi inte kunde somna igår natt. Nu sitter jag och äter frukost och klockan är snart ett. Känns inte bra. Snart ska jag åka till gymmet och köra lite benövningar. Solen lyser vackert ute och det är -8 grader.
Ikväll ska jag sova i örebro, ska se till att träffa så mycket kompisar jag kan innan jag reser. Och alla mina vänner befinner sig bara i örebro. Det blir en utmaning att hinna träffa alla.
Ringde nyss en kompis och har nu bokat en lunchtid med henne imorgon. Nu måste jag kila, har dessutom lite julkort att skicka idag.

Ha en fin kalla dag<3


Kan också nämna att jag såg världens sorligaste film igår. ( For Colored Gilrs) heter den. Många bra mörka kvninnliga skådespelare;) Tycker du om djupa filmer, SE DEN;)


TredJe Advent!

Då var det den tredje advent idag. Nästa advent är jag i Tanzania och äter en majskolv. Sitter nu hemma i köksoffan och bara slappar. Idag vill jag bara ha en slappdag. Det är -10 grader ute så jag känner inte för att gå ut idag. Ska snart börja laga lite mat.
När jag vaknade idag fick jag höra av Jacobs mamma att det skedde en bombning i stockholm igår.
Vad är det som händer i Sverige igentligen. Så jävla hemskt. Tur att inget oskyldigt liv blev taget, bara några skader. Igår när jag var på Julkonserten med mina vänner så läste jag den vackraste artikeln jag nånsin har läst i hela mitt liv. Den påverkade mig väldigt djupt och jag får ett starkt respekt för sådana människor

Affärskvinna som blev en skyddsängel! (JULKONSERT VILA)

Madame Consolata var en framgånsrik affärskvinna. Nu satsar hon och dotter Nina sina tillgångar för att hjälpa gatubarnen i Burundis huvudstad Bujumbura.

Det som vände upp och ner på Consolatas liv var när hon fann en nyfödd pojke på botten av en tolv meter djup latrin. Prince, låg invirad i en skjorta och vägde 1.6 kilo. Idag ät Prince 5 år och adopterad av Consolata.

Consolata är Princes skyddsängel<3



Bryr er om andra människor!






i soffan med gubbarna

hej hej! Sitter just nu med Pappa och Jacob i soffan och tittar på Innebandy finalen. Vilka vinner Finland eller Sverige. Jag är själv tycker att Finlad spelar jävligt bra. Samtidigt som jag glor på matchen så springer jag i mellan till köket. Här lagas det lördagsmat TORSK. Ingen kebab här inte. Snart kommer lilla Kingdao och spendera kvällen med oss. Senare ikväll ska vi på Konsert som en vän har bjudit oss på. Kvällen är fullspäckad med roligheter. Hoppas ni med får en bra kväll!

Lite minnen från alta<3


MIN julklapp

Se vad jag fick i julklapp av syrran;)  En tidig julklapp Hawaiian Solid Set SEK 878, Sunseeker - NELLY.COM
Jag älskar den fina blåa färgen och se så snyggt BHn håller upp brösten. Perfekt för mig med små bröst för att få mer PuchUp.

Dom tre musketörena!

Hej hej! Ikväll ska jag hänga med mina två kompisar, har börjat kalla oss dom tre musketörena förutom mig, syrran och pappasen. Nu ska jag snart åka till örebro. Pappa ska ut med sina kompisar på stallycktan i Örebro. Och jag är nykterist ikväll och ska vara fyllechaffis. Skönt med vita helger ibland och bara träffas och umgås mede kompisarna.
Jag och min ena komis är galna ibland, vi sökte ju till Paradise hotel i sommras men ingen av oss kom med, så nu ska vi skoj försöka igen att söka till the BIG NAME (BIG BROTHER). Allltså ni anar inte vad vi tycker sånt här är kul men om jag kommer in så nobbar jag självklart. Jag tror inte jag skulle klara av att vara inlåst. Är en rastlös person. Så kul ska vi ha ikväll. Jag hoppas att ni också får en kul kväll. Ska äta min fjärde gång nu, läste igår i en tidning om mat och hälsa att OM man vill bygga upp muskler så var den första pioritet mat, mat mat. Man ska äta minst 6 gånger om dagen. FRUKOST, MELLANMÅL, LUNCH, MELLANMÅL, MIDDAG, KVÄLLSMAT. Det blir mycket mat i min lilla kropp. Nu klockan är 17.29 ska jag äta min fjärde gång alltså MIDDAG. Idag blir det fläskfile med potatis.

Ta hand om er<3

OBS: Har ni råkat skriva HOPPAS NI FÅR (KUK) IKVÄLL? men ni skulle skriva Hoppas ni får (kul) ikväll. Det har jag många gånger när jag var yngre;) så pinsamt!


13 dagar kvar!

Hej hej! Nu är jag hemkommen från örebro city. Jag sov hos min pojkvän inatt, YEs han har äntligen kommit hem till sverige och har semester nu. Han kom till min pappas födelsedag igår och det var underbart att se han. Kramade nästan ihäl han. Idag har vi umgåtts hela dagen bara han och jag. Han ska iväg och träna fotboll i Hovsta ikväll så jag fick åka hem ensam till kumla.
Jag ska snart åka iväg och träna lite. Idag blir det rygg.
Nu är det bara 13 dagar kvar tills vi reser. Jag och Pappa satt nyss och pratade om att boka in oss på ett hotel vid stranden där vi ska fira julafton och nyår. Fatta jag ska fira Julafton på stranden iår. Jag ska ligga i Bikini på stranden och tänka på er här hemma i kylan. Nej nu måste jag sticka och träna en snabbis. Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag upp och jobba klockan 08.00.

God kväll!


Jacob äter sin första afrikanska mat. Ougali med köttgryta!

16 dagar kvar!

God kväll! Nu är det bara 16 dagar kvar. Snälla kan inte tiden gå fortare. Ta mig tillbaka till värmen, min mamma och lilla söta Keisha. Saknar dem så.

Imorgon fyller min världens bästa pappa år. Så det blir ett litet kalas här hemma med smårgostårta och allt.
Så idag har jag storstädat hela huset. Blev ingen träning idag eftersom jag hade lite ont i ryggen och mådde lite illa.
Vet inte om det resefeber som börjar igång redan nu. Jag har ju lite ångest om hur allt kommer att gå där nere.
Kommer vi att hitta en foreman och folk som vill bygga och kommer det att bli bra. Det snurrar en massa tankar i huvudet på mig just nu. Men det kommer att bli bra, innnerst inne vet jag det. För jag vill verkligen göra det här. Det är det ända jag vill göra i mitt liv just nu, få ett bättre boende till min mamma. Vilken dotter somhelst i hela världen skulle vilja göra en sådan sak till sin mamma om hon bodde på det viset. Jag är glad att jag är vuxen så att jag kan hjälpa henne så gott jag kan.

Ska krypa ner nu och se på Desperate Housewives!
God natt <3

TAKE ME TO!


Min mamma rensar spenatblad=)


 Rensar tuppen;) kolla katten helt galen...


<3

I like the sky <3

Här ska Emma och Jacob äta sockerör från träden;)

Jag rakpermanetade mammas hår=)

MINA ÄLSKLINGSDJUR ÄR DOM VACKRA GIRAFFER;)


HÄR har ni världens bästa pappa....GRATTIS <3

Video



Åhh jag vill verkligen komma bland topp 10

FHM tävlingen avslutas snart!

God kväll. Jag vet världens senaste inlägg men jag har haft fullt upp idag. Hade världens sovmorgon. Sedan drog vi till Ikea för att köpa nya sängkläder som jag ligger i just nu. Nytt och fräscht är det.
Idag så var jag på gymmet i två timmar. Jag körde ben och mage. Det blev 300 magövningar idag.
Det är bara en vecka kvar tills FHM tävlingen avslutas, och jag hoppas jag kom med bland topp 10. Sedan är det bara 16 dagar kvar tills jag reser till Tanzania. Kan ni fatta det. Jag längtar så.
Nu måste jag sova ska upp tidigt och skjutsa pappsen till tåget. Ska försöka sova God natt!

DAGENS TRÄNING

BEN
MAGE 300 st





phuuu

Hej hej! Nu sitter man här alldeles utsliten i köket. Idag känns det verkligen att man har jobbat hela dagen från 7.00 till 21.00. När jag var hemma mellan 14-17  på min rast så sov jag bara. Det var ett tag sedan man gick upp så tidigt och jobbade. Men nu är jag äntligen hemma. Efter jobbet stack jag förbi maxi och handlade mig grillad kyckling som jag tänker äta ikäll. Ingen här hemma har okrkat laga nån mat idag så det får bli jag som lagar maten. Efter maten ska jag krypa ner i soffan och titta på Old dogs. Verkar vara en himla rolig film. Hoppas jag får med mig nån i familjen som vill se den med mig, tråkigt att kolla och skratta själv ju.
Nu är maten klar, ha en fin kväll gott folk...


Kunde inte låta bli att köpa ett par sådana här på maxi....
Såååå sköna

Festlig Fredag!

Hej hej! kom nyss hem från Örebro. Jag har övernattade ju hos min bästa vän. Igår var jag ute på krogen Satin, det var väldigt kul. Jag var på bra humör och de spelade väldigt bra musik att man nästan inte kunde sluta och dansa. När kvällen var slut så var det dags att gå hem. Hon som jag skulle sova hos mådde inte bra och kunde inte följa med ut så jag fick ju gå hem själv hem till henne. Dom flesta vet ju att har skett mycket våldtäkt de senaste åren i Örebro speciellt på väster. Jag var så himla rädd att jag satte på min videokamera på mobilen och spelade in medans jag gick hem till henne. Allt för att vara på den säkra sidan.
Just nu väntar jag in min kompis som ska komma och dricka lite te och mysa lite. Vi har inte setts på länge så det ska bli kul att ses och prata lite. Nu ska jag se till att göra nåt vettigt, hatar att sitta still ibland.
Ska dessutom lägga mig tidigt imorgon bitti klockan 06.30 ska jag upp och jobba. Sedan ska jag jobba hela söndagen. Har en delad tur imorgon jobbar 07.00-14.00-17.00-21.00. så ni kan väl tänka på mig då;)
God natt!



Träning!

He hej...vaknade för en stunde sedan och nu sitter jag och äter gröt och äggmacka och en skinkmacka. Jag ska strax dra till gymmet och köra Biceps, Triceps och mage i ca en timme. Sedan blir det hem och åka med pappa till Marieberg, jag ska hjälpa honom att hitta fina kläder till helgen när han ska på julbord.
Jag vill också på julbord, jag älskar svensk julbord den är iallfall mycket godare än norsk julbord. För mig så blir det afrikanskt julbord i år. Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag reser från kylan. Räknar ner dagarna och jag är glad att veckorna går så himla fort.
Nu måste jag sticka och träna hårt som bara den.

Ha det bra


Det här är den classiska norska julbord...Hmm potatis, kålrot, mager revbensbjäll och nån annan smörja


Och här har vi den maffiga Svensk julbord=) Köttbullar, röktlax, skinka
mm...mUMS
Jag brukar fan gå upp 2 kg på julafton, för att jag äter så mycket.

jobb 15-21

God kväll!! Jag fick ett samtal idag igen om att hoppa in och jobba. Jag som skulle börja renovera mitt rum där nere. Fick avbryta allt och åka och jobba. Jag som inte skulle gå ut idag heller, alltså det är så kallt. Jag mår inte bra av den här kylan. Klockan var 21.30 när jag kom hem och jag är inte ens trött. Jag ska nog gå ned till mitt kalla rum och fortsätta att plocka iordning tills jag känner mig trött. Imorgon blir det att bära av till Örebro och vara med mina saknade vänner. Nu är klockan 23.00 ska gå ner och jobba en timme nu. Men god natt allesammans.



Imorgon ska jag Dansa såhär;)

Naturen har många Överraskningar!



Sitter här med pappa och syrran och kollar på K chanel när vi fick syn på det här...
En av naturens farligaste djur ( Lejon och Krockodil) förlorar mot  buffeloflocken i Krugerparken i afrika
Its Amazing!



jobbdag

Hej hej! jajamänsan idag ringde klockan halv åtta och de bad mig att komma och jobba. Jag trodde inte mina öron, NU? tänkte jag. Det vara bara att kliva upp ur värmen och hitta varma kläder eftersom jag fick ju gå till jobbet. Det var svinkallt. Men när jag väl kom fram så kändes det skönt. Det var kul att träffa gamla arbetskamrater och de vara glada över att se mig. Du är dig lik sa dem alla. Har inte jobbat där på mer än ett år med att utföra arbetet gick väldigt bra ändå. Nu när jag kom hem från en stund sedan så känner jag mig trött. Jag har ju inte gått upp så tidigt på länge. Ikväll ska jag nog gå ner till mitt gamla rum i källaren tänkte ju rusta upp lite där, kanske måla om eller nåt. Det gäller att ha tid, pengar och ork.
Nu ska jag ta en liten 20 minuters nap innan jag ens orkar med nåt annat.

bye bye!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!