Dag 79 Fredagskväll!

När vi kom hem efter den underbara strandagen träffade vi på Mose grannen. Vi mötte på honom och en annan fyr som han hade med sig. Han förklarade då för oss med sin dårliga engelska att han och en annan snubbe skulle bo här hoss oss i några dagar.
Mose presenterade han för oss och ha sa att han hette Abdul. Som ni alla vet så är Abdull ett muslimsk namn. Det här såg illa ut. Två muslimer bo på samma plats som oss???!!
ALDRIG I LIVET!


När de hade gått iväg började jag och Tonje kackla som två oroliga höns.  Vi behöver inte flera otrygga nätter vi har så det räcker nu.  det ska alltid vara det ena eller det andra, varjedag. Vi ringde genast mammachina och berättade vad som på gick, hade hon verkligen godkänt detta.

Jag förklarade för henne vad som pågick och talade om för henne vi inte tyckte att detta var ok. Vi känner oss inte trygga med att två främlingar som ska bo hoss oss.

Hon förstod oss absolut och hon menade att hon inte hade godkänt att de skulle bo här. Utan att de hade fått lov att ha sina saker stående här tills de hittade ett plats att bo i. Och medans de väntade skulle de bo på hotell eller nåt.

Nu var vi på rätt spår igen. Männen skulle inte sova här inatt eller någon annan natt så länge jag och Tonje bor här. Det vore ju typiskt om något hände nu precis  innan vi reser hem.


Under kvällen satt vi åter igen och spelade kort med grannen Sofia och vakten Hassan. Vi lärde dem att spela Vänd tia. En klassiker! De lärde sig spelet ganska snabbt och kvällen blev fullt med kortspel.


Här sitter vi Hassan, Sofia och Tonje!



Lite flummtider har vi också att bjuda på=)
Kommer att sakna dig Tonje. Kommer att kännas tomt att vakna utan dig brevid i sängen!


Kommer att sakna de spontana dagarna på Stranden!


 Me and my pussykatt;)




Kommentarer
Postat av: jake

Dreggel dreggel ;D

2011-03-12 @ 14:24:36
Postat av: Erica

Ja, jag är efterbliven,)

2011-03-15 @ 18:08:53
URL: http://mpenzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0