God fredag!

Tjena!!
 
Då har man jobbat fredagspasset och det gick bra. Har slängt i mig några mackor nu när man kom hem och snart ska jag packa träningsväskan. Imorgon när jag slutar klockan 14 så ska jag dra in och träna i Örebro. Sedan hoppas jag att jag få träffa på några Örebro kompisar det var veckor sedan man såg dem.
 
Idag vaknade man upp med solen, åhhh det är skönt med sommar!!
Men imorgon ska det bli regn.
 
Japp, vi kör lördag på Bauhaus denna helgen också..
 
Kram och God fredag!

Tordag 30/5

Hej!
 
Det var längesedan. Dagarna rullar på. Idag har man jobbat hela dagen 9-18. Igår var jag och fixade min rygg som jag har haft ont i nu ett tag. Och det känns lite bättre nu. Mannen som jobbar med detta i pålsboda var grym.
Bokade in ett till tid på måndag för att kanske knäcka lite till. Sen hoppas jag att denna värk ska gå över.
 
Just nu har man landat i soffan och tittar på Hundens sämsta vän på tv. Pappa är ute och klipper gräset för första gången i år. Grannarna har tittat snett på honom de senaste dagarna. Bättre sist än aldrig;)
 
sliten tjej:)
 
sliten pappa;)
 
 
Hakuna Matata säger vi bara;)
 
 
 
Nu ska jag fortsätta se på tv:n innan man ser på någon bra film.
 
KRAM PÅ ER!!
 
 
 

God natt!!

Hej!! Klockan är snart 22 och jag måste lägga mig och sova. Jag börjar klockan 0700 imorgon. Och jag ska nog sitta ute på drive in imorgon bitti. Jag är laddad för alla utmaningarna jag kommer att mötas på. Att jobba ute på Drive in är inte det lättaste, men jag älskar utmaningen. Vi kör på;) god natt ha en fin onsdag imorgon och kom gärna och handla virke hos mig;) kram kram haha...


Innan träning!

Hej hej!
 
Då har man precis skapat en ny upptadering på filmcafe.se. Och det kändes skönt och nu framöver så gäller det att söka nya filmjobb=) 
 
Jag ska strax dra oxh träna. Idag blir det ben, rumpa och rygg.  Efter träningen blir det mer chill och matlagning. Imorgon börjar veckans arbetspass som jag ser framemot.
Sedan är det inte långt kvar till fredag då jag får mina första Lön sedan jag kom hem från Tanzania. Jag har verkligen levt för varaje krona och det har inte varit lätt. Det ska bli gott att få kontroll över ekonomin igen.
 
Tänkte lägga upp lite mer bilder från min underbara inspelningshelg i lördags.
 
Precis innan tagning...
 
Kameraman med många händer;)
 
Lite snack innan scentagning
 
Ännu mer peperation
 
"Familjen"
 
Elaine och Göran ;)
 
TAGNING!
Socialitet bakom scenen;)
 
Jag klarade det och jag vill ha mer;)
Bästa dagen<3
 
Vad blir nästa?? får vi vänta och se. Nu ska jag laga mat innan jag drar och tränar hann bli hungrig ju ;)
 
Kram på er!!
 

MOVIE FILMING

Hej på er!
 
Idag har man tagit en sovmorgon efter gårdagens filminspelning från 1100 till 2100.
Men jag hade otroligt kul och jag lärde mig väldigt mycket. Jag gjorde så gott jag kunde och för att vara den första inspelningen så gick det bra, från min sida;). Jag gav allt.
 
 
In action, Mara  knackar på och jag öppnar dörren;)
 
 
Lite mat måste man få i sig för att få ny energi, här sitter hela crewet och käkar pizza;)
 
Under väntetiderna så satt vi ute och solade...
 
Och jag tackar lillsyrran som var med på min sida hela dagen. Tusen tack ska du ha. Älskar dig<3
 
Nu hoppas jag att jag får jobba med något inom film snart igen;)
TACK!!
 
NU, söndagsmys! Ha det bra gott folk!
 

Inspelning i Göteborg;)

Hej!! Just nu ligger jag och ser på film hemma hos syrran i Göteborg;). Vi har nyss vart och käkat tacosbuffe. Något som student området har arrangerat. Det smakade väldigt gott. Jag anlände idag klockan 1300 och det har vart fullt fart hela dagen. Men nu har vi landat och jag är helt slut. Imorgon är det en ganska stor dag för mig då jag ska spela in min första kortfilm. Det är en kortfilm och den heter Innocent Mara. Åå det ska bli så kul.:) nu ska jag se till att jag får ordentligt med sömn. Mer får ni veta imorgon. Ha en fin fredag kram kram.


Snabbesök från Alta.

God onsdag!! Nu är man ledig veckan ut. På fredag åker jag till Göteborg;) Idag träffade jag min bästa killkompis som var på genomresa. Han var min bästa killvän när man bodde i Alta. Det var väldigt kul att han var inom Örebro då jag kunde möta upp honom. Vi käkade svensk kebab för 55 kr som han var väldigt nöjd med. Sedan fick jag äran att presentera Örebro. Slottet, jordgubbar, city och den sydliga värmen;). Det är ju fortfarande kallt i Alta sa han. Uusch jag började frysa när han pratade om Alta. Hehe. Nu har han åkt vidare och jag är hemma och unnar mig framför Tvn. Ikväll blir det boxningsträning. Ha det bra!!

https://cdn2.cdnme.se/2061306/6-3/pic_51939558ddf2b324d67bab51.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2061306/6-3/pic_51939558ddf2b324d67bab51.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395819606ee4c9106d241.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395819606ee4c9106d241.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395919606ee4ca4fd8988.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395edddf2b324e39400bb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395f0ddf2b324fced1947.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2061306/6-3/pic_519395fe9606ee4c9106d24b.jpg" class="image">


Sommartider

Hej!! Nu börjar sommartiden. Grillade för första gången igår Och en vän bjöd på världens grillmat. Det var så himla gott. Idag blir det att sätta sig ute och sola lite??! Om jag känner mig piggare drar jag in till Örebro senare och umgås med vännerna. Jag passar på att umgås med dem när jag är ledig denna helg. :). Nu upp och dricka lite kaffe;) ha det bra!!


May. 08, 2013

Hej!! Kom nyss hem från jobbet. Jag Har gått upp 4.45 på morgonen i två dagar i rad nu, då jag börjar klockan 0700. Bussen går 0610. Och jag vill bara sova så fort man kommer hem. Men det är en lärdom det också att vakna tidigt;) Tänkte slänga i mig något att äta nu och sedan sova lite. Jobbet på bauhause går bra och allting känns mycket lättare nu. Ikväll blir det 1 timme på gymmet och en timme boxningsträning. Här är man inte lat;) ha det bra. Vi hörs. Kram kram


Snart jobb!

Hej folkens. Här laddas det för jobb. Hoppas på att det ska gå bättre idag än sist. Hatar att vara ny ibland. Allt gick bara fel men idag är det skärping;) Nu kör vi. Ha en fin fredag!! Kram kram


Besök i Örebro

Hej!
 
Då var dagen slut. Ikväll har jag vart på den roliga boxningsträningen och nu är man helt slutkörd.
 
Innan träningen så var jag inne i Örebro och besökte dessa två tanter;) Vi satt och njöt vid solen och det var så mysigt.
 
När vi hade solat och kacklat klart drog vi till Örebros bästa Pizza restaurang Victoria. Här väntade jag på min Oxfilepizza;)
 
Sommaren är på ingång och vi tackar och bockar....
 
Det var skönt att börja blogga igen. Men det är inte lika kul som att blogga om att bygga hus i Tanzania.
Men till er som följer mig så ska jag blogga iallfall;)
 
Tack tack<3
 
Nu ska jag sova God natt!
 
 

Glad första Maj!

Hej folkens!
 
Hoppas allt är bra med er. Det var länge sedan jag fick skriva ut.
Det nya är jag  har börjat jobba på bauhause. Jag har redan kört en vecka och är inne på min andra. Allting går väldigt bra. Det har verkligen varit en utmaning men jag hoppas på att kunna lära mig allt så snabbt som möjligt.
Jag är ledig nu onsdag, torsdag och jobbar hela helgen. Jag är så tacksam över att jag fick det här jobbet. Mamma borta i Tanzania har knappt inte kunnat fått en en inkomst som hon brukar så alla djur har nu dött. Det här fick jag höra nu imorse. Jag bröt ihop.
 
 
Och hundarn, katterna, fan vad ledsen jag blir....
 
Jag saknar Mamma, Keisha och Tanzania så mycket.  Och längtan får mig att vilja jobba hårdare.
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!