Oct. 25, 2013

Hej.! Min fredag är lugn och stilsam. Jag ska snart lägga mig och läsa ut en bok. Det är sjukt spännande. Man vill inte läsa ut den. Idag har jag tvättat och städat. Sedan drog jag till gymmet och körde lite armar. Jag provade på med ett crossfit pass, fy vad jobbigt det var. Tänkte börja och prova på den här crossfit metoden.min snart klar lästa bok.kan ju berätta lite om hur det gick på föredraget igår. Det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Och publiken gillade det. Jag fick lite presenthanddukar sålt och folket var verkligen omtänksamma. Det var en ära att få dela med mig av min historia. love it.Det var också lite underhållning med indisk dans och capoueira. Jätteduktiga dansare. Blev lite sugen att prova på samba dans. Kanske drar till Örebro någon dag och provar på capoueira:) Älskar att prova på nya saker.

Imorgon ska jag jobba på tatueringsmässan i Örebro. Vid kulturhuset. Ny miljö nya människor det kommer bli kul. Men jag ska inte tatuera mig men det kommer nog andra att göra.

Nu vill jag läsa min bok vi hörs kram kram och trevlig fredag.

FN-DAGEN

I dag firar vi FN-dagen. och det är en stor dag för mig. Jag ska nämligen hålla ett föredrag om mitt insamlingsprojekt till min mamma och lilla Keisha. Vid A-huset i Örebro. I samarbete med NBV och FN-dagen. Det betyder så mycket för mig att få göra det här. Klockan 18 idag ni är välkomna. Just håller jag på med uppladdning inför det här. Mat och peppningen från Facebook:)). Helt sjukt. Hoppas bara att allt går bra. Nervös? ooo JAA.wish me luck♥♡ kram kram

Min måndag.

hej hej. så himla bra start på veckan. Med sovmorgon efter jobbhelgen. Tvätt, städ och matlagning. Och nu ikväll avslutades dagen med ett hårt boxningspass. Nu ligger man ganska avslappnad i sängen. Har ställt klockan på 0450. Då ska jag upp. Börjar jobba tidigt imorgon. Sitter ute på drive in. Då ska jag inte glömma att packa ner långsen, för det brukar vara lite kyligt på morgonen.

fy vad det går bra för oss på boxningen. vi är grymma.blev mitt käk ikväll. snabbt och enkelt. Räkmacka med turkisk yoghurt och keso. Lite annat också. Längtar till gröten imorgon bitti.

snipp snapp slut så var denna dagen slut. kram kram

Oct. 07, 2013


teater onsdagDå var min teateronsdag över. Nu får jag vänta en hel vecka till nästa. Dagens klass var rolig. Mycket skratt och mycket improvisations övningar. Jag tycker att improvisation är mycket knepigt men man ska alltid go with the flow. Allt handlar om att använda fantasin. Ibland har man det och ibland inte. Men allt går bra;).

Folk borde gå teaterkurs. Man kan skratta, skämma ut sig, vara öppen ärlig och man har aldrig fel. Det är magiskt roligt.

try it...nu är det nyheter på tv. God kväll.

Tisdag

Hej. Ikväll befinner jag mig i Örebro hemma hos en vän. Vi har idag tränat på 24 hours gymmet. Vi körde rygg och mage. Efter gårdagens intervallträning på boxningen så är jag helt slut i armarna.

Vi ligger i soffan med ett glas rött och bara slappnar av.


Vi väntar in att klockan ska bli 2100. Då börjar Hollywoodfruarna. :)

Nu fortsätter vi med myskvällen. kram kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!