Work again!

Då sitter man här och laddar upp inför 8 timmarars arbete framför mig. Jag har druckit kaffe och istället för
att äta gröt och bröd så blir det kycklingsallad som jag gjode igår. Känns bättre att äta lunch när man börjar redan vid klockan 12. Idag ska jag sälja massa skor till kunderna. Nu ska jag borsta tänderna och cyckla iväg.


ha en fin dag!

!

Ledig dag!

Idag fick jag en ledig dag från intersport. Sov till  klockan tolv, ätit vofflor och druckit kaffe. Snart bär det av till gymmet. Idag ska det verkligen vara en Erica dag, där jag kan göra vad jag vill, bara tänka på mig själv. Bara lite iallafall. Man behöver sådana dagar ibland. Först ska jag ornda med hundra miljoner kläderna som behöver tvättas. Det blir väldigt mycket tvätt när man bor fyra stycken. Efter gymmet blir det lite planering till Tanzania resan. Kolla efter en ny höstjacka på nätet som ska vara varm och snygg=). Bor ju långt uppe i det kallaste nord norge och jag går eller cycklar varjedag till jobbet.

Igår på fotbollsträningen så sa några att jag var med i tidningen. Efter träningen cycklade snabbt till närmaste matbutik och köpte tidningen (Alta posten) och där såg jag mig. Det handlade om Drömmeferien. Vad du skulle göra på din drömsemester. Jag svarade självklart att min drömmsemester var att resa hem till Tanzania.


Lunchrast!

Sitter nu på jobbets dator och har 30 minuters lunchrast. Har precis ætit en stor køtbulle med spagetti. Mærker ni att det blir norska bokstæver nær jag skriver. Hoppas ni førstår. Jag ær vældigt glad just nu, før imorgon har jag en ledig dag. Intersport hade før mycket personal før en anledning, så jag tog fri en dag. Ska ju ændå jobba skiter ur mig i helgen.

Nu har jag bara 5 minuter av rasten ska kila ivæg och sætta igång och jobba.

ta hand om er!


Sådär, då var solen här=)

Då var solen här. Hela helgen har det vart varmt, och det ser ut som att värmen kommer att hålla i sig hela veckan. Helgen har varit i fullfart med fest, sol och bad. Igår så var jag, jacob, Emma och Sebbastian på världens bästa film med Leonardo (inception). Värd att se. Nu ska jag göra en lite makeover på syrran. Sen blir det att laga mat, tvätta och gå till jobbet.

Ha det fint!



Jobba snart igen!

Nu är klockan 19.58 och har nyss vaknat upp från en timmes snooze. Ska snart iväg och jobba som bartender. Denna helg blir det bara attt jobba en natt, men imorgon natt är jag ledig. Nu väntar jag på att spagettin ska koka upp så jag kan få i mig lite mat innan jag ska åka iväg. Igår när jag var och shoppade med syrran så blev det en jättefin kläning från H&M. Tänkte ha på mig den imorgon=). Sen idag när jag svängde förbi att hälsa på syrran på jobbet, så blev det en grön skjorta. Galet fin var den;) Ni ska få se, men nu måste jag springa och äta sen ta taxi till jobbet. Det är jättekallt ute idag ca 5 grader och blåsigt.

Ha en bra fredagkväll




Regn Regn!

God morgon, idag blev det att sova lite längre. Vaknade av världens huvudvärk och var tvunget att sätta på kaffet. Kaffe är min medicin för huvudvärk på morgonen. När jag tittar ut genom fönstret så är ösar det ner regn. Ta mig härifrån det är rena hösten här. Väntar nu på laxen som ligger i ungnen och sedan ska jag sminka mig och dra en sväng på city. Idag blir det att kolla efter nya lakan på kid eller en ny klänning som jag ska ha på mig i helgen.

ha en fin dag!


RÖSTA!



http://www.nelly.com/designyourshoe/
 
Är jag Nellys nästa skodesign?
http://designyourshoe.nelly.com/images/bloggaflyer.jpg
Min designade sko på NELLY.COM



Är du Nellys nästa skodesigner?
http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=4Yqv30bn4vtHsedbRA5eMD5SeMSy1uDtGtd8s5kjoSoWuIvBGofS#shoeGallery
http://designyourshoe.nelly.com/media/4Yqv30bn4vtHsedbRA5eMD5SeMSy1uDtGtd8s5kjoSoWuIvBGofS.jpg
Mina designade sko på NELLY.COM
http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=4Yqv30bn4vtHsedbRA5eMD5SeMSy1uDtGtd8s5kjoSoWuIvBGofS#shoeGallery 
Är jag Nellys nästa

Som de vita gör;)

Idag har det vart en väldigt kall dag med lite sol.
Jag jobbade mina åtta timmar på Skoringen och sedan drog jag och två kompisar till
solariumet, jag fick mer bränna än dem;). Ni kanske tycker jag är konstig att jag solar solrarium fast jag redan är brun.
men det är det ända sättet att få lite bränna här i alta;)

Nu är det dags att lägga sig och sova. Imorgon blir det kanske lite shopping med syrran innan jobbet. Men först ska jag bjuda på en bild som min fotograf tog på mig på semestern i Sverige. You are the PhotoKing Anders;)

Natta!

 AV ANDERS


Tjafs Tjafs!

Det går verkligen inte att komma överens med syrran, hon har nu bott här i tre veckor och det har inte gott en dag utan att man har bråkat om nånting. Hur ska vi komma överens, jag orkar inte mer. Mår så dåligt av det. Vill bara vara glad. Från och med nu, idag ska jag bara vara glad;)

Annars har det varit en underbar dag. Har jobbat på skoringen, tränat och "njutit" av en romantiskt  film på bio (The last song). Det ända man gjorde var att smygtitta på grannen som satt brevid och såg efter om också hon grät. Det var lite jobbigt faktiskt, man fick försöka hålla igen tårarna så inte hela sminket försvann. Men det skönt med sådana filmer ibland;)

Ha det bra!

Längtar!

Idag fick jag ett sånt lust att bara resa till Afrika, det är bara fem månader kvar bara tills jag ska åka iväg. 
En kompis till mig som jag jobbar med på intersport ska med och det ska bli helt underbart. Tänk er, tre månader ska vi vara i Tanzania. Jag ska äntligen bygga hus till min mor och hon ska träffa sitt fadder barn.
Låt tiden gå fortare....

Nu ska jag dricka ett glas vin sedan gå och lägga mig och drömma om Tanzania;)


Utvilad!

Då var det måndag igen och man är utvilad efter en hård helg med hård arbete bakom baren. Lyckades chamera en man, och fick en norsk hundralapp, som jag sedan stoppade ned i bhn;) mina andra arbetskamraterna gick hem med 160 kr norska på löradagen medans jag gick
hem med 260kr. Efteratt ha kommit hem vid halv fem på söndag morgon, blev söndagen en vilodag som vanligt.
I norge har man allt stängt på söndagar. På sönagar är att "göra vad du vill dagen" Jag sov ganksa länge, såg på en rolig svensk film som hette (Sommaren med Göra) Väldigt rolig svensk film. Jag lagade mat, tvättade och sedan blev det lite intervallträning på fotbollsplanen och den slutade med att jag och min vän Niklas fick vara med ett gäng grabbar och lirade fotboll.
Mitt lag förlorade, men jag gjorde två mål;). När jag kom hem på kvällen vid 22.30 blev kvällen avslutad med en film med (Mel Gibson EDGEofDARKNESS). Nu sitter jag jag och dricker kaffe och äter en morot. Snart bär det av till jobbet.

Ha det fint...

Då var solen här!

När jag cycklade hem från jobbet idag så var det fullsat i alla uteserveringar i alta.  Människorna satt med sina drinkar i handen och såg glada och nöjda ut över att solen äntligen var här. Det ser ut som att det kommer att bli fullfart ute på "byen" cityn ikväll.
Man kanske kommer att få laga många exotiska drinkar ikväll;)
Har nyss vaknat från min tupplur, jag ska säga dig att den var riktigt skön. Var ganska trött och sliten på jobbet dag. Knappt sovit tre timmar inatt och man känner att ögonen är torra som sten. Men med mycket caffelatte och Iriscoffie kräm så är man igång. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart börja röra på mig till nattjobbet.

Trevlig helg!


Kockan är 04.20

God morgon, nu har jag och syrran kommit hem från jobbet. Idag var det väldigt lite folk ute, men tiden gick fort ändå. Det var väldigt många roliga männsikor. En gubbe bjöd mig på en samisk bröllop och lämnade ett brev med vilka dagar och hans telefonnummer, ska nog ringa han imorgon;). Man gick hem med lite driks idag iallfall, alltid lika kul att få dricksen i handen;). Nu är det dags att duscha och hoppa i säng. Imorgon ska man upp klockan 09.00 och börja klockan 11.00 igen. Sussa gott!!


Syrran är väldigt trött=)

Gör mig fin till gubbarna inatt;)

Då var det dags för nattjobb. Har sovit mina 45 minuter, sminkat mig och dricker nu lite kaffe för att bli extremt pigg. Jag hoppas jag får servera mycket drinkar så tiden går fortare. När ni andra sover eller festar, så tjänar jag pengar;)

God Natt/Festa lungt


Fredag igen;)

Veckor dagarna bara rullar på, men det väntar en lång helg. Idag blir det först att jobba på skoringen och sedan nattjobb på Hanssjenke. Jag hoppas det blir mycket folk ute idag, alltid trevligt med lite mer i dricks;)
Om jag fick önska mig en dag, skulle det vara att få vara med pojken denna helg. Saknar att bara vara med han. Båda jobbar så mycket att vi hinner knappt träffa varandra.Vi hinner inte vara ensama heller just nu, för vi har besök av min kära lilla syster och hennes pojkvänn=) Men det är helt underbart, vi burkar annars aldrig ha besök här i vår lilla lägenhet. Har sett till att ordna lite sommar jobb åt dem, så det blir lite lediga sekunder eller jag menar stunder;) 

Här har det legat gott nu i två veckor,Emma och Sebbe;)


Alta!

Sitter här vid datorn och käkar frukost. Tänkte ta en joggingtur senare, men vädret är inte alltid lockande. Här kan varierah tusen gånger per dag. När man vaknar så är det kanon väder sen när man sitter och äter frukost och funderar på att jogga då blir vädret helt monligt=(. Men för er som inte vet vart alta ligger så ligger det längst upp i Nord Norge, nästan vid NordKap=)
Som sagt har nu bott här i ett år, bara jobbat och sparat pengar. Jobbar på Intersport, Skoringen och som Bartender;) Har fått mycket erfarenhet på bara ett år. Alta is the shit, om man verkligen bara vill jobba och spara pengar. För det finns inte så mycket annat man kan göra här;) Inte som Oslo precis=). Nu ska jag ta mig lite kaffe och sedan ut och röra på sig lite!  Ha det gott!


Vid den röda pricken, Där finns jag;)


Bloggpremiär-Häng med på ressan;)

Då var det dags att börja blogga, det börjar närma sig December och resan till Tanzania. Där min mor väntar! Har nu bott och jobbat stenhårt för att få ihop mina summor. Drömmen är att få ihop så mycket jag kan, för att kunna bygga ett rimligare hus till henne och en liten flicka som heter Keisha. Häng med på ressan;)

Lite av mammas hus, här ska det slaktas en kycklig;)
Här lagas det mat=)


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!