Grattis Tonje 19 år!

Idag fyller min gumman 19 år .Grattis igen. Ikväll har jag vart och firat henne hemma hos en annan kompis. Som sedan bjöd på en jättegod kaka som jag aldrig slutde äta på. Annars har det varit som vanligt, en helt vanlig dag på jobbet.
Tränade på gymmet efter jobbet. Idag blev det biceps, triceps och mage. Har fortfarande träningsvärk. Jag körde hårt idag. Jag börjar verkligen känna mina magruter, när jag spänner så kan man känna dem. Längtar tills jag får dem. När jag ska resa den långa resan till tanzania ska jag köpa mig en jumpsuit som jag ska resa i. Verkar så skönt och bekvämt att ha på sig en sådan dress, när kan ska sitta i ett plan i flera timmar. På intersport säljer vi sådana jumpsuit med glidelås hela vägen. Skulle se väldigt komiskt  ut om en flygvärdinna kommer fram och man har hela dragkedjan uppdraget ända upp till huvudet. Skulle jag tycka iallfall. Nu ska jag börja röra mig till säng, hoppas inte pojken har tagit med sig tandkrämen idag igen. Igår när jag skulle borsta tänderna hade han tagit med sig den till sitt natttjobb. Ville ringa och skälla ut han, med det blev inte så. Jag hade rätt, det hade han........
Får använda munskölj ikväll med. Imorgon ska jag be han att köpa en ny. Sov gott!



Bilder!

Här kommer lite bilder från i helgen. Snart ska man krype ned i sängen. Har vart trött och hängig idag. Tror att höstförskylningen börjar komma. Har druckit en massa te ikväll så nu blir det väl en massa toalettbesök inatt.
God natt!






BokaT!!

Godmorgon! Trög morgon, svårt att komma upp när det är varmt och gott i sängen. Men nu är jag uppe dricker kaffe tar mig en voffla eller två. Jag är så himla lycklig för i lördags bokade vi resan till Tanzania. Kan inte fatta att jag åker snart. Tre månader ska jag vara borta. Kommer vara borta när det är som kallast och mörkast här i norden. Riktigt skönt!  Nu ska jag gå till jobbet. Ha det bra!






sliten!

Idag är sliten efter gårdagens festande. Ska lägga upp lite bilder imorgon. Nu ska jag sitta och kolla på en film som går på tv. The Good Girl heter den med Jennifer Aniston. Jag gillar henne som fan. Har vart och kollat på baby när de spelade match. tyvärr förlorade de med 0-1. Nu msåte jag sticka. ha en fin kväll!


Party tonigt!

Hej! kom nyss hem från jobbet. Ska nu snart iväg till min tjejkompis party. Jag slänger i mig ett par vofflor. Får inte bli allt för mätt, för hon ska bjuda på tacos. Ska sätta på lite bra musik på spotify och börja göra iordning mig till kvällen. Blir hämtad om en timme nu, så jag måsta skynda mig. ha en fin kväll. KLARA FÄRDIGA GÅ!




Vill flytta!

Kom nyss från en stund sedan. Står nu och lagar köttfärsås till mig och älsklingen. Idag har dagen varit bra med natten däremot var inte bra. Grannen var full igen och härjade till klockan 3.00 inatt. JAG VILL FLYTTA. Han gjorde samma sak förra helgen. Man låg i sängen livrädd inatt. Som tur är har vi kanske  hittat en ny lägenhet som ligger lite närmare stan. Ägaren skulle ringa upp mig när han var tillbaks i alta. Får hålla tummarna att vi får den.
Nu ska jag äta sedan blir det att ta en tupplur. Ska iväg och vara bartender inatt, börjar klockan 21.00. 
Ha en fin kväll!



Träning är bra!

Kom hem från en stund sen från jobb och stenhård träning på gymmet. Tränade ben och mage. Målet är att få magruter innan jag reser till Tanzania. Jacob säger att det är väldigt svårt för en tjej att få magruter. Man är tvungen att sluta med allt typ. Det svåraste för mig är att sluta dricka läsk. Blir ofta sugen på cola eller sprite.
Men jag ska göra allt för och få mina magruter. När jag får dem så ska ni få se. Har aldrig tränat så mycket som jag gör här i alta. Jag mår så himla bra av det. Dessutom så är alta en sån mysig liten by, där alla känner alla. När man kommer in på gymmet så hälsar alla på en. Man blir så glad. Gymmet, så kallad (Spents träningscenter) är mitt andra hem. Nu ska jag hoppa in i duschen, har inte hunnit det än. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba igen. Lägger upp en bild på en tjej som har fina magrutor, men thats it.

God natt!





God förmiddag!

Nu sitter jag och äter frukost. Börjar jobba klockan 12 idag. Vaknade ganska hyfsat så det är en lugn morgon utan någon stress. Höst solen skiner och det ska bli skönt att gå till jobbet idag. Kan inte cyckla, cyckeln står på stan.
Ikväll blir det att träna ben på gymmet. Längtar så till det. Vill ha starka och fina ben. Nu ska jag äta upp min frukost och sedan börja röra på mig. Ha en fin dag!



Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya

God kväll! Har äntligen landat i min stuga. Kom hem från den usla matchen vi hade mot Tverredalen. De var sämt, därför blev vi sämst. Men det blev 1-1 i slutändad, tack vara en kempefin nikscore rätt in i mål. Vackert var det. Jag satt bänkad och frös hjäl. Ville bara köra hem. Jag fryser fortfarande. Men nu ska jag krypa ner i sängen och drömma. Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya!



10-20

Idag har jag jobbat från 10 på morgonen till 20 på kvällen. Det har varit en helt vanlig dag på jobbet idag. Sitter nu vid min dator och surfar runt på nätet. Betsällde nyss mineralpuder från id-Baremineral. Har provat test produkten och den var väldigt bra. Har pratat lite med pappa på skype men det gick inte så värst bra. Det är så dålig mottagning från Alta till Liberia. Men lite fick vi sagt till varandra. Pratade lite om Tanzania resan, den blev visst dyrare än vad vi hade räknat. Men sån är det när man ska resa över till andra jordklotet typ. Men jag ska försöka hitta billigare resor nu när jag sitter här. Imorgon är det fotbollsmatch, hoppas jag får spela. Annars blir jag sur....skojja. Men jag hoppas vi vinner! Håll tummarna.

Ha det bäst och Sov gott!


God Kväll!

Kom nyss hem från fotbollsträningen, ska snart hoppa in i duschen annars blir det sent i säng. Idag har jag vart ledig. Jag har sovit länge, städat och tvättat. Hunnit varit på gymmet och storhandlat på ica. Dessutom så har jag sett på en norsk B-film. (Kill Buljo) hette den. Den hade verklgen en speciell humor. Skulle oskså vilja göra en sådan film. När jag kom hem från gymmet så hade jag fått min lilla beställning från H&M. Det var kjolen och korsetttoppen som jag har betsällt. Snyggt som bara den. Ska ha på mig det när jag ska ut i helgen. Nu ska jag hoppa in i dushen.

God natt!





Sov som en Bebis!

God kväll! Idag sov jag som en bebis till klockan 17.00. Kom hem klockan 05.30 igår efter den hårda natten på jobbet. Det var extremt mycket folk. 300 i driks fick jag med hem iallafall.
Hela söndagen har ju gått så det blir att bara vara hemma och städa. Kanske blir det en liten promenad. Behöver lite frisk luft när man har vart inne hela dagen. Ikväll  blir det film, Jacob har lånat en film från biblioteket till mig som heter Man To Man. Verkar vara en bra Söndagsfilm. Ska nu ut och röra på mig!

ha en fin kväll!




Gå i ide!

Kom nyss hem från jobbet efter tre timmars sömn inatt. Är helt slut i kroppen och ögonen. Ska snart hoppa ner i sängen och gå i ide i några timmar. Kanske se på film tills jag sommnar. Klockan 23 ikväll är det jobb igen på Hans sjenke. Det blir ensamt i helgen. Jacob är iväg och spelar match. Han kommer nog inte hem förns imorgon kväll. Nu håller jag på och sommnar här framför brödbiten som jag har kvar att äta upp. Bästa att hoppa i säng och sova middag!

Ha det bra!


AronnesRocken!

Ikväll är det Aronnesrocken i alta. Detta innäbär att det kommer att bli massa folk och musik ute idag. För mig blir det att laga drinkar, plocka in disk och få massvis med driks ikväll. Dessutom är det säkert massa bra band som spelar.  Jag tror det kommer bli en bra kväll.

Ha det bra!

                                                

Mår Bra!

Det är så skönt att vakna upp och vara pigg och glad. Sov till klockan halv tio.  Har lite svårt att äta för jag fick en smäll igår på fotbollsträningen. Målvakten skulle rädda bollen, men hon tappar bollen och där kommer jag och  springer in med huvudet och hon slår bollen så den kommer under hakan på mig. Fick så himla ont men sen nikade jag lätt in den. Mååål!. Men kan knappt gapa idag. Snart sticker jag till jobbet (skoringen). Hoppas det är mycket folk idag med. Tiden går så mycket fortare då.

Annars så har jag provat den nya masakaran idag VOLUME MILLON LASHES. Väldigt bra faktiskt. Jag har väldigt långa men gelsta ögonfransar så den här maskaran blev väldigt bra.
Ha det fint!


Brrr, Jag fryser!

Godmorgon! Jag fryser sönder. Hösten har kommit till alta. Ut med höstjackan, stora halsduken, fula mössan som förstör frillan. Jag vill inte ha höst nu. Inte långt kvar tills jag ska resa till Tanzania. Bara tre månaders hård arbete sen sticker jag ifrån alta. Adios! Ska nu hitta vad jag ska ha på mig idag.

ha det bra!


Jobb igen!

Då har man slutat før dagen på jobbet. Sitter vid Jobbdator och krapar på en FLAX million (en lott), men sjælvklart så vinner jag aldrig. Ska ivæg och træna ben nu, stenhårt ska jag træna idag. Tænkte jag skulle få magruter innan jag åker på semester i november. Tror ni att jag klara det. Nu ska jag ut till kylan. Ikvæll blir det middag med alta vænnerna.
Ha det bra!

MysKväll!

Då var det sista kvällen hemma. Inatt tar jag nattbussen till Oslo. Ska hem till alta och börja jobba igen. Det blir mina tre siste månaderna sen bär det av till Tanzania i December. Nu sitter jag syrran och kollar på tv ock käkar godis. Ska snart börja packa lite. Vi hörs!


Suterday night!

Hej alla glada! Idag mår jag mycket bättre var lite dålig igår. Nu sitter jag och äter mat efter den stora städningen här hemma. Snart ska jag iväg och handla lite saker, behöver nya trosor. Tog med mig bara ett par, och hann inte tvätta förns idag. Så nu är det akut till Marieberg köpcentrum;). Ikväll blir det galen fest med mina gals. Ska bli så himla kul.

Ha det bra!

Har klippt lugg igen;)

Örebro City!

Vill börja med att tacka alla mina vänner för den underbara kräftskiva kvällen vi hade igår!

Idag har man varit i Örebro hela dagen. Från 12-19. Är riktigt trött just nu. Har träffat en gammal vän sen gymmnasiet. Vi pratade om massa goda minnen. Dessutom har jag hunnit med att gå till frisören. Det blev bara att toppa håret och att klippa luggen. Sedan blev det fika igen med några andra vänner. Så nu är jag helt slut. Jag är inte sugen på att vara mer social just nu;).Ska nu kolla biljetter till Alta, tänkte resa tillbaka på söndag. Saknar min pojkvän och att jobba. Ha en fin kväll!







Födelsedagskalas!

Idag blev jag blev väckt av Folktandvårdaren. Min tandläkare var sjuk så jag fick komma en tidigare tid, där nån annan tandläkare skulle fixa mitt hål. När jag kom tid så var den en ryss tjej som skulle ordna mitt lilla hål. Hon var snabb och effektiv. Man blev lite skraj att hon skulle träffa tandköttet eller nåt med den apparaten. 
Hon fixade hålet på 10 minuter. Tummen upp för det. Nu sitter jag här i soffan, har precis lagat lax.  Klockan 18 ska vi iväg till Kusinens födelsedagskalas. Då bjuds det på en massa gott kan jag räkna med. Sedan Ikväll blir det tjejkväll med mina vänner. Vi ska äta kräftor och dricka vit vin.

Ha en fin kväll!



I kumla!

Då sitter man nere i sitt lilla rum i källaren. Idag blir det lugn dag. Ska iväg och träna snart. Ikväll blir det mat hemma hos Lotta och Johanna i Örebro. Idag har jag bokat tid hos Tandläkaren och Frisören. Tandläkaren imorgon och frillan på torsdag. Bättre kan det inte bli. Nu ska jag fräsha upp mig lite sen iväg och handla mat. Helt tomt i kylskåpet. Ha en fin dag!


usch vilken resa!

Äntligen hemma i soffan i kumla. Sitter här med min bästa vän Patricia,  Emma och Sebastian. Vi har nyss käkat kebab och ska snart se på en film. ValentinesDay. Jag är helt slut efter den långa resan från Alta. Vi ångrar att vi inte tog in på hotell. Det tog ca 22 timmar. Aldrig mer. När jag kör bil nästa gång blir det att ta in på hotell minst två gånger. Men det bästa med resan var ju ändå att vi fick träffa våra gamla barndomsvänner från Tanzania Skolan. Det var 13 år sedan vi sågs och de hade blivit så stora. Vi blev bjudna på godaste laxen. Vi pratade om våra liv och om massa gamla minnen. Nu är jag sugen på att se film. Ha en fin kväll!




Packat och klart!

Nu har jag packat alla mina saker jag ska ha med mig hem till kumla. Det blev mest kläder och spel. Kläderna ska jag skicka iväg till nån orginisation som sedan sender kläderna till afrika. Det blev en väldigt mysig kväll igår med pappa, Emma och Sebastian. Vi åt världens största pizza, drack vin, öl och hade det kämpe bra. Det var hur länge som helst jag fick vara med både emma och pappa. Nu har vi alla stigit upp och snart ska vi börja packa in sakerna i bilen och först köra mot Pajala. Där ska vi träffa gamla barndomsvänner som vi gick i samma skola med när vi bodde i Tanzania. Hur tufft som helst. Har inte sett dem på 13 år. Det känns som att träffa nån familjemedlem. Ska bli så himla kul. Det tar 6 timmar härifrån alta. Men sedan väntar 14 timmar till till Sverige-Kumla. usch vilken resa det kommer att bli.




uppäten pizza!



vaknat till liv!

Nu har jag äntligen vaknat till liv. Var väldigt tött efter att ha kommit hem klockan fem på morgonen. Solen skiner och snart ska det bli en liten joggingtur mot stan. Idag blir det att packa ihop allt jag ska med mig hem till kumla som jag inte behöver här i alta. Blir att packa ner gamla kläder som jag ska skicka till Afrika hade jag tänkt. Ikväll blir det PeppesPizza med familjen och kanske en kall drink;).


Foto: Anders

Latheri Badet!

Klockan är 22.00 och vi har nyss kommit hem från Latheri badet. Det är det finaste badstället här i alta. Jag är en badkråka så jag badade självklart inte. Men Emma, sebastian och Jacob  tog sig ett dopp. Det var ungefär 10 grader i vattnet gissar vi på. Jag och pappa satt och tittade när de frös ihäl i det kalla vattnet. Men det var starkt gjort av dem. Nu ska vi mysa lite med kaffe och prat sen blir det att röra sig till Hans sjenke och jobba. Hoppas ni har mysig kväll som vi har.








I väntan på pappsen!

Har äntligen kommit hem från jobbet. Nu väntar vi in pappasen. Han kommer väl vid åtta tiden ikväll. Har köpt en carlsberg till honom. När man har kört så långt är man sugen på en kall och god öl. Just nu håller jag på att vaxa min lillsyrra lite här och där. Hon provar de olika vax produkterna för första gången. Hon skriker som en galen höna här borta;). Solen skiner och det är 18 grader ute, kan det bli bättre. Ikväll blir det fotbollsträning och mys prat med pappa. Nu ska jag fortsätta med att vaxa oönskade hår på syrran kropp;) Armhållarena nästa.....


Inte långt kvar!

Jajamänsan snart är pappsen här i alta. Han har säkert redan startat sin bil och börjat kört mot nord norge. Jag hoppas han hittar hit, det är ju en låååång väg att köra. Ska bli väldigt kul att få träffa min kära pappa. Har inte sett han på länge. Imorgon kväll kommer han nog fram. Nu blir det snart jobb på Skoringen börjar klockan 12-20. Lång dag, sedan fotbollsträning på kvällen. Är ungefär hemma vid halv elva ikväll. nu måste jag kila.


at home!

Nu är jag äntligen hemma från jobb och träning. Idag fick jag inviga de nya maskinerna som de har fått på gymmet. Maskinerna var väldigt lätta och behagliga att träna med. Det lucktade nytt och fräsht att jag ville nästan inte gå därifrån. Idag tränade jag mina ben, mage och rygg. Nu ska jag laga mat, kalkon blir det idag. Få se hur jag lyckas med det. Det får de andra avgöra, när det smakar på det;) Då så jag sätta igång innan alla kommer hem vrålhungriga:). Sätter på lite bra musik på spotify, Eminems nya låt (Love the way you lie) är grymt bra.






Godmorgon alta!

Segt som vanligt att stiga upp från sängen. Solen skiner ute idag och det blir en fin morgon promenad till jobbet. Idag ska jag jobba på skoringen och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Brukar oftast plocka ut kläder kvällen innan men igår kväll var det fullt upp att vara social med syrran och Sebastian. Vi såg på KickAss, så himla rolig film. Nu ska jag äta upp min rostade bröd och dricka upp kaffet sedan ska jag gå och välja ut kläderna jag ska ha på mig. Ni får ha en fin dag.



Trött!

Jag kom nyss hem från att städat lite hemma hos Niklas. Nu sitter jag här och äter rostad bröd och dricker yougurt och väntar på maten. Idag blir det tacopaj. Jacob och sebastian sitter och spelar wii gevär ser väldigt underhållade ut. Funderar på om jag verkilgen ska träna fotboll ikväll, vädret ser inte så lovande ut. Ena stunden kan det börja spö regna. Jag hatar att bli blöt när jag tränar fotboll. Annars bli det att sitta kvar i denna fåtölj och surfa runt bland alla hemsidor, kanske blir det en beställning från H&M. Nu ska jag glida ner i soffan med pojken. Behöver lite värme i denna kylan.

Lite bilder från dagen!










Måndag!

Måndag igen, dags att cyckla till jobbet snart. Börjar klockan 10.00. Det var verkligen segt att komma upp idag. Jag skulle göra allt för att få sova längre. Men i sängen tjänar man ju inga pengar. Solen börjar titta fram och det känns som att det kommer att bli en bra dag idag. Idag ska jag jobba, städa Niklas lägenhet och sedan är det fotbollsträning på kvällen.          

En liten bild från förra veckan!

                                                                                                                                      

7-3

Idag har jag sovit ut ordentlig efter långa helgen med arbete. Fick 200 i driks efter gårdagens arbete som bartender. De pengarna går till veckans lunch baguetter kanske?
Annars så har jag varit på min pojkväns fotbolls match Alta IF. De vann med 7-3 och Klättrade 5 placeringar direkt, bra jobbat Alta IF. Ni spelade som kungar idag. Efter matchen cycklade jag förbi Niklas för att se hur stökigt hur han egentligen har det hos honom. Jag ska nämligen hjälpa han att städa eftersom min pappa som kommer upp hit på torsdag, ska få låna hans lägenhet i tre dagar. Ni anar inte hur stökigt det var. Jag fick ordna med disken och han fick plocka upp allt hans skit på golvet;). Ska dit en sväng imorgon och se om han fick till det med resten, för imorgon bitti drar han till sin nästa fisketur på fjället. Han brukar vara där i en hel vecka.

Nu blir det gos med min älskling, syrran och Sebbastian.

Ha det bra


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!