Mot Göteborg.

God fredag. Nu sticker jag mot Göteborg. Jag saknar min lillasyster och det är också skönt att få komma bort från kumla/örebro. Nu blir det tre timmars lång tågresa och låta tankarna rinna iväg.


ciao ciao ha en fin fredag.

Jan. 30, 2014God förmiddag. Just nu sitter jag och ser på mitt favoritprogramm Malou efter 10. I handen håller jag min varma kopp med kaffe. Jag samlar all energi för att sedan jobba ett kvällspass vid 15. I helgen ska jag ska jag åka till lillsyrran i Göteborg. Vi ska ha lite quality time. Saknar henne.Acting is my passion. Gårdagens teaterklass på nya teatern. Det var bra som vanligt. Och det har kommit nya i gruppen så det var kul att få lära känna dem.Här gjorde vi en samarbetsövning. Jag kunde inte va med...har ju skadat tummen. Så jag tog bilder istället.Igår körde jag 10×10 squats med denna 5kg bollen. Har en skön träningsverk i rumpan idag. Gött.
Nu ska jag göra mig iordning och laga mat. Kram ha en fin dag.


Onsdag

God morgon. Jag sitter nu på jobbet och har tråkigt. Väldigt lungt på drive in idag. När det är lungt passar jag på att läsa lite. ...


här är en bok som en på jobbet har lämnat så att man kan läsa den. Väldigt spännande.Min morgon kärlek. 20ml blusaft och ett glas med berocca. Bra start på min dag, vitaminkick.


Se vad pappa kom med igår kväll. En semla tisdag. Och den var inte oskyldigt god. Nam nam.

Back to work...Ha en fin dag.


work out doneahh det var ett härligt benpass. Jag är nu hemkommen och ska slänga i mig mat. Sedan blir det lite te och kladdkaka innan läggning. Imorgon ska man upp vid den där mördar tiden igen. 0455. Börjar jobba 0655. usch.

Idag har jag ringt till mamma i Tanzania och kollat om allt var bra. Och det var det. Saknar henne så himlans mycket.

Hon säger att hon ber för oss varjedag.
och det tackar jag henne för. Med hennes vilja och styrka så blir jag stark.

Jupp det var min söndag. Nu ska jag äta upp min mat. Kram kram

Work out time

Hej hej..ja jag vet as länge sedan nu. Men det är bara som vanligt. Jobbar, tränar och står i. Nu ska jag precis dra ner mot gymmet. Idag ska jag köra med min vän Johan. Dags att pumpa benen.


Då kör vi...

Välkommen 2014

Hej folkens. Tänkte jag skulle lägga upp mitt sista inlägg från 2013 som slutade bra. Mitt vattenprojekt slutade bra. Och jag vill börja med att tacka alla som var med och bidrog i mitt insamlingsprojekt 2013. Det betyder mycket att jag har goda människor runt omkring mig som är villiga att hjälpa till. Och jag vill att ni ALLA ska känna er delaktiga i detta projekt. ETT STORT TACK.
Det här är mamma naida. Jag är tacksam att mamma har henne som en god vän och granne. Hon har nu hjälpt oss att låna ut hennes el till mamma. Så nu kan mamma låna ström när hon behöver och pumpa upp vatten och fylla hennes 1000 tank. Detta tills mamma får sitt eget elsystem. Det får jag jobba och spara till nästa projekt.
Här kan ni se tanken som fylls med vatten. Sedan kan mamma nu, dricka, tvätta och laga mat med det vattnet.
Emma premiär testar tanken;)
Ekisha med;)
Det gamla vattensystemet blev nu en swimmingpool;)
Vi blev alla glada och firade med att laga färska bananer from mammas trädgård.
Jag och Emma hjälper mamma att laga banangrytan.
Jag är världens lyckligaste att ha den här mamma som min mamma. Och jag tackar för den energin, glädje och kärlek som finns inom oss. Vi tror på styrkan inom oss och vi slutar aldrig tro och hoppas på att allting kommer att gå bra, till slut. Och jag är lycklig att jag kan hjälpa min mamma. Jag kan inte beskriva känslan. Man måste nog agera för att få uppleva den känslan. Det berikar ens liv att kunna hjälpa en annan människa och inte bara en mor. Det känns som att jag är den lyckligaste människan på jorden just nu. Visst alla har sina upp and downs. Jag går igenom de dåliga dagarna och uppskattar de bra dagarna. Det är det livet handlar om.
Jag önskar att jag kunde göra mer.........Men jag är på G.... Tack till er alla och jag önskar alla en riktig god fortsättning. Fortsätt kämpa med era mål. Alla stängda dörrar leder till en annan....fortsätt att öppna dem<3 KRAM KRAM

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!