31/maj

Hej hej!

Idag vaknade jag av att fåglarna sjöng som aldrig förr. Solen var högst upp i himmlen och alla var pigga och glada. Eller ja, nästan alla. Jag har blivit skjukt trött nuförtiden, kanske är det så att jag längtar hem till Syrran och pappa och mina vänner, borta i Sverige.
 Idag hörde jag att det var 30 grader i Örebrotrakterna, hoppas vädret håller i sig tills jag kommer. Nu ska jag bara jobba mina sista arbetsdagar och ge gärnet. Börjar klockan 13.30 imorgon och jobbar till 20. Min chef ville ha ett samtal med mig imorgon innan jag börja jobbet. OOOpss, Jag hoppas jag inte har gjort något fel...får se vad hon säger imorgon. Håll tummarna att det bara är positivt=)


Nu ska jag krypa ner och kolla på Sons of Anarchy....
God Natt<3


Get the look by H&M.....Topp 49.50kr Jeans shorts 249kr

4 hours work

God kväll

Idag har man inte gjort mycket än att jobba mina 4 timmar på H&M. Det blev effektiva 4 timmar. Efter klockan 18 rinner klockan iväg och man ska hinna göra allt innan stänging. Idag ville vissa människor att vi inte skulle åka få hem. Jag hade en kö på 5 personer exakt klockan 20.
Men det är skönt att bli färdig till slut. När man väl kommer hem känns det som 8 timmar arbete, man slänger sig i soffan direkt. Som vanligt avslutade vi kvällen med Paradise Hotel Norge. Just nu är det final veckan och det är så sjukt spännade. Jag hoppas Kim och Heidi vinner.


Nyankommet till vår butik....

Jättesöt och enkel sommar klänning, finns i andra färger..



Sommarens strandväska ......



 Idag valde jag att bära rött på läpparna...För att det är så himla snyggt!


Nu ska jag lägga mig och kolla på sista avsnitten av Desperate housewives som jag nu hittat på nätet. Åhh det är så underbart kul att få kunna se det. JAG VILL ATT DET ALDRIG TAR SLUT;)

En hälsning till Emma, Sebastian och Aisha. Idag har jag försökt ringt ena gubben om lägenhet. Han är just nu på semester och jag får ringa när han kommer hem igen. Jag ska på Torsdag på jobbet höra med Ivan om han har fått tag i något. Jag hör med folk varjedag. >Hoppas det nappar snart;)
Ta han om er!

God Natt!

Min söndag!

Hej hej!

Idag är man på benen igen. Igår fick man vara hemma från jobbet eftersom jag inte mådde bra. Huvudvärk och magbesvär, det känns bra att vara frisk idag.
Min dag har börjat med att se en fotbollsmatch. Johanna spelde hemma mot Våränga. Resultatet blev inte alls som vi ville. De förlorade med 5-2.  Laget leder ju serien så det talar ju för sig själv.
Johanna gjorde en bra match;).


Just nu sitter vi bara och väntar in nästa match som Jacob ska spela på hemma plan. Kommer inte ihåg vad bortalaget hette. Men jag hoppas att Alta får spelar sitt bästa fotbollspel. De kan ju om de vill.
Jag ska sitta som en stolt flickvän och fan i dagens match;) LYCKA TILL ALTA!





Ikväll blir det bara mys i vår stuga och ladda inför en ny arbetsvecka.
Ha en fortsatt fin dag! KRAM

Fredag igen=)

Hej hej!
Idag blev det ett väldigt sent inlägg. Jag kom nyss hem från bion. Jag och Jacob har sett HANGOVER 2 premiären. Herregud vad bra den var. Jag tror att jag inte har skrattat så mycket på länge i en biograf.
Det är en film ni bara måste se.

Idag har det bara vart en helt vanlig fredag. Lungt på jobbet och lungt hemma. Ingen sol ingen värme.
Ikväll när jag kom hem nu fick jag höra av Johanna om skottlossningen i Örebro. Det var ingen vilken man som helst. Både Jacob och Johanna kände till honom.
Nu ska det börja skjutas folk i Örebro också. Herregud vad ska vi ta oss till.

God natt<3
Ta en dag i taget.....
Den här Fredag ser du inte eller upplever du aldrig igen.....

3 grader i alta!

Wohoww vilken sommar vi har här. Igår var det strålande sol och varmt och idag är det bara grått och kallt.
Jag vill kunna gå i short och linnen.
Hur som helst min dag på jobbet har gått väldigt bra idag. Just nu sitter vi alla och äter mat tilsammans. Idag har Johanna lagat fajtitas. Tack för det, smakade väldigt bra. Nu ska jag prata med syrran på skype.
Iågr skulle jag gå mina 3o minuter till ett ställe, men när jag väl kom fram så var butiken stängt. Jag hade gått helt i onödan men bra träning tackar man ja till. För mig blev det 1 timmes walking;)
Det fanns inte mycket att se än bara träd, hus och bilar så jag hade kul med kameran istället;)


Inga krafter

God kväll!
Idag är är jag helt slut. Men jag är nöjd med dagens arbetspass. Nu är det inte många dagar kvar till jag reser hem till mitt kära hem i kumla. Jag ska jobba stenhårt de sista dagarna. Orsaken till att jag är lite dyster är att jag inte har lyckats få tag i boende här i alta till syrran, Sebastian och Aisha som vill komma upp och jobba här i sommar. Jag önksar att jag hade en större lägenhet så de kunde få bo hos mig.
Jag vet att alta är en bra plats för dem att jobba och skaffa erfarenhet. Det är i alta jag har fått min arbetserfarenhet.
Hoppas de förstår att jag gör allt jag kan....

Efter dagens jobb gick jag hem och lagade dagens mat. Blev ingen träning på grund av att jag har ont i magen och sliten. Men iallafall jag lagade jättegod mat. Torsk i file i ugn. Alltid kul att prova något nytt i köket.

Vill ni ha receptet??? Enkelt och gott.
Tina fryst spenat
Tina torsken
Hacka purjolök
Hacka gräslök
Salta, svartpeppra, citronpeppar
Häll i en klick creme fräsh (te sked)

Smeta spinaten på en bit folie. Ha i torsken och purjolöken, gräslöken och kryddorna.
Ungnen ska vara på 225 grader. (sätt på ungen medans du håller på, så den är varm)
Ha i torsken och vänta i 20-25 minuter.
FÄRDIG
Severa med kokt potatis och sallad.
OBS glöm inte salta torsken, som jag gjorde;)

Mer recept hittar ni på Matklubben.se


Syggaste skjortan EVER. Finns i vår butik i Alta.

Nu lockas det bara till en sak  SÄNGEN. God natt. Imorgon är det en ny dag, ny onsdag nya möjligheter.
Vem får en lyckodag, kanske du;)
sweet dreams <3

Vart tog måndag vägen!?

Hej hej!
Idag har det vart fullfart hela dagen. Måndagen bara försvann. Det känns nästan som om man har gått på spedo eller nåt. Efter den goda frukosten med gröt och salami macka drog jag till gymmet. När jag var färdig med träningen tog jag några minuter i bastun. För avkopplingens skull. Idag körde jag tungt BEN. Jag känner fortfarande vikterna i benen. Vid klockan tre var det snabbt att hämta ut garderoben som jag har köpt på JYSK. Väldigt billigt. 480 kr för en garderob. TACK snälla Niklas som körde mig i sin lilla röda bil för att hämta den.
Nu ska jag äntligen få ha mina kläder där man brukar ha dem. Inte i några plast lådor som jag nu haft de flesta kläderna i. Snart blir det dags att inviga den nya garderoben både på utsidan och insidan.

Har nyss avslutat kvällens disk, valt vilka kläder jag ska ha på sig imorgon och öppnat dagens  brev. Idag var det inte vilket brev som helst utan det var mitt H&M kort som har kommit. Nu känner jag mig äntligen som en H&M medlem.
Det kan bli farligt att ha detta kortet;)

Nej bara handla det du behöver....


I like the look!


Nej nu ska jag sluta drömma, Dags att sova. Imorgon är det tirsdag då börjar man klockan 10.00. Ska försöka vakna i god tid för att kunna äta en lugn och god frukost. Till det titta på Godmorgon programmet;)
God natt<3

En bra helg!

Hej hej!
Det har varit en fullfart helg så jag har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn. Som sagt vissa dagar är bättre än andra;). Jag har som vanligt jobbat på älsklingsjobbet H&M och i både fredags och lördags har jobbat som bartender på Hans sjenke. Hela gårdagen blev att sova. När jag vaknade vid 13 tiden så drog jag mot gymmet och tränade. Igår tränade jag i två timmar. Tränade ben, rupma och lite rygg. Sedan var det bara att dra hem och laga mat och sedan hinna med att sova lite innan det var dags för jobb igen.
Oj vilken natt, vilket tryck det var ute igår. Vi hade fullsatt inne på Hans sjenke. Efter stängtiden vid 03.00 så var vi alla helt slut. Någon timme efter stdäningen kom det alla väntar på. kvällens TIPS. Med 300 kr rikare i fickan gick alla hem glada och belåtna;). 280 kr i fredags och 300 kr i lördags. Det blir 580 kr extra i fickan och det kallar jag, En bra helg;)
En annan bra sak som har hänt i veckan är att vi äntligen kom med tidningen om TANZANIA resan.
Artikeln har Tonje skrivit, tjejen som var med mig på resan.
Det blev tre fantastiska sider. Jag är oerhört glad och tacksam attt jag kunde dela med min upplevelse på detta sättet. Jag blev själv väldigt rörd när jag läste den. Tonje är världens bästa skrivare. Kanske nästa journalist;)
Bra jobbat GOMMAN. Här får ni se lite bilder.....

Här ser ni bilden som var på framsidan...=) Mina fötter ser ut som de skulle nå ända ner till kina....



Som ni ser kan ni här se det nya huset på den översta bilden;)


I mittersta bilden kan ni ju se mammas gamla hus....Ser ut som de ska falla när som helst...

(Det bästa jag har gjort i hela mitt liv är att ha fått bygga ett hus till min mamma.
Men mitt hjärta skriker om att få göra mer och kanske få hjälpa fler...)

Ikväll sitter man inte ensam. Nu har Johanna kommit hem från borta matchen som slutade 1-1.
Om en halvtimme ska Jacob spela borta i Trodheim. Hoppas, Hoppas de tar hem segern. Inget är bätttre än en glad pojkvän;).
Jag ska lyssna på radion och höra hur det kommer att gå. Annars blir det en lugn hemma kväll. Hoppas det går en bra film ikväll. Ville gått på Pirates of caribien men jag har ingen ork.
Imorgon börjar en ny vecka, spännnde. Kanske ni svänger förbi H&M i alta och vill handla en as snygg klänning. Sitter som limmet.
Den lilla enkla svarta klänning alla må ha i garderoben.....
Du kanske behöver en ny vårjacka. Nu kostar den gråa och mörkblåa bara 150 kr från 199kr.
Finns också i svart men den är INTE på rea/salg kostar då 199 kr.
kan också passa på att säga att vi nu har rabatt på alla underkläder. Ta 3 betala för 2.
Nytt och sexigt till sommaren;)

Kram på er,  nu ska jag försöka hitta något vettigt att titta på. Vad har den norska kanalen att bjuda på en sådan söndag. Det ända som tycks gå nu är 4 stjärner reser. En matlagninsprogram.
Får se hur kvällen slutar.
Ha det bra

Te,mys och kärlek

God kväll. Dagens afton så sitter man vid soffa hemma i stugan. I två dagar har man nu vart borta men det känns skönt att vara tillbaka.
Medans jag kollar på paradise på tv ska jag snart laga mig kvällsgröt. Jag känner mig lite småhungrig.
Sedan ska jag avsluta dagen med en kopp te.

Idag har det varit kallt som vanligt i alta. När jag kom hem efter jobbet idag hade strömmen gott i halva köket gott. det var inte proppen heller utan det var en säkring i en ledning som hade gott. Vi fick kalla på vår hyresvärd (Gubben och Tanten. De ordnade snabbt att en el man som kom hit och fixade det. Tur det annars hade all vår mat blivit förstört. Plus att gubben och tanten reser till Kreta imorgon bitti.

Idag skippade jag träningen eftersom jag är fruktansvärt trött. Men imorgon ska jag försöka att komma iväg till gymmet och pumpa mina benmuskler.  Är nu inne i min sista vecka på kuren. Får berätta mer om resultatet i nästa vecka. Blir kanske att förlänga kuren;)

Denna outfit är fruktansvärd snygg och sexig....
Nu ska kila och laga mig gröt och fortsätta titta på paradise sedan sova god natt<3

Huvudværk!

God morgon!
Jag har haft huvudvärk nästan hela veckan men idag har jag ork att skriva några rader ændå.
Vill börja berätta om 17 maj. What a history. Dagen føre 17e maj var det helt ok væder. Men på sjælva dagen så skedde det. Det snøade. Det var vitt på vægarna. Årets 17e maj tåg blev med vinterjakorna på. Igår dagen efter 17e maj blev det bra væder igen. Det hænder saker i Alta;)


Just nu sitter jag hemma. Inatt sov jag hos Tonje igen. Och vi fick vakna upp tidigt käka frukost. Jag fick äran att äta lite av vofflorna vi lagade igår.  Hon började nio men jag börjar inte förens 09.45 så jag hann hem en liten stund och käka gröt. Eftersom det tog en 30 minuteratt gå så blev jag hungrig igen.  
På tal om att bjuda på mat och sådant. Jag var på besøk hos min kompis Niklas den 17e maj och han bjød minnsan inte på några
vofflor eller annat gått som man brukar bjuda gæsterna på. Nej han hade sin torkad renhjærta. RENHJÆRTA skrek jag.
Vilken mænniska æter det liksom....Man lær sig något nytt om honom varje gång. Den lilla Svensken.

Här kan ni se bilden av renhjärtat...äckligt va!!

Nu måste jag springa till jobbet....ha en fin dag


i min ensamhet!

Hej hej!
Då blev man ensam denna söndagskväll. Jacob och Johanna är båda på lagfest. Vad ska man då hitta på. Blir mest att titta på tv. Klockan 21 börjar en film på tv. P.S i love you. Jag har sett den förr och den är väldigt bra.
Innan mina samboer drog iväg så har jag och Johanna grillat. Hon grillade fisk och jag grillade mitt älsklingskött. Entreco. Herregud så gott det blev. Allting passade perfekt i denna soliga och varma dagen.
Här är jag, datorn och engånsgrillen;)



Här ser ni resultatet från en grillad fisk...


och här ser ni resultatet från en grillad entreco....


Nu ska jag ta och äta glass som jag köpte igår. Sandwich icecream. Om en halvtimme börjar filmen. Jag hittade ett klipp från youtube hur man målar det perefkta ögonbrynet om man har tunnhåriga ögonbryn som jag har tillexempel. Jag själv fastande väldigt mycket för hennes tips i videon. Inget är snyggare än snygga ögonbryn.
Se och njut...
Ha en fin söndagskväll

Hon är bäst den här tjejen och ni kan dessutom följa henne i flera videon om hur man lägger ögonskyggor i olika snygga skuggor.

Sons of anarchy

God Fredagskväll;)
Här sitter man i soffan och tittar på Sons of anarchy som visar sig falla mig på smaken. En riktigt tuff serie med motrocyckel gubbar och starka kvninnor. Jag har nog tillbringat hela min kväll på att se serien. Jag och Jacob ligger mätta och belåtna i varsin ände av soffan...
Bland annat är den här snygga unga mannen med i serien som ser ut som den snygga Brad pitt.
En ung Brad pitt;) Det tycker vi tjejer om.

Idag har det varit strålande väder ute så man har varit lite piggaren idag än vad man brukar vara. När jag kom hem från jobbet vid fyra så stalde jag mig och lagade mat. Tacopaj som blev väldigt god att vi åt upp allting.
Tacopaj är det bästa matmåltiden en fredagskväll tillsammans men dom nära och kära...


Imorgon börjar jag jobba klockan 10 och jobbar till 18. Sedan börjar man jobba igen klockan 22. Morgondagen kallar jag kallar en arbetssdag. Jag tror att det kommer att vara rimligt med folk ute på krogarna eftersom det är en högtidshelg. Norkarna firar ju snart 17e mai.
Kanske får jag hem mycket tips i fickan;)
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen, snart läggdags.
GOD KVÄLL OCH GOD NATT!
Vill bara avsluta med detta familje drömhus. Arholma.6 rum och kök. 4 sovrum.
Otroligt fint<3
Skulle vara en dröm att få bo i ett sådant hus någon gång;)

Nää nu ska jag fortsätta att drömma....=)

Min Torsdag!

Hej hej!
Tänk att det redan är Torsdag idag. Jag har hela dan trott att det har bara vart onsdag. Veckan har bara runnit iväg. Jag gillar läget, eftersom jag har en lång helg framför mig. På Lördag jobbar jag först 10-18 på H&M sedan 22-04.00 på Hans sjenke. Hela söndagegen blir att sova. På måndag den 17e så är det 17 maj. Norges nationaldag.
Då blir det att hylla det norska folket som NU spöar oss i både ishockey och Fotboll. Nu ska vi inte diskutera mer om det.

Min dag har varit helt ok. Jobbat som vanligt och tränat. Idag tränade jag faktiskt hemma. Jag körde baksidalår.
Körde bland annat marklyft med tunga vikter hantlar. Min klassiska hundställning övningen. Tränar baksida och rumpa. Sedan körde jag den svåra övningen som tar väldigt mycket av baksidan. Sätelyft heter den. Du står på knäna. Be någon du känner där hemma hålla dina fötter mot marken. Sedan böjer du hela kroppen framåt ner mot golvet och ta emot med händerna när du landar. Annars slår du i näsan. Tänk på att ha rak ryg när du går nedåt med kroppen. Inga C rygg.
Uppvärming körde jag 6 minuter hopprep med joggingskor. Inga platta fötter.

Snygga H&M skor till sommaren.  Tyvärr så finns dom inte i vår H&M butik i Alta. Men Kanske kommer de senare;)

Jag har blivit facinerad av vackra hus och hem här har vi ett till vackert hus från A-hus.
Skanör

2 planshus med 5 rum och kök med 3 sovrum. Otroligt snyggt hus i min smak.




Är det något mer jag drömmer om är ju värmen och Solen.  Annars så vill jag bara sova.
Det är som att leva i ett Big brother hus. Man är inne nästan dygnet runt.
Nu till något positivt. Imorgon fick vi order om att var fina på jobbet av chefen. Då tror jag nog att jag slänger över mig en soppåse, har ju inget fint. hahha Nämen jag får visa mitt vackra jag istället;). Man säljer ju mer med ett leende, eller hur!?
Iallfall det är en fullfart dag där alla nordmänn som bor i andra råttholor runtomkring kommer till köpcentrum. De handlar och samlar på sig. Kanske ett par nya tröjor till barnen som har växt till sig. Dessutom är det inte bara fredag utan det är också Natt öppet i helgen. Då räknar vi med att hela finnmark är på köpcentrum imorgonoch på Lördag. Som tur är jobbar jag bara mellan 10-16.
Det ska bli trevligt med lite nya ansikten;)

Nej nu ska jag avsluta ännu en dag med att få sova gott. Tänk hur fantastiskt det är att få sova. Alla bekymmer försvinner<3 och man får drömma;)
God nat,god natt

My Wendsday<3

God kväll god kväll!
Hoppas ni haft en kanon dag. Min dag började klockan 09.00 imorse. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag käkade min goda fukost med gröt och en äggmacka. Efter det drog jag på en liten ärenden i stan innan jag begick mig till gymmet.

Här kan ni se mitt resultat av bordet jag fick laga igår...Sommerligt eller hur;)
Nästan allt är nytt från Divided. Spring och köp den snygga t-shirten i din butik nu.

Träning

Idag har jag kört kondition. 25 minuter i löpebandet (intervall program) 2.0-3.0 i backe.
Sedan 5 minuter crosstrainer i högt tempo. Bra för ruuuumpaaan;)

Jag var helt slut efter passet, såg typ ut som den här green man här uppe. Men det känndes jäkligt skönt efteråt.
Min present blev några minuter i en varm bastu.

Annars har jag idag jobbat mina fyra timmar ikväll. När jag kom satt vi och kollade på vår program Paradise Hotel. Och nu ligger vi i sängen och ska sova. Jag bara längtar tills att jag somnar in djupt och bara drömmer.
Inatt ska jag drömma om ett annat hus som jag hittade hos A-hus hemsida. De har riktigt fina hus och riktigt coola fantasier på husen.
Inte så stort och inte för liten modernt hus. 5 rum och kök . 3 sovrum.
Byggarea 110 m2.
Bright living

God natt folkens<3

Tirsdag 10/5

Hej hej!

Idag vaknade jag upp av mitt eget skratt men jag kommer inte ihåg vad jag drömde om.
Min arbetsdag har varit grymt rolig. Jag fick äran att odrna mitt första H&M bord med Divided kläder. Jag klarade det utmärkt och det visades att bli fantastiskt bra. Jag ska försöka att komma ihåg att ta bild av bordet imorgon så får ni se.
Annars har min dag varit som vanligt. Här sker det inga dramatiska saker som tillexempel Bin ladin blir nedskjuten. Här befinner vi oss i vår egen värld och egna bekymmer. Tiden står typ still. Oj nu lät jag vädigt deprimerad och det är jag ju inte, eftersom jag har världens bästa pojkvän som jag mig glad oftast;). Dessutom att jag har en lilla Johanna i huset som jag kan prata tjejsnack med. Det är tur att jag har henne.




Ibland saknar jag min underbara Pappa och Emma där hemma i kumla otroligt mycket. Snart får jag se deras vackra ansikten.

Träning

Idag skippade jag träningen. Jag vet jag vet, inte BRA. Men jag har världens träningsverk från igår rumpa och ben att jag inte ens klarar att gå. Jag vilar idag och kör Intervall imorgon innan jobbet då jag börjar klockan 16.
Blir perfekt.


Mat

Idag var det var det min matlagningsdag. På menyn stod det Rågris, skaldjur med chilisås. Jag hittade menyn i själva rågris förpackningen. Lätt att laga, Lätt att äta. Dessutom super nyttigt, prova själva;)


Rågris- kokas i cirka 15-20 minuter
skräft stjärtar- köpes i plastbunk på ica
musslor- köpes i plastburk på ica
stora räko- köpes i plastburk på ica
gurka bitar- köpes vart ni vill
3 avocado skär i bitar- köpes vart ni vill
peppra lite med chili krydda och såsa lite med chilisås.

mums mums...

Betyg 3 av 5. Det smakade otroligt gott men jag blev ej så väligt mätt av det. Mest lunchmat förmin del;)

Get the Look by H&M




Me like....;)

Lite Annat att bjuda på en sådan sen Tirsdagskväll..



Kolla in huset!! I think its my dream House for sure.
Jag älskar det. Huset har allt. Snygga vinklar, stora fönster, snygg modell.
Vill ni veta mer om detta hus gå in på www.blabolig.no. Finns dessutom mer vackra hus att kolla och drömma om.

Nu ska jag lägga mig och drömma god natt gott folk.


Måndag igen!!

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har haft iallafall. Jag har klarade båda dagarna på Hans sjenke. Det känns väldigt kul att vara tillbaka bakom baren igen. Men jag har inte saknat fulla gubbar och kvinnor. Vissa vuxna människors beteende i fyllan kan man inte ens beskriva. Man kan nästan tro att de förvandlas till barn igen.

Det bästa var iallfall när jag fick vet att en man var utkastad i tre månader. Det innebär att han inte har lov att komma in alls, inte ens på dagtid. Men eftersom många av oss var nya så fick vi besked lite väl sent. Han hann komma in och få sig en öl.
Men varför är han utskriven??
Han blev påkommen i damernas toalett, stå och pissa i deras handfat. Vilken människa gör sådant.
När vi sa åt honom att komma sig ut påstod han att det var en töntig sak att bli utslängd för....

Jag kunde inte sluta kolla bort och skratta vid det ögonblicket så himla roligt och pinsam situation. FÖR HONOM.


Vilken morgon det har vart idag. EN MARDRÖM. Himlen var grå, svart och det blåste kalla vindar.
Jag var världens suraste männinska när jag vaknade. Jag blir väldigt lätt påverkad av väder. Kass väder en kass Erica.

Men till slut kom jag mig till gymmet. Nu är jag inne på vecka 7 på Min fasta rupma kur. Jag kan nog inte påstå att den har blivit fast fast men jag känner att den nu är på plats. Det låter väl som en bra känsla, eller!?.
Jag fick en fin kommentar av älsklingen om rumpan min idag;)
whoohoww....
Idag körde jag ben och bak.
Imorgon blir det att köra intervall på löpebana. 20-25 minuter.


Idag har jag bara jobbat mina 4 timmar på H&M men det var de mest effektiva timmar jag någonsin har jobbat. Det kändes som att jobba en timme. Jag var som en jobbande raket.
Jag längtar tills imorgon, då ska jag få göra mitt första bord med divided kläder. Jag älskar att få uppdrag när det är något roligt man ska göra.

Kan också passa på att säga att vi nu har KANON rabbat på loreals nagelack. Massa coola färger. Gå in och kika så får ni se.


JAG VILL BYTA STIL? Jag har tänkt och tänkt och har nu bestämt mig. Vill bli med enkel och softikiserat stil.
Men med färger jag älskar ju färger så det kan nog ingen ta ifrån mig;)
Jag tycker den här stilen är rå snygg.
Nu ska jag bara pengar tills jag kan få den.

Nu börjar klockan bli mycket. Dags att krypa ner och drömma.
God Natt

Bartenderflickan

Hej folkens!
Sitter just nu vid en mac dator. Det är en konst ska jag säga er. Min dator har gått och fått virus så jag tror att jag får vänta med bloggandet tills jag har fixat den. Eller inte;).
Idag har jag mest sovit eftersom jag har jobbat natt på Hans Sjenke. Eftersom att datorn svek mig idag har jag mest spenderat min tid med att fixa den. Dessutom har jag varit as förbannad men till slut vara jag bara tvungen att lämna allt åt sidan och inse.
Jag började med att syssla lite med hemma aktiviteter istället. Jag har tvättat, handlat mat och lagat mat. Det blev strimlade köttbitar med wokmix och ris.
Just nu sitter vi här jag och Johanna tillsammans vid soffan en mysig lördagskväll. På tv går filmen med Eddie Myrphy. Ska snart kila iväg och jobba börjar klockan 22 idag. Längtar till tipsen ikväll,  igår kväll fick ynka 150kr i tips hem. De pengarna går direkt ned i sparkossan. Nu ska jag börja göra mig iordning till kvällen.

Ha en fin lördagskväll och om ni går ut och dansar så dansa som aldrig förr och drick inte för mycket;)
Ha det bra!

GodMorgon!


God Morgon sunshines.

Längesedan med en morgonblogg. Vilken morgon vaknade vid 7.30 tiden och hittills har min morgon varit bra.
Altaposten ringde mig och fråga lite frågor och Tanzania resan. Husbygget osv.
Kanske kan man läsa tidningen redan idag=)

Börja nu snart jobba och inatt börjar jag jobba som bartender. Jag har saknat att jobba bakom baren och det ska bli väldigt kul.

Idag är solen inte uppe som det var igår morse å jag tog den här fantastiska bilden å Moaa...


Nej nu ska jag börja röra på mig. Ni får ha en fin dag. GOD fredag!

Onsdag 4/5 Iskallt

Pratade nyss med syrran på skype och vi tror att solen har lämnat oss. I kumla hade de fått snöflingor i backen och det är kallt. Här i alta bär vi vinterjackan fortfarande. Jag vet att jag klagar på kylan,men jag fryser.

Idag fick jag iallafall höra en positiv sak av Tonje som fortfarande har kontakt med vår granne. Han hade ringt och sagt att Våra hundar hade fått valpar. Hundarna som vi tog hand och och gav mat till. Till slut fant de kärleken till varandra och parade sig medans vi var där. Nu har de fått 6 små valpar. Jag blev faktiskt tårögd när jag fick reda på detta. Nu vill jag bara åka tillbaka till dem och ta hand om våra  små valpar.



ÅHHH jag saknar dem så att det gör ont!!

Schimba Och Tembo

Nu är det verkligen viktigt att mammachina ger dem mat annars kommer inte valparna leva så mycket längre.


Vad har jag mer för goda nyhter idag. Inte så mycket bara gamla vanliga arbetsdag.
Ingen träning idag men imorgon smäller det igen. Åter igen ben och imorgon  blir mycket baksida ben.
Ser fram emot det.


Imorgon börjar jag jobba 10.00 så då ska man upp med

Äta en bra frukost och bara njuta av ännu en dag...
GOS NATT!<3

Tisdag 3e maj.

Nu ligger man i sängen och ska snart lägga mig och sova.  Min jobbdag har fantastikt bra idag. Det gick i fullfart. Innan jag ens anade satt jag redan hemma i soffan tillsammans med Johanna och tittade på paradise hotell Norge som faktiskt bara blir bättre och bättre för varjedag.


Dagens träning blev iallfall Intervall/Kondition. 10 minuter uppvärmning sedan 20 minuter intervall. Känns väldigt skönt nu efteråt. Imorgon har jag en fri dag från träning då blir det bara en massa spring fram och tillbaka på jobbet.

Jag börjar inte förens 12 så det blir åter igen en liten sovmorgon. NAJZ!

Ikväll blir jag lite kort men kanske blir det mer att skriva imorgon. Nu ska jag sova
God natt!

OBS. Vart är sommaren, jag vill ha värme i denna stad!


 DUBBEL NAJZ;)

No more Bin Ladin!

Imorse när jag vaknade fick jag höra dagens bästa nyhet. Bin Ladin är död.
 Bin ladin som nu finns i ladan finns inte längre i vår värld. Det känns som en tung sten har släppts över jordklotet.



 USAs befolkning måste känna en stor befrielse och många kan i stort sett börja leva normalt igen.



Idag har man jobbat ynka 4 timmar. 16-20. Men ibland så kan det vara skönt. Imorse var jag iväg och tränade rumpan av mig. Jag känner nu att träningsverken börja komma. Imorgon börjar jag 14 så jag är den lycklige och får en dag till med sovmorgon.

Nu ska jag vra med Johanna och laga matlista för veckan. Puss god natt!

En söndagsdag 1 maj

Hej hej!

Vilken söndag. Har knappt gjort någonting. Igår fick jag glädjen att bli med en vännina ut på krogen. Det blev dans och drinkar som hon bjöd mig på. Har därför idag sovit hur länge som helst.
Inte bra.

Under mina timmar denna söndagen har jag gett mig tid att laga Kycklinggratäng. Passade också på att bjuda min kära vän Niklas för att jag skulle slippa njuta av den goda maten själv. Det smakade väldigt gott och jag rekomenderar den stort.

Istället för vanlig kättfärs så löper du kyckling köttfärs. Kan inte minnas att vi har kycklingköttfärs i Svergie, har aldrig sett det. I Norge har dom iallafall hur mycket som helst och det är så gott.

Imrorgon börjar en ny vecka och kommer in på min vecka 6 i träningsprogrammet. Denna vecka gäller detatt verkligen köra allting på max. Imorgon måndag är det styrketräning ben och bak.

Här har ni veckans program.

Måndag- styrka Ben och bak
Tisdag-  Spurt kondition
Onsdag- FRI
Torsdag- styrka baklår
Fredag- FRI
Lördag- Spurt kondition
Söndag FRI

Värm alltid upp 10 minuter innan



Förutom mina vanliga vardagar så får man alltid med sig saker som påverkar en positivt eller negativt.
Som tillexempel brölloppet i England hur vackert var inte det.




Hon är så vacker....



Såg ni på Unisef galan idag kväll? Det var ju hur bra som helst.
Och ännu bättre att jag har lagt märe till hur mycket de visar att alla dessa hjälp orginisationer mer än aldrig förr.
Jag tycker att det är fanatsikst bra.
Nu är det verkligen många som bryr sig och det behövs många fler.
Jag vet att många bryr sig och ni vill hjälpa med fråga är om man nu gör det. Har man verkligen så fullt upp att man inte hinner bli medlem i någon hjälporginisation och skänka något värdefullt att det inte ens går att beskriva.
Att få 50, 100 kr till mat, vatten och kläder är deras vardagliga behov och det är precis samma känsla som för som för dig när du köper dig ett par nya skor eller kläder. Att du HAR möjlighet.


Jag vill dela med en sak som har rört mig väldigt djupt. Tonjes mormor som nu är en pensionär har valt att ge bort lite av hennes pengar till Min mamma och lilla Keisha. Hon gav mig några slantar som jag sedan skickade till min mamma. Hon visste att jag nu hade ekonomiska problem och valde att hjälpa till.
Hur generöst är inte det.

Det är inga krångligheter bara bli medlem i Unicef eller räddabarnen och skänk en slant varje månad eller kanske bara en månad. Allt gör ju skillnad. Du kan inte rädda alla men varför inte rädda en.

Nu kom Johanna nyss hem från en helg men fotbollsmatch. 1-1 blev resultatet. Jacob cupmatch slutade med 2-0 seger. KANON bra jobbat ALTA.

God natt<3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!