Dag 20

Nu har vi vart här i 20 dagar. Otroligt vad tiden går fort. Det firar vi med lite godis och cocacola.
Idag gick jag upp klockan 7.30 som vanligt. Planen var idag att vi skulle åka till mbagala city och sitta inne på internet cafe. Vi åkte in vid klockan 9.00 med en barabara buss. Trafiken var vid den här tiden helt ok. När vi kom fram letade vi på ett internet cafe. Och den här internetcafe var ju som ett bastu. KOKVARMT, svetten bara rann ner på oss. Vi orkade bara sitta i en timme sedan var det nog. Hungriga hann vi va också, åt inte nån speciell bra fukost , bara gröt. Eftersom vi använde  oss av våra egna datorer och nät blev det inte så dyrt.
När vi gick ut av internetcafet kändes det som att det nästan var kallt ute. kan ni då tänka er hur varmt det var.

Våra magar kurrade av hunger och vi köpte oss Sambussa med potatis i. Medans vi satt och käkade väntade vi på att Dennis ( Byggaren) skulle möta upp oss. Vi hade lite saker att prata om inför STEP 2 i bygget. Idag skulle han ordna det CONCREATE och imorgon bygga klart GRUNDEN MED CEMENT ( GJUTNING). Sedan ska han börja med steg 2 som innehåller.
INNERVÄGGAR, YTTERVÄGGAR OCH TAKET.

Vi tog oss satte oss vid ett lungt ställe och diskuterade om bygget. Sedan tog vi in oss till stan som ligger en bit undan. Tar cirka 20 minuter med taxi allt beror på trafiken. När vi hade ordnat allt på stan så tog vi taxi hem igen mot mbagala. Strömmen hade inte kommit tillbaka och hade inte vart på under hela dagen. Istället för att vara uppe i vårt rum så satte vi oss nede i våra stolar om vi brukar göra och lekte med hundarna. Vi kallar hundarna Shimba och Thembo. Hundarna ägs av hon som vi hyr stället av. Hon har fyra hundar. De två andra är inlåstna och släpps inte förns på kvällen. Vakthundar typ. Jag och Tonje har köpt hundmat sedan dag 1 vi kom hit. De var fruktansvärt magra. Jag klarar fan inte av att se djur magra att man ser revbenen. Maten de får är gröt och vatten. USCH.
Men idag, nu har hundarna fått mer energi och är pigga och glada. Precis som hundar ska vara.


Nu längtar jag till imorgon då börjar Dennis med väggarna å huset förhoppningsvis.

OM ni vill kan ni checka in Tonjes roliga blogg också<3

( Tbiversen.blogg.no )

God natt!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0