31 dagar kvar!

God kvällens! Igår blev det inget blogginlägg. När jag kom hem blev att hoppa ner och sova för jag hade världens huvudvärk. Men ikväll känner jag mig mycket bättre. Det har varit en underbar torsdag. Slutade klockan 16, när jag kom hem lagade jag fläskfile med terriyakisås till mig och Jacob. Det blev väldigt gott. Sedan blev det mys i soffan. Det var längesedan vi gosade med varandra. Imorgon ska vi börja flytta över lite saker till den nya lägenheten. Nu är det bara 31 dagar kvar tills jag befinner mig i lilla kumla hemma i Sverige.
Den 10 november ska kanske jag och Jacob ta en sista minuten till nåt varmt ställe. Det kommer bli helt underbart. Dessutom får vi lite tid för varandra innan jag reser till Tanzania.

Nu känner att jag börjar somna snart. Ska hoppa ner i sängen och sova nu!
God natt!


Ska drömma om denna plats inatt=)


Te och honung!

God kväll kära blogg! Jag har ont i hela kroppen. Efter jobbet hade jag dugnad, det betyder att jag lyfte tunga däck över till en contaiener. Jag ber till gud att det var sista gången idag. Hela jag var kall och blöt efter 3 timmars arbete utomhus. Hoppade direkt i en varm dusch när jag kom hem. Nu sitter jag och dricker te och honung. Känner mig lite småsjuk just nu, hoppas det inte blir värre.
Har nyss försökt öppna en videoblogg. Nu är det bara och vänta se om de godkänner min blogg. Sen ska jag börja videoblogga lite till er;) Moohahha...
Nu börjar jag bli flummigt trött, ska titta på bartenderskolan på tv;) Sen blir det bedtime. Imorgon jobbar jag
10-20. Först Intersport sedan Skoringen.

Dagens träning!

Lyfta tunga blöta bildäck. Tränar.  Armar, baksida ben och armar

3x30 situps på det varma golvärmet på toaletten;)

God natt!


BH från H&M!

Det var den måndagen!

God kväll bloggen! Idag har det var jobb  10-20. När jag kom hem från några timmar sedan, satt min underbara Jacob hemma. Så skönt och se han. Men nu är han borta igen på nattjobb! När han drog vid 21 tiden så var det full fart här hemma. Körde lite Situpps 3x40 stycken. Benfall 3x10 stycken. Efter det blev det mat, diskning och sist men inte minst  Bartenderskolan på tv;). Är nu snart redo för och sova, är riktigt trött just nu. Längtar inte till imorgon. Har dugnad igen och det betyder att min lilla kropp ska lyfta tunga äckliga bildäck över nån himla container! Hoppas jag är sjuk imorgon så jag slipper! Nej då, klart jag ska ställa upp för laget.

God natt gott folk!


BH från H&M Im lovin it!


Söndagsmys!

Tove City Parkas NOK 899, Jeane Blush - NELLY.COM
NELLY!! Den här jackan vill jag ha!!

Nu blir det mys för mig själv här hemma. Hoppas det går en bra film ikväll.
Pratar med med syrran på skype, nu längtar jag efter henne och alla mina kompisar.
Ska försöka packa ner lite kläder i resväskan enligt dagens plan.
Alta förlorade med 2-1=( its sucks! Bättre match nästa gång får man hoppas.

Ska fortsätta och vara social med syrran på skype nu!!
Ha en fin söndagskväll!!



ALTA-Sogndal!

God eftermiddag!  Vilken dag. Jag sovit länge ätit en lång frukost och nu sitter jag äntligen vid datorn. Tvätten är igång för fullt och snart är det fotboll på tv. Alta IF mot Sogndal! Min pojkvän ska spela på tv;).
Hejjja Alta! Ska försöka få med några och kolla med mig, tråkigt att sitta och kolla själv ju!

Föressten igår vann vi tjejer på tipsen. Det var massa folk ute så det var lätt att ta hem segern igår;)
Nu börjar snart fotbollsmatchen 15.30 ska sätta mig i soffan och ladda!


HEEEEEJA....så coolt och se Jacob på tv;)

Revanch!

God kväll. Blev lite mycket igår så jag hann inte skriva blogg. Men har inte hänt nåt fantastikt. Jobbade på baren igår och vi var två tjejer och två killar på var sin bar. Vi hade en tävling om vilka som skulle få mest driks. Det tråkiga var att killarna vann över oss. Men ikväll ska vi ha revanch. Mitt knep är att prata svenka, gubbarna i norge älskar svensktalade tjejer. Den andra tjejen ska ha mer uringing idag;). Man måste ju gå in för det!
Hoppas för en kanon kväll med massa goa "människor". Ha en fin lördagskväll!

Igår lyckades jag laga en egen drink som jag kom på själv och döpte drinken till (Erica specialE)

Den inehåller!

2 cl Vodka citrus
2 cl Baccardiruss
En skvätt Monin Fruit de la passion
En skvätt  sour mix
is
Elpe most
sheka allt tillsammans!

Där får ni en sötsur drink;)

Visar er en blid på den imorgon!


Köpte mig den nya FHM tidningen igår. 12 sider Ekstra!!

Min helg är fulländad med att läsa den;)


Då var det helg igen!

God kväll! Imorgon är det redan fredag. Är det bara här i alta tiden går så himla fort. Nu väntas en lång helg med jobb framför mig. Det är bara att stå i. Idag har dagen vart helt underbart. Min huvudvärk som jag har haft nästan hela veckan har äntligen gått över, så idag har jag vart pigg och glad. Nu sitter jag ensam här hemma och ska snart lägga mig. Imorgon blir jobb tidigt på skoringen. Vi har barnensdag på skoringer, massa fina skor som är på rea.

Håller just nu på att kolla lite runt på Kilimanjaro klättring som vi tänkte  göra i Tanzania. Jag och Tonje tänkte klättra. Tror ni vi klarar det;)? Ska först kolla runt och se om de är värt det och se hur dyrt det är. Vi får se!


Blev en liten shopping idag. Nytt shampo och Balsam från min favorit butik The Body Shop;)


Har ni  som mig undrat varför det är små band som bara är i vägen sitter fast på gymhandsakarna?

Jo för att man ska kunna dra av dem lättare nar man har svettas;)
Smart va!!

God morgon!

Godmorgon! Här var det kallt idag!
Har nyligen vaknat upp, sitter nu här och laddar med kaffe och mackor. Ska träna alldeles strax.
Idag blir det rygg, axlar och mage.
När jag är färdig på gymmet bli det att laga mat. Idag blir det väl torsk med brokkoli och pasta. Sen blir bär det av till jobbet klockan 14. Nu måste jag sticka och träna.
Ha en fin dag!



En månad kvar!

God kväll! Sitter just nu och kollar på (40 years Virgin ) på tv, så himla rolig film. Jag skrattar så jag får ont magen. Idag har jag sagt upp mig på Skoringen och imorgon säger jag upp mig på Intersport och Hans Sjenke. Har sagt upp mig till den 31 oktober. Bara en månads hårt arbete kvar. Kommer bli tungt att lämna denna mysiga byn. Man vet aldrig kanske kommer tillbaka hit i framtiden.

Eftersom det är inte så länge kvar till jag åker så ska jag komma i god form. Ska träna hårt nästan varjedag nu.
Idag tränade jag ben.
Framsida ben,  baksida ben, vader, rumpa och mage.

Nu ska jag fortsätta att se den underbara filmen. Ha det bäst!

God natt!


Ca ett år sedan vi kom hit till alta!  Denna bild är tagen i början av april 2009!



Ny ägare, ny lägenhet!

God kväll bloggen! sitter nu här och dricker smootie och äter en macka. Har fruktansvärt ont i huvudet, har haft det hela dagen. Vet inte om det är migrän eller nåt. Kan inte skriva så mycket idag, får bara mer ont i huvudet då.

Men jag har en god nyhet och det är att idag fick vi nyckeln till vår nya lägenhet. Får börja flytta in när vi vill. Men tyvärr så kan vi inte det för vi har två månaders uppsägningstid här vi bor nu. Då får vi bara vänta till November med att bada bastu. Det är ju inte länge fram till det, och dessutom inte länge till jag flyttar tillbaka till Kumla. Flyttar till kumla omkring den 12, 13,15 november. Kommer bli tufft och lämna Jacob min älskling och alla andra vänner jag har här. Sånt är livet ibland. 
Nu börjar bartenderskolan premiär, måste bara se på det. Verkar grymt bra!  Men ni får ha en fin kväll.

God natt!


Vi tömmer lager på intersport i Alta! KOM och handla;) Massa fina tillbud!

I cant belive it!

God kväll bloggen! Ja det värsta ha skedd i valet igår. SD kom in i riksdagen. Snart blir jag väl tvungen att packa ihop mina saker och bli hemskickad till afrika av Jimmie Åkesson. För mig gör det inget, men det finns för dem som gör.

Annars har dagen vart  helt underbart. Idag fick jag sova ut, började inte jobba förns klockan 15 idag. Blev ingen träning idag, har en väldigt ångest över det. Men imorgon blir det träning så det skriker om det. Ska börja med lätt uppvärming på löpebandet i ca 10 minuter. Sen blir det tungt med Biceps, Triceps och mage.

Måste bara berätta att jag är så spänd på när FHM tidningen kommer ut i Oktober. Om jag är med i den.
Få tänka på vad pappa brukar säga att jag är så optimistiskt hela tiden. Jag får ta det som det kommer. Men jag kanske är som många andra Ivrig. Man vill nåt så mycket att allt blir positivt. Men han har rätt.  Det är tusen andra vackra tjejer som deltar också.
Hursomhelst vi får vänta och se. Finns många andra möjligheter. DONT GIVE UP!

God Natt folkens!







Söndag bara fotboll!

God eftermiddag! Det var inte längesedan vaknade upp från min djumpa sömn. Idag är det fotboll som gäller. Mitt lag har match just nu, så därför är det väldigt stressigt just nu. Måste ju se våran sista match. Jag spelar inte för jag har jobbat inatt. Men hoppas vi vinner. Efter våran match är det bara att ta bilden mot Jacobs match klockan 16. De ska spela mot Fredrikstad, också en viktig match. Min dag blir att bänkvärma hela dagen.
Men ikväll blir det mjukare bänkvärme, för då ska vi nämligen sitta hemma hos ett annat par och käka tacos, spela spel och se på film. Slänger i mig två mackor med gravadlax och sticker och ser på våran match.
Ha en fin söndag!


Jag och Jacob på hans födelsedag!


Räksallad med gravadlax....väldigt gott! try it!




Miss my Friends!!



Hej bloggen!
Idag har det vart fullt fart på Skoringen. Massa människor som ska ha höstens nya stövlar.

Men det är skönt att vara hemma nu. Sitter här och dricker en smootie som jag har lagat. Kollar igenom alla mina bilder på datorn och kom och tänka på mina vänner hemma i Örebro. Saknar er så mycket.

Inatt blir det jobb igen, så nu blir det att lägga sig och sova en timme eller två.
Ha en bra helg allesammans!

Helgens Danslåt :
Gyptian – Hold You


Vill ha mina magruter!

God kväll bloggen! Idag har jag vart på jobbet från 10-20. När jag kom hem blev det mys. Köpte grillade kyckligklubbor och grönsaker och var sin liten coola. Nu sitter vi framför tvn och kollar på en film.
Det ser inte så ljust ut för mina magrutor, idag har jag druckit cola tagit lite godis från jobbet som de hade på bordet. Får ju inte äta sånt. Köpte mig en påse (Nötti Frutti) så nu sitter jag och mular i mig det. Det är en påse med nyttiga Cashew,Peanötter, papaya och russin. Perfekt för att få bort sötsuget och samtidigt få i sig enegri.

Nu ska jag hoppa ner i den lilla soffan och trängas med Jacob. Han ligger över hela soffan nu och gottar sig. Men nu kommer jag och ska trängas. Ha en bra kväll gott folk.
PS, Ge en okänd ett smil så får du ett smil tillbaka.




Dugnad!

God kväll! Idag har jag jobbat på intesport som vanligt. Efter jobbet var det dugnad. Dugnad betyder att vi på fotbollsaget arbetar för att få in pengar till laget. Och denna dugnad handlar om att vi ska slänga dekk i container. Först lossar man på felgarna sen pressar man däcken i en maskin och sedan slänger man däcken i en container. Det var så himla jobbigt, vi höll på i två timmar. Direkt efter det var det fotbollsträning, så ni kan förstå hur trött jag är nu. Igår glömde jag nämna att Jacob är med på alla plakater för Alta IF matchen på söndag. Har hängt upp en bild inne på vår matrum på intersport.
Dags att sova, upp tidigt imorgon och jobba från klockan 10-20 på kvällen.  God natt peoples!




Fotboll player!

Lång dag!

God kväll bloggen. Blir väldigt sena bloggar denna vecka. Idag har det varit en lång dag. Klockan 07.00 stod jag  upp. Klockan 08.00 blev jag hämtad av Örjan min butikschef på intersport. Som jag nämnde igår så var jag på hans spinningpass i morse. Det var 60 minuters pass, och det var jobbigt som bara den. Hela dagen har jag gått och varit helt slut efter det. Dessutom har jag jobbat från 10 till 20 idag. När jag kom hem blev det skönhetsbehandling i badrummet, fiksade ögonbrynen, målade nagalarna, ja allt som en tjej kan göra.
Nu sitter jag och Jacob och kollar på fotboll på tv. Real madrid och Ajax. Längtar till imorgon, för då är det en ny dag. Efter matchen ska jag sova. Där tog matchen slut 2-0 till Real madrid.
God natt



Mineralpuder ger bäst resultat!

Ingen vanlig dag!

God kväll bloggen! Idag har det vart fullt fart. Började jobba klockan tio som vanligt. Idag har jag jobbat på intersport. Fick montera skermar och stötta på cyckeln det första jag gjorde när jag kom på morgonen. Efter jobbet var vi och kikade på en ny lägenhet. Den var helt ok. Lite mindre toalett och ett mindre kök. Men annars var det lite större än vad vi har nu. Fräsht vardagsrum och sovrum med heltäckningsmatta.
Dessutom fanns det  en liten bastu. Hur coolt som helst. När vi kom hem blev det tacos med film och mys. Nu ska jag snart hoppa i säng och sova. Ska försöka komma upp tidigt och hinna med ett spinning pass vid klockan halv nio. Min chef på Intersort har blivit spinning instruktör, därför måste jag ju gå på hans pass. Får nog se hur mina nerver jobbar imorgon bitti.
God natt!


Monterar stötte;)


Snart färdig!

Ny lägenhet??

God kväll people! Hoppas eran dag har varit bra. Min dag började väldigt dårligt i morse. Jag var vaknade på fel sida. Allt var fel. Allt jag ville ha i morse var en bil. Jag är så trött på att gå eller cyckla varjedag. Men det är väl bara att bita ihop nu de sista månaderna. Ringde upp ett gammalt par som jag pratade med för ett par veckor sedan. De skulle putsa upp och sedan hyra ut en lite lägenhet som ligger nära stan. Men de hörde aldrig av sig. Men idag ringde jag upp dem. De var precis färdiga med allt sa de, vilken tur att jag ringde va!?. Så imorgon ska vi gå och titta på den. Hoppas verkligen den är fin, för då blir det nära till allt. 5 min till stan bara.
Idag så har jag dessutom skickat mina uppgifter och bilderna till FHM tävligen. Imorgon får jag besked om jag kom med. Håll tummarna.
Här får ni se bilderna jag skickade till FHM!
Nu är det dags för att sova. God natt!




Musik make you feel good!

God Söndag! Idag har jag sovit ganska länge på grund av att jag jobbade igår natt. När jag vakande i morse var det vackert väder ute. Jag tog en lång frukost, som idag blev lunch. Torsk med pasta. Drack två koppar kaffe och käkade lite chilinötter. Nu lyssnar jag på musik på spotify, gud vad musik kan ge energi ibland. Jag dansar sönder här borta. Sminket är nu på och snart är det dags att röra sig mot fotbollsmatchen som Jacob ska spela nu klockan 18. Idag är det revanch, hoppas verkligen att alta kan ta dem idag. Ikväll blir det mys, mys och mys. Vi ska bara se på film och slappa av. Hoppas ni med får en fin söndags kväll!


Photo day!

God dag! Är nu bara hemma, ska snart ta en powernap. Inatt blir det jobb på Hanssjenke.
På förmiddagen idag så har jag tagit lite bilder igen, sedan valde vi de fyra bästa. Nu ska han sitta hela kvällen och redigera dem. Imorgon skickar jag in bilderna till tävlingen och hoppas på det bästa. Ni håller väl tummarna!
Idag skiner solen som bara den här i alta. Varmt och skönt är det. Jag är tråkig idag, men det är för jag är trött.
Hoppas ni får en fin fredagkväll allesammans.


Fotografens favoritbild!

Tankarna är på Tanzania

Hej! Idag har det vart en helt vanlig dag igen. Blev väckt av en kyss av min finaste pojkvän. Körde ett pass situps och benböj här hemma. Sedan drog jag och jobba på Intersport, jobbade till 20.00 sen drog jag till gymmet och tränade lite. Idag blev det 30 min på löpeband, axlar och mage. När jag kom hem blev det lax med pasta. Nu är jag helt slut, vill bara sova. Imorgon blir det mer bilder till FHM tävligen, ska se till att få riktigt bra bilder imorgon så att jag kan skicka in dem nångång.
På jobbet idag, var mina tankar bara på resan till Tanzania.
Jag längtar så himla mycket. Nu ska jag hoppa i säng och drömma om allt.

God natt!


Väldigt trött ikväll!

Det har vart en lång dag. Stod upp klockan 07.30 för och sminka mig och fiksade mig till fototagningen vid 10.00.
Fototagningen gick väldigt bra vi var ute och inne. Ute var det kallt så det blev lite stela bilder.
Det blev inte så många bra bilder som skulle passa  som framsida i en tidning. Så vi ska ta flera bilder på fredag.
Annars har jag bara jobbat på skoringen idag, slutade klockan 20.00. När jag kom hem tränade jag lite eget här hemma. Jag tränade mage och rumpa.
Nu sitter jag och kollar igenom bilderna om vilka som blev bäst, en bild var riktigt fin. Ska lägga upp den så ni får se. Nu kom en riktig gäsp, är nog dags att sova.  Hoppas ni haft en bra dag idag, Imorgon får ni en ny dag!

God natt!


Mer svenskar till alta!

God kväll!  Vilken dag, helt tomt i butikerna och inga folk som handlar. Tror nämligen att alla sparar till juletiden. Katastrof. Längtar till på torsdag då har vi lager tömmning på intersport. Då blir det kanske lite mer folk.

Det är bara mer och mer svenkar som kommer till alta. Två stycken svenskar kom igår som ska jobba här en stund. Min pojkväns lillasyster ska komma ner snart och jobba. Och flera svenskar kommer det. Vi unga svenskar älskar norge.
Imorgon blir det fototagning. Klockan 07.00 måste jag kliva upp och sminka mig och fixa håret. Därför måste jag lägga mig tidigt idag. Ni får kanske se bilderna imorgon, om de blir bra. Nu ska jag hoppa i säng. God natt!


Tisdag!

God Dag! Snart är det jobb, börjar klockan 14. Ska först försöka hinna gå lite på city och se om jag hittar ett par röda sexiga underkläder som jag tänkte ha på min nästa fotosenssion. Har en kompis som pluggar till fotograf, så jag bad han ta lite bilder på mig. Ska nämligen vara med i en tävling för FHM. Tyckte det skulle vara kul att vara med. Tävligen går ut på att hitta den snyggaste försida till tidningen FHM 2011. Det jag ska göra är att ta sexiga bilder i underkläder eller bikini och sedan senda in dem, sen får man hoppas. Man kan vinna 10 laks, och det vill jag verkligen göra. Ni kanske vill vara med och tävla? Gå då in på länken. Det är nog hundratals vackra tjejer som tävlar men det är kul med utmaning ibland.
Ska försöka att knalla iväg nu.  Men ha en fin dag!

http://fhm.no


What a day!

Hej alla glada. Idag kommer mitt inlägg ganska sent. Men det fick bli så, eftersom jag hade många nära och kära att prata med idag tillexempel På MSN, FACEBOOK och SKYPE. Är så glad att det finns alla dessa möjligheter. Pratade nyss med syrran på skype och det var så underbart att höra henns röst. Hon hade köpt sig en IPhone 4. JA! den alla vill ha, JAG vill ha den. Hon var väldigt nöjd iallafall.

Idag har dagen varit väldigt bra, fick min försenade mens. Var lite rädd att jag hade blivit på smällen. Men det var jag inte. Var tillbaka på Intersport idag, ska jobba där nu ganska mycket igen. Älskar att jobba där, har världens roligaste chef där. Jag trivs väldigt bra på alla mina arbetställen ska jag säga er.
Var inne en stund på skoringen för tjejerna där bad mig komma dit och sätta ut råttfeller över hela vårt lager i källaren för de hade sett en mus springa omkring där. Ni skulle ha sett deras ögon, de var stora som golfbollar av skräck. De ville absolut inte gå ner. Jag bara skrattade. Rädd för en liten mus är jag inte.
Men det gick bra till slut.
Känner att jag börjar bli sliten i handen, har skrivit i många timmar nu. Ska nog hoppa i säng.
Men kul att ni finns. Sov gott!



5e September

God kväll! Det var den söndagen. Sitter här med min kompis Niklas vi ska kolla på en film som heter (RockenRolla). Vi har nyss ätit god mat som jag lagade och rakat hans skalle.
Idag har jag sovit länge, städat lite och vart på gymmet. Tränat Ben, mage och rygg. Men nu måste jag vara social med Niklas och hänga med i filmen. God kväll på er!


Fri helg!

Kom nyss hem från jobbet och nu har jag en ledig helg bara för mig själv. Jag ska bara njuta och tänka på mig själv. Ikväll blir det ölfset hemma hos en kompis. Han har 7 liter öl hemma som han har fått. Det blir en nykter helg för mig för jag dricker inte öl. Ska snart iväg och handla lite god mat till helgen, sedan tillbaka hem och hitta nåt och ha på mig till ikväll. Ni får ha en super fin lördagskväll.




Jag får 5o procent på hans steike;)


Längtar till Tanzania. Denna bild är tagen i Zanibar!

Babys Dag idag!

Idag vaknade jag upp lite tidigare. Gjorde iordning en dubbelmacka och kokade kaffe till Jacob. Jag Överraskade honom när han kom från jobbet med presenter på bordet och levande ljus. Han blev väldigt glad.
Kom nyss hem från jobbet och vi ska snart gå och fira han på en resturang som heter Hans Steike. När man fyller år får man gratis mat där, annars är det svindyrt. Får hoppas jag får rabatt eftersom jag jobbar åt samma ägare på Hans Sjenke. Det lär jag ju få, annars får det bli ett salladsblad och ett glas vatten. Efter middagen blir det bio, vi ska se  ( SALT) med snygga Angelina Jolie. Där har jag en gratis biljett. Bra va!. Nu ska jag hitta nåt och ha på mig ikväll. Ha en fin kväll!



Glömde köpa presentpapper så det blev påsar istället.


Han fick en digitalram, DVD och en Lacost parfyme av mig


Här är födelsedagsbarnet...


och lilla mig.


Imorgon fyller älsklingen!

God kväll! Kom nyss hem från fotbollstränningen. Kändes på benen att jag inte har tränat fotboll på hela veckan.
Jag var seg som bara den. Men gjorde ialfall ett mål. Längtar till imorgon för då fyller min baby år. Kanske ska ordna en riktig stor frukostbuffe tills han kommer hem imorgon bitti. Hoppas han inte läser det här nu, det förstör ju allt då. Jag ska inte avslöja vad jag har köpt iallfall, det får ni se imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan packa in ett litet packet. God natt!



Jag och baby på safari i Serengeti i 2007

Filmklipp på youtube!

Hemma! Kom hem från en stund sedan. Har vart och ätit på PeppesPizza med Marita. Det var väldigt mysigt.
Ska idag komma i säng lite tidigare än alla andra dagar, när jag var uppe allt för sent. Men först vill jag lägga upp ett videoklipp på mig. Jag vet inte riktigt hur man gör det men kommer nog bara lägga upp länken. Det är ett väldigt roligt klipp när jag är full. Ni får ha era åsikter men drack lite för mycket den kvällen. Men jag hade väldigt kul innan. Ska börja röra mig till sängen nu. God natt!

http://www.youtube.com/watch?v=oPX9exrHKwQ


1 september jippi!

Skönt att tiden går fort. Redan September. Det ser bra ut. Ska snart iväg och jobba börjar klockan 12. Idag jobbar jag fyra timmar på Intersport och fyra timmar på Skoringen. Ikväll drar jag iväg till gymmet och köra ben, rygg och mage.

Jag tänkte precis ta och äta lite kycklig, pasta och sallad till lunch. Men sen ser jag att en snigel i salladshuvudet. Fy vad äckligt. Ska nu ut och slänga ut den där innan det blir fler av dom. Ha det bra!



Detta kunde bli min lunch idag;)





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!