Dag 16

Dag 16

SKOLUNIFORM TILL KEISHA

Hej hej!! Nu ligger vi här i mörkret igen. Men nu känns det inte lika jobbigt som det var första gången. Vi har börjat anpassa oss för detta mörker ibland. Antingen så har vi ström men inget vatten eller vatten men ingen ström. Det är ok, men när ingen av dem fungerar så blir det jobbigt. Då kan man inte göra något annat än att gå och lägga sig. För internet har man ju inte. Eller så kan man käka något gott. Just ligger vi och äter av den goda ananasen vi fick av morsan tidigare idag. Annars så har vi spenderat hela dagen med att fixa internet för tredje gången. Den här gången hade vi med oss våra egna datorer så att de kunde fixa och installera ordentligt. Till slut lyckades de fixa internet uppkoppling på båda våra datorer. Men efter det att vi kom hem igen så kunde vi inte koppla till fast vi hade bra signal till internet.

Nu ligger vi här igen utan internet. Alla där hemma undrar verkligen hur vi har det här borta. Det är så frustrerande men vi kan inte göra något åt saken. Men vi ska verkligen göra allt för att få internet.

Det positiva är att vi har varandra. En annan positiv sak är att idag har vi ordnat skoluniform till lilla Keisha. Det var inte alla dyrt. Dessutom köpte vi skor, väska penna och anteckningsblock. Hon är väldigt glad för att börja skolan igen. Sedan har jag idag handlat in bananer som mamma önskade att laga till i morgon. Ser fram emot det för mamma banangryta smakar väldigt gott.

Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0