TONJE 20 ÅR!!

My baby girl fyller år idag. HONGERA RAFIKI, GRATTIS GUMMAN! Ska strax köra iväg och överraska henne på sin födelsedag. Hon är en stor flicka nu som också har skaffat sig en egen lägenhet wiihooo. Ikväll är det fokus på henne.






Min lilla sötnos;) <3


Bästa bilden från resan....och bästa tiden tillsammans med dig Tonje!!

Sjukt nervös!

Hej bloggen!

Jag är nervös, imorgon börjar min matte C kurs. Fan, jag hoppas jag klarar av matte C. Förutom att jag är nervös så allting bara bra. Min dag på H&M har vart underbart bra. Idag var det ingen vanlig dag på H&M, idag var alla extra pigga och glada och hälsade som aldrig förr. Det är kul att komma jobba till jobbet när alla tjejer har en positiv enegri att ge. Själv hade jag ingen energi alls tills jag kom till jobbet. Chefen hade skrivit en hälsning där det stod Hej brudar!! på Svenska;). Det var lite roligt tycker jag. Imorgon förväntas det en stor dag för mig imorgon. Jag ska få upplärning på att göra om halva H&M butiken. Ser framemot det!!

Idag blir det inget långt inlägg. Imorgon är det en ganska stor dag, ska nu för första gång på 4 år använda min andra del av hjärnan. Det får visa sig om den är i funktion. Håll tummarna. Klockan 08.00 imorgon bitti ska jag sitta i min så kallad skolsoffa. God Natt<3



God natt Goa människor<3

Söndag!

Hej bloggen!

Då var man sjuk igen. Idag har jag vaknat med feber. Lördags natten på Hans sjenke slutade med att jag fick gå hem tidigare från jobbet på grund av att jag inte mådde bra. Kände mig yr och svimmel. Det blev inget tips för min del. Men inte heller några spyer på pubens bar. Om jag hade fortsatt jobba vet man aldrig vad som hade hänt. Idag har jag varit som en ZOMBIE här hemma. Jag har druckit en massa vatten och ätit smått med mat. Så fort jag tänker på jobb så mår jag illa, kan det här betyda att jag jobbat ihjäl mig!!?.
Jag ska försöka tänka positiva tankar och bara ta en dag i taget. Det ska nu bli en vecka med fullarbetsvecka och sedan blir det lite lungnare framöver. Eftersom att jag nu börjar studerna så ska jag bland annat inte jobba fasta helger på Hans sjenke.


Jag har nu en till negativ nyhet. Alta IF förlorade med 4-1 i den tuffa matchen. Jag var tyvärr inte på matchen men lyssnade på radion. Tråkiga nyheter eller hur. Nu tvingas Alta prestera till nästa match, annars ligger de illa till.

Nu till något kul, tycker jag iallfall. Så fort jag tänker på smink och de lilla små projekten jag har gjort så har jag blivit glad. Det ger mig energi i dagens tider. Min nya hobby;)
Här kommer mitt andra projekt från igår. Jag gjorde en hot and sexxy cat eye makeup på min vän. Hon skulle till på coctailparty och den här makupen passade henne perfect.
Jag hade Eva Mendes som inspiration för jag tycker hon liknar Eva väldigt mycket.


Här kan ni se en före bild på henne.



Walllaaaaaaaaaaaa...SE vilken HOT sak hon blev. Hon är ju alltid en hot sak men se henne på den här bilden.
Visst är hon het!! Tack för att jag fick sminka dig gumman<3


Och nu ska ni få se My number one project. The girl next door turn too The dirty girl next door;)


No coments, Modellen är perfekt;)





Makeupen blev väldigt rå för henne men hon lyckades bära upp det otroligt bra. TACK ska du ha för att jag fick sminka dig och att du var min första modell;) Ser frameot att jobba med dig igen. Du var en naturbegåvning!



Här har ni en blid på mig från den senaste session;)

Nu ska jag avsluta detta heta inlägget. Nu ska jag vara social med min Pojke. Vi ska se någon bra film. God natt alla snälla människor. Vi hörs<3

strax jobb

Hej hej!

Jag ska snart dra till jobbet. Dags att jobba som bartender. Jag kom nyss hem från en vännina som jag har sminkat idag. Hon blev riktigt snygg. Jag kan visa er bilderna imorgon. Men nu tänkte jag lägga upp videon från tidigare i veckan om jag aldrig la upp. En så kallad Everydaylook.





I den här videon ska jag visa er hur jag trimmar mina ögonbryn...



Det är skit enkelt;)

Nää slut på det roliga imorgon kommer det mer. Jag har hela söndagen på mig att lägga upp bilder. Bland annat på de vänner som jag har sminkat. De har vart mina vackra modeller och fler kommer jag att vilja ha.
Nu måste jag dra och make some money. Hoppas det blir tryck på Hans sjenke inatt.

Kram Kram

Tankar

Inte alls sugen på att blogga idag. För många tankar.

 

Tänk att det finns oseriösa företag som hotar och luras...

Tänk att det finns fotografer som kallar sig själva seriösa men endast vill en enda sak...

Tänk vad jobbigt det måste vara att leva så...

 

Ses imorgon kära läsare

 

Kramar!

 

 


Vardagslook Onsdag!

Dagens makeup kommer att förbli en vardagslook för mig. Hur snyggt somhelst. Fick tillochmed en komplinmang idag för makeupen. Jag älskar också den. Tänkte att imorgon om jag hinner visa hur jag gör den makeupen. Här är iallfall bilder på den;)




Ursäkta mig för badhair day...men nu är det fokus på sminket;)



I like it when itssss  hoooot...<3

inlägg klockan 00.00

Hej bloggen!!

Idag blev det ett väldigt sent inlägg. Har suttit och kollat på kursen som jag ska gå på till Hösten. Mycket information att få med sig. Dessutom kan jag inte sova. Tänkte att jag skulle lite snabbt lägga upp ett recept som jag har lagat idag. Passar till dem som vill äta nyttigt/sunt. Självklart vill alla äta Nyttigt;). eller hur??
 Receptet är hur enkelt somhelst och gott att äta. Det tog mig cirka 20 min att tillaga.



Byggris, Soltorkade tomater och skaldjur marinad. Och självklart ska ni ha srimps eller jumboräkor.
Lägg Jumboräkorna i marinaden i en liten stund så att de drar åt sig smaken. Sedan är det att steka, koka rågriset. När allt är klar har du i soltorkade tomater. Klipp till dem lite så det inte blir allt för mycket tugg. Sedan blandar du i pesto. Pesto är bassilikum i burk. Finns att köpa i ica butiker. Pesto är också gott till olika pastarätter.
Då var det klart och så här ska det se ut!!



Tatatatttaaaa....Jag lovar det är ÄTBART:)
lycka till


Träning, äta sunt och skönhet!

Hej bloggen! Kom hem från en stund sedan nu har man ätit lite mat och snart ska jag hoppa in i ducshen.Idag har ag jobbat från 10-21. Men känner mig inte så sliten , bara lite uppspelt. Från klockan 17 började jag på Actic. Jag hade dagens upplärning receptionen. Mitt under upplärningen var jag tvungen att köra mitt pass. Idag körde jag på hårt och kunderna var nöjda. Tänkte att jag skulle visa er ett videoklipp på en övning som jag tycker är bra och ovnlig. Men den tar rejält på framsida, baksidan och rumpan. Ni kan ju testa själva;)



uuuuuuuuuPP och kick!! och sakta nedåt;) Denna övning klarar du!!


Nu ska jag avsluta min kväll. Hoppas ni hänger med. Gillar att det är fler som läser bloggen min.=)
Det värmer i hjärtat<3 God natt

Hemmadag!

Hej bloggen.

Idag morse ringde jag och sjukänmälde mig. Min huvudvärk var fruktansvärt. Jag har det fortfarande. Idag ska jag försöka sova så mycket som möjlighet. Nu tänkte jag lägga upp mina videiinlägg som jag nu har ordnat. herregud vad det har varit fram och tillbaka med att lyckas med det. När det gäller filmerna så de lite flumiga, HAAA. Jag är flummig. Det händer att jag säger lite fel här och där. Men makeupen blir bra det är det som är huvudsaken eller hur!!?. Ni får gärna kommentera. Här lägger jag upp gårdagens makeup.




Snart kommer jag lägga upp lite bider från fotoshoten igår. Ska välja några bra först;)



Under förra veckan hittade Jacob dessa fastklristrade på våran bil. Två gröna hjärtan. Så söt eller hur=)

Sommar hela helgen!

Hej bloggen! Vi har nyss sett klart på en film  och ska snart lägga oss och sova, eller iallfall jag;). Idag har jag ännu en gång haft en fullsatt dag. Den började klockan 10.00. Då jag vaknade och det var dags för makeup till dagens fotoshoot. Idag var det jag och en till nära vän till mig. Eftersom det var härligt väder valde vi att ta bilderna ute vid Gakori badet som ligger lite utanför Bossekop  alta. Det var en dag skapad för oss. Bilderna blev väldigt bra, har sett några. Jag ska ladda ner ett program för att kunna öppna alla. Efter det är det dags att lägga upp den så att ni kan få se.
Efter två timmars plåtning var vi båda helt slut och svinhungriga så vi drog till Altas grillcenter. Jag tog min en gyrosrulle. Jag tror att jag aldrig har ätit en gyrosrulle så snabbt i hela mittt liv. Magen bara ekade när jag tog den första tuggan. Det bästa var ju att landa hemma i soffan. Håller just nu på att ladda ner videoklipp som jag ALDRIG lyckas få upp. Men nu ska det banne mig fungera.

Ligger just ni brevid en snarkande Jacob vid sidan av mig. Det kanske är bäst att sova nu innan han börjar snarka riktigt ordentligt. Men jag hoppas ni haft en fin söndag som min har vart. Vi hörs imorgon.
Kram


Till syrran!!

Ett videoklipp till syrran. En liten kul grej;)

2011-08-20 Emma 20 år!!!<3

Det är ingen vanlig dag jo det är lillsyrran födelsedag. Hip Hip HURRA; HURRA; HURRA: HURRRAAAA. Just nu är hon utomland och firar hennes födelsedag. Jag firar hennes 20 årsdag här uppe i norge. Jag kan inte fatta att lillsyrran fyller 20 år idag.  Helt sjukt vad tiden går fort. Jag tror och hoppas att hon har det fint i cypern. Vi tänker på henne här hemma. Vi nära och kära får fira henne senare när hon kommer hem.



Just nu sitter jag väntar in mitt videoinlägg som jag speciellt har lgat till syrran. Det tar ju en sån himla tid. Jag ska snart åka till några kompisar och spendera resten av kvällen med dom. Men jag tror att det blir tidigt hem etersom jag fortfarande har magknipningar. Jag har haft det under hela dagen. Det var inte så kul att arbeta från 10-18 idag. Men dagen tog slut till slut och ikväll vill jag bara vara social. Jag ska umgås men mina älsklingsbrudar. Vi ska väl bara glida runt och chilla. Nu ska jag dricka upp mitt te sedan kila iväg.





pusss på dig syrran;) Jag älskar dig


Att ladda upp!

Hej bloggen!

Jag vet att jag lovade ett videoinlägg på min makeup idag. Men det tar ju en sån fruktansvärt lång tid att ladda upp filmen. Och filmen är för stor för att laddas upp i videofyme.
Har laddat upp filmen på youtube sedan klockan 11.00 i morse. Det är så dårlig nätkoppling här uppe i nordnorge. Men klippet kommer upp så fort den är färdigladdat. Ikväll kommer ni förhoppningsvis se klippet;).

Idag skulle jag jag börja klockan 16 men chefen ringde och frågade om jag kunde börja klockan 14.00. Men vid två fick jag helt plötsligt ont i magen så jag ska nu börja klockan 15.00. Har tagit ipren och nu ligger jag och slappar i soffan. Jag ska snart börja röra på mig. Men jag önskar att filmen blev laddat innan jag åkte, annars får jag börja om allt när jag kommer hem senare ikväll. Att det ska vara så svårt=).

Ute är det strålande väder men det blåser lite. Det ska bli skönt att sätta igång att jobba. Hoppas tiden går fort idag. Ha en fn dag allesammans.

Kram kram


Skönhet!

Hej igen!

Nu ska vi prata lite om skönhet. Alla är  ju bestatta av att se bra ut. Tjejer som killar, Männ som kvinnor. Jag har 3 stora livs kategorier. Nr1 Träning, Nr 2 bra hälsa och Nr 3 skönhet. Självklart är detta ett individ. Men det är mitt livskategori. Dessa tre saker är liksom jag. Älskar träning, älskar att må bra och ta han om mig själv och sist men inte minst jag älskar att se bra ut. Med en bra makeup, så är jag redo. Och alla känner nog likadant;).
Jag har tänkt och tänk, varför har jag slutat att videoblogga!. Jag tänkte jag skulle återuppta det och börja lägga upp makeup tutorials. Vad säger ni om det;). Det kommer att bli kul. Jag startar imorgon. Jag ska inte bara lägga upp makeup utan det blir att lägga upp träningsövningar också. Det kommer att bli hur bra som helst och jag ser framemot detta. Hoppas ni hänger med. Här kommer lite bilder på dagens makeup som jag tänkte visa för er imorgin bitti. Hörs imorgon, nu måste jag fixa ekonomin. God natt!


Enkel jobbmakeup!!

Maten är nyckel till allt!

Hej bloggen!

Det bästa med dagen är ju att få blogga. Igår var jag typ döende och orkade inte blogga. Men idag är jag tillbaka. Idag kom min kära pojke hem från Ibiza. Han var brun som en pannkaka. Han hade haft det både bra och inte bra. Eftersom båda vi två är olycksmänniskor så bukar det hända saker och ting. Hans korthållar med bankkorten och körkortet blev stulet. Det kanske mest låter som en KLANT!! Ja vi säger att han är en klant. VEM tar med alla sina viktiga värdesaker till en stor konsert med mer än 3000 människor och dessutom går omkring och har korthållaren i fickan, bara sådär. Jaa! han har nog lärt sig en läxa eller två.

Jag har idag jobbat som vanligt från 10-16. 18.15 körde jag mitt MRL igen. Idag var det 7 stycken på passet. Det var hur kul somhelst. De verkar tycka om mig, det är ju bra. För jag tycker om dem också;). Efter passet gav jag dem varsin matrecept som jag hann skriva ut innan passet. Det var kycklingsallad som går snabbt att tilllaga.



Detta är en kycklingsallad med curry. Jag hittade en massa andra goda recept. Ni kan själva gå in och se. Antingen på matklubben.se eller alltommat.se. Där kan du få tips och råd om hur du kan spise sunt och nyttigt. Att spise rätt är nyckel till allt. Efter det är det träning, det kan jag lova er!



Till Erica!

Hejsan sötnosar!
Erica vet inte om att jag bloggar just nu hehe !
Hoppas att hon inte blir sur!..
Tänkte bara skriva om att det var jag som hjälpte henne med desigen!
& hon hade ju skrivit det förut!
Men vill ni andra ha hjälp är det bara att kontakta mig!..
Finns på [email protected]
Kollar mailen oftas & Finns även på min blogg!
Den finns på länkar.. Men kan skriva ner den här också !
www.thaijan.devote.se!
Jag hoppas verkligen att ni följer ericas underbara blogga nu !
för hon är en fatastisk bloggare och verkligen läsvärld att läsa!
så kom igen nu !
Ha det bra puss!

Sommar!

Hej bloggen!

Det har nu vart tre varma och härliga dagar i Alta. Jag kan inte fatta det, det är otroligt skönt. Efter jobbet idag klockan 16 hade jag ledigt. Då passade jag och min arbetskamrat Anna att dra och lira lite fotboll med mitt gamla lag. BUL. Det var perfekt väder för att träna fotboll. Alla i laget blev lite chockade att jag var på träningen. Jág har saknat dem alla. Jag kommer att träna med dem så fort jag får tid. Men jag tänker absolut inte punga ut 3300 för att få träna med dem hela tiden. Japp, här i norge är allting kostbart.



Nu ligger man i sängen. Tung och matt som en säck potatis. Snacka om att man kommer att sova som en stock inatt. Och jag längtar inte till imorgon bitti när jag kliver upp ur sängen. Jag kommer att ha världens träningsverk, jag känner av det redan nu.
Imorgon blir det ännu en dag med träning. Klockan 10.00 ska jag vara på Actic och ska få gå på en styrkekurs hela förmiddagen. Det ska bli spännande. Efter det drar jag till jobbet klockan 16.

På jobbet idag så har vi packat upp en massa fina varer. Det kommer in så mycket snyggt till hösten. Dessutom har vi sminkkampanje. Det innebär att vissa sminkprodukter är på rea/salg. Jag  köpte mig idag ett ORANGE nagellack, det var en sådan himla cool färg så jag tänkte way NOT!!. Alla handlar, gult, blått grönt osv så jag tänkte sticka ut lite med att köpa orange....Det är ju kul att fynda med småpengarna;)


Från Loreal!!



God natt gott folk!!

Actic mötet!!

Hej hej!

Jag ska snart gå lägga mig för imorgon börjar jag klockan 09.00 på grund av att idag fick vi sjukt mycket varor på H&M. Imorgon bitti blir det att packa ut alltsammen. Ikväll har jag varit på personalmöte med Actic. Vi satt på peppes pizza och fick gratis mat och dricka. Mötet gick väldigt bra och det var kul att få träffa alla som jobbar kring Actic. Det var några kända ansikten. Bland annat så jobbar min chef från H&M också där, så vi arbetar på samma ställe;). Och där är det inte hon som bossar;).

Människorna verkade inte så farliga, mest trevliga och alla ha en sak gemenasmt. De älskar träning och ge träningservice till andra människor. Det kommer att bli kul att få jobba med ett nytt team.
Jag älskar att få lära känna nya människor.



God night<3

Måndag 15 e

Godmorgon! Vilken morgon. Jag känner mig pigg och glad. Sitter just nu och äter min frukost. Vid elva tiden tänkte jag dra till gymmet en snabbis och köra lite rygg och biceps, triceps. Ute lyser solen men tror att det är höst kallt.
Nu är det en ny vecka och ny energi. Jag ska göra det bästa utav denna vecka. Hoppas ni gör det ni med. Nu kör vi!!



Ha en fin Måndag!


Vill tacka Felicia!!

hej bloggen!

Glömde tacka lilla underbara Felica som har ordnat min blogg. Tack ska du ha!! Kanske får jag mer läsare på grund av henne;).

Min Söndag!

Hej hej!

Kan det bli en bättre söndag. Jag har sovit, ätit en god köttbit och bara gjort saker jag tycker om att göra.Gårdagens nattjobb var som en mardröm. Det var proppfullt på hans sjenke och det var å varmt att man nästan höll på att svimma av bakom baren. Men det gick bra.
 Det blev en storslagen dag och tog hem bra dricks.  Därför har jag idag kunnat legat och snoozat nästan hela dagen. Eftersom  jag kom hem 05.00 imorse så lyckades jag komma upp vid cirka 14.00 tiden idag efter en tidvis snoozande. 

 
Just nu väntar jag på min gradiosa pizza som ligger i ungnen. Om 20 minuter börjar min bästa komedifilm Dum, Dumare. Eller den har varit min favvoritfilm när jag var yngre. Nu får man se om man ha samma gamla humor som man hade då.
Nu ska jag fortsätta att njuta av denna söndag, hoppas ni gör detsamma. ni som kan, gör det ni tycker om att göra, förutom att slappa;)

KRAM


Fredag!

Hej hej!

Har nyss vaknat upp från min lilla powernap. Nu ska vi ladda in inför nästa arbetsspass. Jag är spänd på hur det kommer att gå. Jag är helt slut efter dagens arbte från 10-8 på H&M. Idag krylade det av folk inne på Amfi alta. I helgen är det Alta tunering och folk över hela Finnmark bruka komma till Alta. Det förvånar mig inte att det kommer att vara fullt på Hans sjenke inatt. Hoppas jag orkar hålla ut hela natten. När jag kommer hem sen inatt ska jag bara slänga mig i sängen efter 4 tillt timmar måste man upp igen. Imorgon Lördag börjar jag 12oo på H&M. Jag ska bara jobba till 16.00 så det blir några extra timmar. Det blir en halvvaken Erica hela helgen. Tack GodeGud att jag är ledig på söndag!!!





Torsdag!

Hej bloggen! Jag är helt slut. Kan inte ens hålla ögonen öppna.  Min dag har varit lång och stressig. men när jag fick köra mitt pass på Actic blev jag genast mycket piggare. Åter igen blev det ett lyckat träningpass. Idag hade jag bara tre människor på passet, men full fart var det iallafall. Efter passet körde jag lite eget. Benövningar med vikter och lite rygg i maskinerna. Sedan var jag helt slut.


När jag kom hem, hade baby lagat våra hemlagade biffar som smakade väldigt gott. Sedan har vi bara slappat. Imoegon reser dem till Oslo. Kvartfinalen väntas. På lördag klockan 16.00 kan ni se matchen på kanal NRK.
Det är så spännande. Hoppas, hoppas på att de tar hem segern.

GäSP!! Nu är det läggdags! Det blev ett kort och tråkigt inlägg idag. Hoppas på ett bättre inlägg imorgon.


Onsdag!!

Hej hej!!

Ibland så finns det inget bättre än att komma hem och slänga sig i soffan efter ett hårt arbetspass. Snacka om att ha bollar i luften idag. Gjorde klart ett nytt bord på Divieded området, som blev helt ok. Inget komplicerat. Jag plockade fram de vita, svarta och gråa tygskorna som jag staplade fint under bordet. Men gissa hur många som blev kvar där. Knappt inga, ungdomarna är galna i tygskorna. Men det är inte så konstigt, de är ju super coola. Dessutom lätt att sätta på sig.

Annars så har min dagens insalmling till Unicef Afrikas barn bara fotsatt. Jag blir så glad när jag bara får positiva reaktioner från människor som är villiga att hjälpa til. Det gör faktiskt min dag och jag hoppas att de gör deras dag också.
Alla människor har dårliga dagar, det har jag märkt på mitt jobb. Vi är bara tjejer. Därför kan man lätt märka hur alla har sina dårliga dagar. Tjejer visar ju detta mer än männ. Men när jag känner mig nere än dag så försöker jag bli påmind om vad som kan göra mig glad och motiverad igen.Men jag tror alla behöver sina dårliga dagar, hur ska man annars bli motiverd igen.


Imorgon kör vi igen. 18.15 kör vi!!! Mage, Rumpa, rygg. Glöm inte att boka, ni som vill komma;)


Nu är det dags för skönhetssömn<3 God natt! Vill ni veta om min dag imorgon så läser ni min blogg;)

Lyckad träningspass=)

Hej bloggen!

Idag ökade jag med en man på mitt pass. 6 stycken var de idag. 3 från förra veckan och 3 tre nya. Idag gick passet hur bra som helst. Det flöt på väldigt bra och alla var nöjda efter passet. De gav min fina komplimanger.
Efter passet idag blev min kväll genast mycket bättre. Jag kände mig pigg och glad.


Min arbetsdag har varit bra men stressigt. Det är mycket som ska göras. Men jag har allt under kontroll. Idag startade jag en UNICEF insamling på jobbet. Frågar alla kunder om de har lust att ge o.50 eller 1 krona. Det är litet, men allt litet förvandlas alltid till något stort. Ikke sant!. Vissa människor ville gärna ge mer och det tackade vi för. Det finns inget bättre än att hjälpa.

Nää, nu är det läggdags. Imorgon är det Onsdag och jag har en lång arbetsdag 12-20. Vi får se om det blir sovmorgon eller träning. Få se vad som känns bäst imorgon bitti ;)
God natt!!


Till Fillan!!! Den här bilden kan du laga Header för=)

Yes, yes, yes!

God kväll bloggen!

Nu ikväll när jag kom hem från jobbet fick jag min efterlängtade mailsvar. Jag kom in på matte C kursen i höst, jag ska bli mattegeni;). Skämto sido!!! Nämen jag behöver kursen för vidare studier. Det känns underbart. Im very happy. Här ska det pluggas igen. Det var nu fyra år sedan man använde den delen av hjärnan  får se om den fungerar fortfarande;)



Ikväll kan man lägga sig som en stolt liten flicka;). Jag ska avsluta min dag med att påminna er som bor i alta att passa på att träna på mitt pass på actic imorgon. Klockan 19.15.  Mage, rumpa rygg Det klarar ni!!!. Boka kan ni göra på Actic.no eller bara köpa en biljett på plats om det finns några biljetter kvar. Vi ses där;)





CraZZY hair

God natt!!



Måndag 8/8

Hej hej!!

Vaknade upp för knappt två timmar sedan. Det är så skönt med sovmorgon. Har ätit gröt och drukit två koppar kaffe. Nu ska jag snart sätta igång musiken och köra mitt styrkepass. Tänkte att jag skulle lära mig passet utantill så jag slipper ha med mig träningsprogrammet på passet imorgon.
Ute är det tråkigt och målningt inget att hurra för. Klockan 16.00 börjar jag jobba, så det blir en lugn förmiddag.
Då var det dags för träning. Ni får ha en fortsatt fin dag.




Framför kameran igen!!

Hej bloggen!

Det har varit en bra start på söndagen. Jag hade en skön sovmorgon åt en kapp frukost. Sedan var det fullfart med Makeupen. Klockan 13.00 skulla man stå framför kameran. En vän till mig som bara bruka komma hit över sommaren har blivit en hobby fotograf. Vi passade idag på att ta lite bilder. Det var nu ett tag sen jag stod modell men det gick väldigt bra och kul var det.



Anländer till platsen...












Lite påfylling av sminket;)










Fotograf: Wojtek Foit


Hoppas ni gillar bilderna och jag ska erkänna, att det var riktigt skönt att få stå framför kameran igen. Nu ska jag fortsätta vara social mot min vän Elisabeth som är på besök här hos oss ikväll. Vi ska se på film, äta chocklad och drick kaffe;)
Ha en fortsatt fin kväll.


Mage, rumpa, rygg

Hej hej!

Idag körde vi åter igen ett pass med mage, rumpa ocg rygg. Idag hade jag en man mer på timmen, det innebär vi var 5 stycken;). Det gick väldigt bra och alla var nöjda med passet. Jag är nöjde med passet trots att jag fick stressa som bara den till att nå till 18.15, då timmen skulle börja. Slutade jobbet 18.00 så det blev bara att byta om i farten. Det är tur att gymmet bara ligger 200 meter från mitt jobb. Nästa gång kommer jag att få kunna ladda upp lite mer då jag kommer få att sluta klockan 16.


Man måste ju få vara pigg och glad när man ska köra ett pass. Idag kände jag mig bara stressad under hela passet, jag kom aldrig ner i ro liksom. Men hur som helst allt gick bra och jag längtar redan till nästa pass;).
Det blir nästa tisdag. Jag kommer att ha timmar Tisdagar och Torsdagar ända fram till JUL.



Vaknade klockan 07.00 för att hinna men jobbet klockan 09.00 på actic. Hade en liten opplärning vid receptionen mellan 09.00 till 11.00. Klockan 12.00 började jag jobbet på H&M. Jag han äta min lunch sedan var det dags för nästa pass. Det är otroligt vad mycket folk det ska vara nu. De handlar och handlar. Har ni vart inne på H&M, vi har fått in många fina kläder. Vill nu bara att hösten ska komma så att vintern kan börja och sedan blir det vår igen.


Här ska ni få se på ett roligt klipp. som Jacob hittade på nätet. Det är ju så himla roligt.




hahhahahaha, det bästa är ju att han ringer tillbaka;)


Nu är det nog med det roliga. Ska gå lägga mig nu. Imorgon har jag lite sovmorgon, tack O lov!!
Ska inte också glömma och säga att jag snart ska göra om min fula blogg sida. Har en liten vän som ska hjlälpa mig<3. Det behövs nog en liten omgörning, får se hur det blir.

God natt!

Jobba, jobba, jobba!!

Hej boggen, här kommer ett snabbt dagens uppdatering. Det har bara varit jobb. Jobb på H&M och jobb här hemma. Det äralltid massa sysslor att fixa när man kommer hem på kvällen. Ibland önskar man att man hade en städerska. Iallfall när man är trött, som man vanligtvis brukar vara efter kvällens jobb. Men jag ska inte klaga.

Jag såg på ett dokumentär program nu ikväll om hur fattiga länder måste få arbeta med för att få överleva. Det var ett ställe i Kongo, Afrika där barn fick stå och bränna bland annat gamla mobiltelefoner och skit. Stastisstiken räknade ut att alla som arbetade där var sjuka, vissa allvarilgare en andra. 
De får in sig all gifitg rök som kommer ifrån de olika matrialen.
De två allvarligaste skadorna man utan tvivel kunde få var, hjärnskador i hjärnan och cancer.
Det är fruktansvärt var människor kan göra för pengar. Och vi hoppas djupt i våra hjärtan att de lyckas varjedag.


Nu är det dags att sova. Imorgon kör jag mitt pass igen som instruktör. Mage, Rumpa, rygg. Klockan 18.30 börjar det.

God natt!


Då har man blivit instruktör!!

Hej bloggen!

Idag körde jag mitt första pass i salen, helt själv. Det gick ju hur bra som helst. Vet ni varför det gick så bra!?. För jag knappt var nervös. Jag slappnade bara av och hade kul. Allt gick bra förutom att jag mitt under passet upptäcker att jag har mina konverseskor på mig. Ville inte avbruta mitt i så jag körde vidare med konverse på. Det såg kanske lite dumt ut. Ja så kan det bra.

Idag var det enstaka 3 personer där men får hoppas det går lika bra när det är fullsatt;).
Efter mitt 40-45 minuters pass så ville jag bara köra mer. Nu får jag vänta till På torsdag. Då kör jag passet 18.30Dagens pass så bjöd jag inte in några vänner utan det får bli till på torsdagen, då kan jag räkna med en fullsatt sal. Förhoppningsvis.


Min dag på Actic;). Här ser ni en MRL brud =Mage, rumpa,rygg.

Efter att ha kört klart passet så var jag kvar i receptionen för vidare upplärning till klockan 21.00. När jag kom hem var det fullfart med grillningen där hemma. Såkallade Petter och Erik stod runt grillen  och grillade kötten. Inne sitter Jacob och Elisabeth. De hade dukat fram bordet. Allt var klart tills jag kom hem, så det blev perfekt. Tack ska ni ha, det gjorde ni bra!

När vi hade käkat klart slog vi på en film som Jacob hade laddat ner. Den hette super, världens Bfilm men helt ok.
Klockan är nu 00.40 och måste få sova. Imorgon tänkte jag ta en liten sovmorgon innan jag beger mig ut till några ärenden.
God natt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!